καλημέρα σε όλους!
Ηθελα να σας πώ οτι αυτα τα κινητά συμπτώματα τα εχω κι εγώ που έχω διαγνωστεί με σκπ.Τη μια είναι το πόδι (τώρα εχω τον αστράγαλο νομιζω οτι αν πατήσω σταθερά θα σπάσει ,και πονάει οταν περπατάω) .Εχω παρατηρήσει κι εγώ οτι οταν τελειώσει ο πόνος στο ενα σημείο,αρχίζει κάπου αλλού!Είναι τα νεύρα ταλαιπωρημένα φαίνεται.Η θεωρία μου πια είναι οτι Ο πόνος είναι εκει τώρα και θα περάσει ,οπότε περιμένω,εχω μαθει να τον αντιμετωπίζω με καποιο τροπο ξεχωριστα τον καθενα.Νομιζω πια οτι είναι μια διαρκής υπενθύμιση να ειμαι ευγνώμων οταν τιποτα δε ποναει (ή πολυ λιγο)και οτι κάθε στιγμή είναι για να τη ζεις ΤΩΡΑ.Χρειάζεται να περνάτε καλά ,παντα και όλοι,εκεινο που μπορούμε!
Δεν νομίζω όμως οτι λέγονται ώσεις και αν οι γιατροί τις θεωρούν ως ώσεις.Αν θελεις ΝΙΚΗ μας λες να μαθαίνουμε.
Επίσης ο συζυγός μου που υποφέρει απο τη μέση του εχει κι αυτός μερικά απο αυτα τα περίεργα καψίματα μυρμηγκιάσματα φουσκώματα συσπάσεις κτλ(tricky μπέρδεμα ε?).φαίνεται λοιπόν οτι και μια κήλη μπορεί να δημιουργει παρόμοια συμπτώματα.
Ki εγώ προτείνω ,εντάξει, ψάξτε το αλλα ...χαλαρά.Προσέξτε !Η καλή διατροφή ,η γυμναστική και η ευτυχισμένη διαβίωση εξασφαλίζουν υγεία για όλες τις παθήσεις.
Δεν αρχίζετε απο κεί ?Ιt s soo simple!
Οσο για θεραπεία ...δε νομίζω οτι είναι κανένας σίγουρος οτι κάνει περισσότερο καλό απο κακό.
Κι εγώ επίσης πιστεύω οτι ΤHERE IS- NO- DESTINY!
Aν το λέμε πολλές φορές καταλήγεις να το πιστεύεις και σε κυρεύει το άγχος.
Eιναι καλύτερο το I M IN CONTROL !