• Έμβολιο για σκπ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #132335  από Rafael
 Τρί Δεκ 10, 2019 4:14 pm
Καλησπέρα κ από μένα ..και τόσο καιρό σκεφτόμουν αν τα διαβάζω μόνο εγώ όλα αυτά??διάβασα όλα τα σχετικά άρθρα και όπως όλοι συγκρατούμαι..μακάρι κάποιος να ξέρει κάτι παραπάνω να μας πει . Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..θα περιμένω να απαντήσει κάποιος αν ξέρει κάτι παραπάνω..την αγάπη μου σε όλους τους συνοδοιπόρους :smile-heart:
 #132336  από Στάθης
 Τρί Δεκ 10, 2019 5:57 pm
Το εμβόλιο βασίζεται σε ένα χημικό ανοσο-ρυθμιστικό 'Ελμυελίνη' έχουν γραφτεί πολλά στο φόρουμ του Mssociety για το θέμα αυτό.

ΕΛΜΥΕΛΙΝΗ-ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!
ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΦΑΡΜΑΚΑ MADE IN GREECE?
Έρευνα για τη δημιουργία εμβολίου κατά της ΣΚΠ
Νέα Θεραπεία;
Στην Ελλάδα οι ελπίδες για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

"Η Ελμυελίνη είναι μια πεπτιδική χημική σύνθεση, επίτοπος της πρωτεΐνης Μυελίνη, που εμπλέκεται στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας δραστική σε πειραματόζωα, με ανοσορυθμιστική δράση και μπορεί να αποτελέσει εν δυνάμει θεραπευτικό εμβόλιο για την ανοσορύθμιση της νόσου από την οποία υπολογίζεται ότι πάσχουν 2,5 εκ άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη..."
 #132338  από Rafael
 Τρί Δεκ 10, 2019 10:33 pm
Ευχαριστώ Στάθη μου και πάλι..μάλλον εμείς οι νεότεροι στη πάθηση δεν είχαμε ιδέα ότι γίνεται αυτή η προσπάθεια τόσα χρόνια..και να είχαμε ακούσει κάτι σχετικό δεν δίναμε βάση για κάτι μου ήταν τόσο ξένο κ μακρινό για μας ..να όμως που τώρα μας νοιάζει και μάλιστα πολύ.. εύχομαι να είναι το τέλος των προβλημάτων μας..είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!Μέχρι τότε δύναμη και όλα θα τα παλέψουμε..καλό βράδυ σε όλους!!)