• Βοήθεια!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #97810  από Φαίδρα
 Πέμ Δεκ 12, 2013 6:40 pm
Φίλοι μου, απλώς παρατηρώ πως η Ελένη έκανε το ποστ αυτό το 2011 και από τον Γενάρη του 2012 δεν έχει ξαναμπει στο φόρουμ. Μακάρι να το κάνει δηλαδή απλώς δεν είναι "φρέσκο" το θέμα. Αυτό θέλω να επισημάνω.
 #97824  από Κώστας
 Πέμ Δεκ 12, 2013 11:18 pm
Το ξέρω, αλλά μιας και επανήλθε σαν θέμα, βρήκα την ευκαιρία να ρωτήσω για την πρωτογενώς προϊούσα μήπως και μάθω κάτι καινούργιο σε ότι αφορά τρόπους αντιμετώπισής της, γιατί ό,τι μα ό,τι και νάχω δοκιμάσει, δεν είχα ποτέ την παραμικρή ωφέλεια.
 #97831  από yamd
 Παρ Δεκ 13, 2013 8:19 am
Κώστα επειδή μίλησες για τρία άτομα στο φόρουμ μας οτι το έχουν. ..θα σου πω ότι ξέρω άλλα πέντε εγώ προσωπικά σε άλλα φόρουμ. ..Και απο όσα λένε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως. ..δεν πιάνει τίποτα. ..και ειναι κρίμα γιατι σ αυτή την μορφή συνεχώς τα κρούσματα αυξάνονται. ..
 #97832  από eleni POL
 Παρ Δεκ 13, 2013 9:14 am
Kι εγώ ξέρω άλλα 4 που πάνε πολύ καλά ,στην πάθηση δεν υπάρχει προδιαγεγραμμένο μέλλον.
Οσο πιο πολύ προσέχεις τον εαυτό σου ,τόσο καλύτερα θα πας!
:smile-wink: :smile-wink:
 #97844  από Κωνσταντίνα
 Παρ Δεκ 13, 2013 2:30 pm
eleni POL έγραψε:Kι εγώ ξέρω άλλα 4 που πάνε πολύ καλά ,στην πάθηση δεν υπάρχει προδιαγεγραμμένο μέλλον.
Οσο πιο πολύ προσέχεις τον εαυτό σου ,τόσο καλύτερα θα πας!
:smile-wink: :smile-wink:
Ελένη μου είμαι βέβαιη ότι με αυτό που γράφεις, θέλεις να περάσει το μνμ να προσέχουμε το εαυτό μας!!!

Στα αυτιά κάποιου όμως που πασχίζει να αντιμετωπίσει την επιδεινούμενη κατάστασή του πολύ φιλότιμα, ακούγεται λίγο ενοχοποιητικό.Δηλαδή κάτι δεν κάνει καλά.
Στην πραγματικότητα τα πράγματα στην προτογενώς προϊούσα, είναι πιο σκληρά.
Απλά περιμένεις και ελπίζεις να σταθεροποιηθείς :pray:
Είμαστε συμπάσχοντες πολλών ταχυτήτων :smile-nod:
 #97852  από eleni POL
 Παρ Δεκ 13, 2013 5:56 pm
Γνωρίζω επίσης κι ενα κύριο Αγγλο που εφυγε απο τη Αγγλία αφου τρεις τοπ γιατροι τον είχαν ξεγράψει και πήγε πίσω μετα απο 13 χρόνια και κατάπιαν τη γλώσσα τους.
Αλλαξε τρόπο ζωής και απέφυγε κυριολεκτικά τη ...διάγνωση.
Ας κάνουμε το καλύτερο και ας αφήσουμε το ανοσοποιητικό να κάνει τη δουλειά του.Αυτές οι προγνώσεις ,του τύπου "δε μπορείς να κάνεις τίποτα" είναι σίγουρα καταστροφικές.
Και μη νομίζετε ούτε κι εγώ που τα πιστεύω αυτά που λέω τα τηρώ πιστά.Το καλύτερο που μπορώ κάνω,σίγουρα μπορώ κι άλλα.Ούτε κατηγορώ κανέναν απλώς δεν... προδικάζω τίποτα.
 #97855  από Κωνσταντίνα
 Παρ Δεκ 13, 2013 6:23 pm
Κάποιες φορές ποστάρουμε οι συμπάσχοντες, περιπτώσεις ανθρώπων που υπερβαίνουν τον εαυτό τους, ή φέρνουμε φωτεινές ιστορίες, ή έχουμε την ανάγκη να διηγηθούμε δικά μας "τρόπαια".

Το έχω κάνει κι εγώ :smile-thinking: .Με παραξένευε πάντα η δυσφορία κάποιων.Μα πώς είναι δυνατόν τέτοιες ξεχωριστές παραδειγματικές ιστορίες να μην τυχαίνουν ολοκληρωτικής αποδοχής, αλλά απεναντίας να κρίνονται και να κατακρίνονται;;;

Και απαντώ συναισθανόμενη πια το δίκαιό τους.
-Μα είναι φωτεινές και παραδειγματικές για τους ίδιους(δράστες) και σφόδρα απογοητευτικές για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν καταφέρνουμε να "φωτίσουμε".
Που πασχίζουμε να αφομοιώσουμε μια πραγματικότητα που μας κάνει δύσκολη τη ζωή μας.

