• Νέα Θεραπεία;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #111263  από Dhm
 Παρ Μάιος 29, 2015 12:01 am
http://m.thebest.gr/news/view/333428
Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό; :)
 #111264  από adrCy
 Παρ Μάιος 29, 2015 12:45 am
Dhm έγραψε:http://m.thebest.gr/news/view/333428
Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό; :)
Από οτι διάβασα κάπου, είναι πολύ νωρις ακόμη για αυτό.. αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πάρει έγκριση για εναρξη των δοκιμών Φασης Ι. οποτε έχει πολύ δρομο ακόμη μέχρι να φτάσει στους ασθενεις (χρονια.. )
 #111265  από LL--MM
 Παρ Μάιος 29, 2015 10:22 am
Oυδείς αναντικατάστατος: Εκτός αυτού, τι μας κλαίγεται; δίνονται τίτλοι "συμβούλων" στους συνταξιοδοτημένους ώστε να μένουν στα εργαστήρια (και στις υπογραφές pubmed, φυσικά, όχι ψέματα!) :smile-tongueout: Μήπως δεν έχει ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη στην ομάδα του;;; :smile-envy: Το χρόνο τον "λουζόμαστε" εμείς, όπως λέει κι ο φίλος από την Κύπρο...

Κι εμείς; Ακόμα δεν την είδαμε, θεραπεία την εβγάλαμε, αυτήν την "ελμυελίνη";;; Τόσα χρόνια την "ακούμε":

Aυτά, ας παν να τα πιστέψουν οι όσοι κακοήθεις θέλουν να φαντάζονται ότι εμείς ειμαστε που τρώμε τα επιδόματα τζάμπα, αφού "βγήκε η θεραπεία", ενω ακόμα κι οι ίδιοι "που την φτιάχνουν" λένε ότι μόνο στα αρχικά στάδια ΘΑΑΑ θεραπεύει: Αισιχτιρ...Εικόνα Δε θυμίζει σε κανέναν τίποτα, αυτό;;; :eusa-think:

Που είσαι giannis να μας τα πείς;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #111334  από ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
 Τρί Ιουν 02, 2015 5:16 pm
Παιδια θελω να σας πω οτι πραγματικα χαιρομαι που υπαρχει ενα τετοιο forum και μπορουμε να λεμε τα προβληματα μας!θελω να σας πω την εμπειρια μου σχετικα με μια θεραπεια που απο οτι διαβασα οι περισοτεροι τη γνωριζεται!Εκανα ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ σε ενα κεντρο στη Γλυφαδα και μπορω να σας πω ειδα αρκετα καλα αποτελεσματα στον εαυτο μου!Ευχομαι σε ολους τα καλυτερα και ανοδυνα μεσα απο τη καρδια μου!Κουραγιο σε ολους μας γιατι το ταξιδι μας ειναι δυσκολο!ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
 #111345  από Κώστας
 Τετ Ιουν 03, 2015 2:29 am
Γιάννη, να υποθέσω ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Ναι, σ΄ αυτή τη περίπτωση το υπερβαρικό βοηθάει. Το παρατήρησα στον εαυτό μου πριν από 6 χρόνια που δοκίμασα για πρώτη φορά. Τότε ήμουν σε αρκετά καλή κατάσταση κι΄ έτσι αποκόμισα θετικότατες εντυπώσεις από το υπερβαρικό. Αργότερα όμως που ξαναδοκίμασα και η κατάστασή μου ήταν πολύ χειρότερη, παρ΄ όλες τις 20 συνεδρίες που έκανα, δεν διεπίστωσα το παραμικρό όφελος. Έτσι συμπεραίνω ότι το υπερβαρικό μπορεί να βοηθήσει τους σκληρυντικούς μόνον σε αρχικά στάδια της νόσου. Αυτό για να μην θεωρήσουν οι συνασθενείς μας ότι πρέπει να το δοκιμάσουν. Φυσικά και το προτείνω αλλά για όσους βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Υσ. Είναι και αρκετά ακριβό για πειραματισμούς και φυσικά δεν καλύπτεται από κανένα ταμείο.
 #111353  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 03, 2015 9:36 am
Κώστας έγραψε:Γιάννη, να υποθέσω ότι βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Ναι, σ΄ αυτή τη περίπτωση το υπερβαρικό βοηθάει. Το παρατήρησα στον εαυτό μου πριν από 6 χρόνια που δοκίμασα για πρώτη φορά. Τότε ήμουν σε αρκετά καλή κατάσταση κι΄ έτσι αποκόμισα θετικότατες εντυπώσεις από το υπερβαρικό. Αργότερα όμως που ξαναδοκίμασα και η κατάστασή μου ήταν πολύ χειρότερη, παρ΄ όλες τις 20 συνεδρίες που έκανα, δεν διεπίστωσα το παραμικρό όφελος. Έτσι συμπεραίνω ότι το υπερβαρικό μπορεί να βοηθήσει τους σκληρυντικούς μόνον σε αρχικά στάδια της νόσου. Αυτό για να μην θεωρήσουν οι συνασθενείς μας ότι πρέπει να το δοκιμάσουν. Φυσικά και το προτείνω αλλά για όσους βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Υσ. Είναι και αρκετά ακριβό για πειραματισμούς και φυσικά δεν καλύπτεται από κανένα ταμείο.
Επαυξάνω