• Εγγραφή

  • MSSociety.gr

MSSociety.gr - Εγγραφή

Η εγγραφή και η συμμετοχή σας εδώ σημαίνει την πλήρη αποδοχή αυτών των κανόνων λειτουργίας για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στo φόρουμ του Mssociety.gr.

1. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας Mssociety.gr παρέχεται ως πηγή πληροφοριών και μόνο, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ή να επικαλείται για τυχόν διαγνωστικούς, ιατρικούς ή θεραπευτικούς λόγους. Το περιεχόμενό αυτό δεν προορίζεται για την εκπαίδευση των ασθενών πολλαπλής σκλήρυνσης, δεν δημιουργεί καμία σχέση ασθενούς-ιατρού, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της επαγγελματικής διάγνωσης και θεραπείας.

2. Όσοι απαντούν ή τοποθετούνται σε κάποιο θέμα, οφείλουν να εκφράζουν το εκάστοτε Θέμα μέσα στο οποίο αναρτούνται. Ασαφείς και εκτός Θέματος απαντήσεις θα χαρακτηρίζονται "spam posts" και θα διαγράφονται.

3. Αποφεύγουμε το φανατισμό. Οι τοποθετήσεις που δείχνουν γνώση του θέματος, είναι χρήσιμες, ενώ οι τοποθετήσεις που έχουν τη λογική "Έτσι είναι γιατί το λέω εγώ..." θεωρούνται κακή συμπεριφορά και δε γίνονται αποδεκτές.

4. Στο φόρουμ αλλά και σε όλη την κοινότητά μας, τα μέλη μας έχουν το αυτονόητο δικαίωμα να εκφράζονται ελεύθερα, αρκεί να μη χρησιμοποιούν επιθετικές εκφράσεις, ύβρεις και ειρωνεία στο λόγο τους. Όλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους και των "πτυχίων" τους.

5. Απαγορεύονται οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί σε πρόσωπα του ιατρικού χώρου. Ας διατηρήσουμε-προστατεύσουμε το υψηλό επίπεδο ελευθερίας και ανταλλαγής απόψεων.

6. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις υπογραφές και στις δημοσιεύσεις. Όποιος ενδιαφέρεται να διαφημιστεί, πρέπει να επικοινωνήσει και να έρθει σε συμφωνία με τη διαχείριση του site. Δημοσιεύσεις με έμμεση ή άμεση διαφημιστική "διάθεση" σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες οποιασδήποτε μορφής θα διαγράφονται.

7. Το όνομα χρήστη (username) και εικόνα (avatar) που τα μέλη επιλέγουν για χρήση στο forum και στο site, πρέπει να μην είναι προκλητικά και να μην προσβάλλουν κατά κανένα τρόπο τα υπόλοιπα μέλη. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διαγράφουν οποιοδήποτε προσβλητικό username ή avatar.

8. Η διεύθυνση IP που χρησιμοποιείτε, καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών λογαριασμών δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του συγκεκριμένου κανόνα θα αποκλείονται από το forum (ban).

9. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλο site ή από κάποια άλλη πηγή, πρέπει να αναφέρετε την πηγή του κειμένου και να δίνετε link προς αυτή.

10. Ο τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε παράβασης των κανόνων του forum είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια των διαχειριστών του και εξαρτάται από τη βαρύτητα του παραπτώματος.

11. Παρ' ότι οι διαχειριστές του Mssociety.gr προσπαθούν να απομακρύνουν όλα τα μηνύματα που αντιβαίνουν τους κανόνες αυτού του forum, είναι αδύνατον να το πράξει με τον όγκο μηνυμάτων που αναρτώνται καθημερινά. Όλα τα μηνύματα εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και ούτε οι ιδιοκτήτες του Mssociety.gr, ούτε κάποιος άλλος από την ομάδα διαχείρισης του site μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για το περιεχόμενο οποιουδήποτε μηνύματος.

12. Οι διαχειριστές του Mssociety.gr διατηρούν πάντα το δικαίωμα να αφαιρούν, να διαμορφώνουν, να μετακινούν ή να κλείνουν οποιοδήποτε θέμα για οποιονδήποτε λόγο.