Βρε παιδιά δεν τσακωνόμαστε, εγώ λέτε να μη θέλω να γίνω καλά; Σαν άνθρωπος που δεν πιστεύει ούτε σε θεούς ούτε και σε διαόλους, σαφώς επιθυμώ οι επιστήμονες να δίνουν το καλύτερό τους στην έρευνα, προς όφελος των πασχόντων.
Αυτή η χώρα που έχει δώσει στην ανθρωπότητα τον Παρθενώνα και εσχάτως προσέφερε την τεχνογνωσία του 'πως να τρώτε καλά με τα λεφτά των άλλων' δεν θέλω εγώ να βγάλει νέους Σπύρους Λούηδες, Γεώργιους Παπανικολάου, Πύρρους Δήμες και Νίκους Βέρντιδες;
Είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες έρευνες στην Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος τονίζει το οικονομικό γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι που απασχολεί τους αναγνώστες του και δεν έχει άδικο
Φίλε Νίκο το κομμάτι που παρέθεσα (και που συνεχίζει να με εξοργίζει) δεν είναι σχόλιο του δημοσιογράφου, είναι σε εισαγωγικά, άρα δήλωση του επιστήμονα.
Δεν κοντράρω κανέναν και δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα κανενός. Ειδικά τα δικά σου φίλε sou, πολλές φορές (σχεδόν πάντα) με συγκλονίζουν οι γνώσεις που έχεις αποκτήσει σε σχέση με την πάθηση. Μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενά σου; Δεν μπορώ και δεν θέλω. Με την ακραίου τύπου ορθολογιστική σου σκέψη έχω ένα θεματάκι, αλλά κι αυτή ακόμα μ' αρέσει. Είναι αποδομητική !!! Όσο αποδομητικό (πιστεύω) είναι και το χιούμορ μου. Αυτή είναι η άμυνά μου. Συμμετέχω σ' αυτό το forum πρωτίστως για να επικοινωνώ και δευτερευόντως για να ενημερώνομαι. Το καλύτερό μου, είναι να ενημερώνομαι μέσω της επικοινωνίας.
Μ' έπιασε λογοδιάρροια, κάλό απόγευμα σε όλες και όλους.