Τουλάχιστον ρε συνάδελφοι ας κάνουμε ό,τι και όσο μπορούμε, για τα άλλα βλέπουμε :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
Όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα-θέση-θέαση-ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ που έχεις στη νόσο :smile-makeup:
 #97858  από LL--MM
 Παρ Δεκ 13, 2013 11:20 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Κάποιες φορές ποστάρουμε οι συμπάσχοντες, περιπτώσεις ανθρώπων που υπερβαίνουν τον εαυτό τους, ή φέρνουμε φωτεινές ιστορίες, ή έχουμε την ανάγκη να διηγηθούμε δικά μας "τρόπαια".
Kωνσταντίνα μου, έχεις απόλυτο δίκαιο :handgestures-thumbsup: :handgestures-thumbsup: :handgestures-thumbsup: (και στα δύο, ιδίως στο πιο πάνω) δυστυχώς, βέβαια, ΕΠΕΙΔΗ η κατάσταση είναι τόσο :handgestures-thumbdown: αυτά τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται... :smile-sadsmile:

Το έχω κάνει κι εγώ :smile-thinking: .Με παραξένευε πάντα η δυσφορία κάποιων. Μα πώς είναι δυνατόν τέτοιες ξεχωριστές παραδειγματικές ιστορίες να μην τυχαίνουν ολοκληρωτικής αποδοχής, αλλά απεναντίας να κρίνονται και να κατακρίνονται;;;
Μα δεν πρόκειται για κατάκριση/επίκριση, και ιδιως όχι για έλλειψη αποδοχής της εκάστοτε επιτυχίας ενός συγκεκριμμένου μέλους που είναι και φίλος/η από δώ, ακόμα και "κλιπ του ιστού"
Και απαντώ συναισθανόμενη πια το δίκαιό τους. :bow-yellow: :text-thankyouyellow:

-Μα είναι φωτεινές και παραδειγματικές για τους ίδιους(δράστες) και σφόδρα απογοητευτικές για όλους εμάς τους υπόλοιπους που δεν καταφέρνουμε να "φωτίσουμε".
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Απογοητευόμαστε όχι διότι ένας φίλος κατάφερε κάτι που του άρεσε :clap: , μα διότι διαχέεται κι η εντύπωση ότι "ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο/Η ΙΔΙΟΣ/Α κάπου φταίμε που δε θέλουμε αρκετά" να είμαστε ευχαριστημένοι.
Αλλά όχι μόνο δε ζηλεύουμε, αντίθετα, είναι αυτό με το οποίο θέλουμε απεγνωσμένα να ταυτιστούμε. Αλλά κι αυτοί οι άλλοι, οι "φωτεινοί δράστες" (οι περισσότεροι απ'αυτούς, δηλαδή) να ζήσουν θέλουν όπως εμείς, όχι να ...φωτίσουν!!!
Ποιός θέλησε ποτέ του ν'αγιάσει; :smile-angel:
ΕικόναΚάνει και κρύο βρε παιδιά, κατεβείτε κάτω! :smile-hi: Εικόνα
Το πιο ατυχές βέβαια αναδεικνύεται στην Αμερική, (εδώ στο Σικάγο μα και παντού, καταντήσαμε πολλοί!) Επειδή κάποιοι εξαναγκάζονται "να φωτίσουν" ΩΣΤΕ να καταφερνουν να επιβιώσουν... :happy-cheerleadersmileygirl: είναι η λύση γιά όλους ΚΑΘΕΜΕΡΑ; :think: Και τα συνεχή "ξεπεράσματα" δεν είναι άμεμπτα "παρενεργειών", σωματικών, ψυχολογικών, οικονομικών...

Που πασχίζουμε να αφομοιώσουμε μια πραγματικότητα που μας κάνει δύσκολη τη ζωή μας.
Μα ναι, αυτό ακριβώς είναι, :smile-nod: αφού αυτή είναι που μας φορτώνεται τόσο χοντρά.
TΑ "ΤΡΟΠΑΙΑ" ΔΕΝ ΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ AYTEΣ ΤΟΥ "ΔΡΑΣΤΗ" ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ. :smile-sadsmile: Μπράβο σ'αυτούς που καταφέρνουν κάτι που τους αρέσει, αλλά το "κι άλλο, κι άλλο κι άλλο" είναι η αρρώστια των "γκόλντεν μπόυζ". Εμεις έχουμε τη σκπ.

Και είναι πολύ κρίμα μερικοί να θεωρούν ότι προσπάθειες που αποβλέπουν στο γενικό καλό είναι καταδικαστέες διότι είτε προτιμουν να :smile-tmi: ή φοβούνται μη χάσουν κάποια πρωτιά, ή :smile-envy: από ανύπαρκτες αιτίες.

Τουλάχιστον ρε συνάδελφοι ας κάνουμε ό,τι και όσο μπορούμε, για τα άλλα βλέπουμε :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
:clap: :clap: :clap: Βέβαια, για μας και για τους γύρω... :romance-grouphug: μετά, τα :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: είναι κι αυτά για μας!

Όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα-θέση-θέαση-ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ που έχεις στη νόσο :smile-makeup: :smile-nod: ΑΣΦΑΛΩΣ τα περισσότερα!!!
Αλλά συγγνώμην, Κωνσταντίνα μου, να μην προσθέσουμε και τις πολλές παρεμβάσεις του περιβάλλοντος :evil: ;;;;; :laughing-rolling: