• Χαιρεται (???)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #74059  από soo_simple_
 Παρ Ιουν 22, 2012 7:16 pm
Καλησπέρα σας ,

Ονομάζομαι Λεωνίδας και ειμαι 24 ετών. Δεν ξέρω αν έχω Σ.Κ.Π. αλλα τον τελευταίο καιρό εμφανίζω πολλα απο τα συμπτώματα.

Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, οταν άρχισα να νιώθω ένα αίσθημα σαν μυρμήγκιασμα στο δεξιό μου πέλμα..Το σύμπτωμα κράτησε 3-4 μέρες, αλλα δεν έδωσα σημασία. Το πρόβλημα επανεμφανίστηκε τον περασμένο Μαρτιο , αρχικά δεξια και μετά απο μία μέρα ''μετακόμισε'' αριστερά. Κράτησε περίπου 15 μέρες. Αξιοσημείωτο είναι οτι όταν περπατούσα δεν το ένιωθα..Εξαιτίας της φύσης των σπουδών μου είμαι στο νοσοκομείο καθημερινά και έχω δει αρκετούς ασθενεις με Σ.Κ.Π. Απο το Νοέμβριο ήδη ειχα αρχίσει να σκέφτομαι οτι μπορεί να πάσχω και εγώ απο Σ.Κ.Π, οταν ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Κοντολιγοίς εχω επισκεφθεί 4 γιατρούς (3 καθηγητές πανεπιστημίου και 1 επιμελήτη σε νοσοκομείο).Μαγνητική στον αυχένα και τον εγκέφαλο καθαρή. Συνεχίζω να έχω συμπτώματα, στα οποία έχουν προστεθεί ευαισθησία στον ήλιο (νιώθω σαν να έχω βελόνες στο αριστερό μου πέλμα, οταν εκτεθώ πολλη ώρα), θέματα με την κύστη(αισθημα ατελούς κένωσης),ακούσιες μυικές συσπάσεις, στιγμιαίες βελονιές αριστερα.. Οι γιατροί όλοι λένε πως δεν έχω κάτι και οτι είναι θέμα αγχους και επειδή το σκέφτομαι συνέχεια..
Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω???Πηγα και σε ουρολογο και αφού καναμε καποιες εξετάσεις κατέληξε και αυτός οτι δεν ειναι τπτ και ούτε έχει σχέση με Σ.Κ.Π.
Το θέμα ειναι οτι τα συμπτώματα συνεχίζουν και δεν μπορώ να βρώ αιτια-λύση...
Εκανα και καποιες αιματολογικές όπου βρέθηκε υπερβιταμίνωση Β6 απο κάποιες βιταμίνες που έπαιρνα και όντως αυτο μπορει να κάνει το μυρμήγκιασμα..Αλλα όλα τα αλλα????

Καλη συνέχεια και δύναμη σε ολους!!
Και καλη τύχη στην Εθνική μας , για να μην ξεχνιόμαστε!!:p
 #74062  από soo_simple_
 Παρ Ιουν 22, 2012 7:26 pm
Oi eksetaseis synigoroun , alla egw sunexizw na exw symptwmata...KAi to pio spastiko ap'ola einai oti pleon kaneis den me pairnei sta sovara...Me thewroun pleon ypoxondrio...Den kserw ti allo na kanw!exw apogoiteutei..eimai 24xronwn kai exw xasei tin oreksi mou gia zwi..
 #74064  από kate2002
 Παρ Ιουν 22, 2012 7:59 pm
γεια σου τοοοσο απλέ!!!

μη το δενεις κομπο, αν ειναι σκ θα φανει με τον καιρο, αλλωστε ακομα κι αν ειναι, δε μπορεις να κανεις τιποτα πριν βεβαιωθεις... οποτε, μη καθεσαι και περιμενεις! ζησε τη ζωη σου, κοψε κακες συνηθειες, εισαι μονο 24!!!

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #74065  από soo_simple_
 Παρ Ιουν 22, 2012 8:02 pm
exeis dikaio...egw oxi mono den ekopsa kakes sinitheies, alla ksanaksekinisa kai to kapnisma...:(
An einai omws kati tetoio , mipws xanw xrono kai den arxizw therapeia egkaira??
 #74067  από κατερινα 55
 Παρ Ιουν 22, 2012 8:18 pm
Γείτονες (που λέει και ο Γιάννης)σας παρακαλούμε

Εικόνα

τα μάτια μας υποφέρουν.Γράφετε Ελληνικά please :pray:!

Εξαιρείται ο Mitsos83,ο οποίος μας έχει εξηγήσει το πρόβλημα
με τον υπολογιστή της εργασίας του.
:hand: :text-thankyouyellow:
kate2002 έγραψε:γεια σου τοοοσο απλέ!!!

μη το δενεις κομπο, αν ειναι σκ θα φανει με τον καιρο, αλλωστε ακομα κι αν ειναι, δε μπορεις να κανεις τιποτα πριν βεβαιωθεις... οποτε, μη καθεσαι και περιμενεις! ζησε τη ζωη σου, κοψε κακες συνηθειες, εισαι μονο 24!!!

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
:handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:
 #74073  από kate2002
 Παρ Ιουν 22, 2012 9:17 pm
soo_simple_ έγραψε:exeis dikaio...egw oxi mono den ekopsa kakes sinitheies, alla ksanaksekinisa kai to kapnisma...:(
An einai omws kati tetoio , mipws xanw xrono kai den arxizw therapeia egkaira??
ΚΟΨΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ
και... δυστυχως μικρε, δεν υπαρχει θεραπεια. κανε μια βολτα στα γραφομενα και θα καταλαβεις...

ειναι πολυυυυ νωρις να το σκεφτεσαι. μπορει να ειναι και αγχος. μεττα τις διακοπες, βλεπεις. εγω στη θεση σου αυτο θα εκανα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #74080  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:03 pm
Λεωνίδα καλησπέρα, έχεις ακούσει για την αυτοεκπληρούμενη προφητεία;;;;Πιστεύω ότι απ' αυτό κινδυνεύεις σήμερα και όχι από τη σκπ.Πολλοί άνθρωποι έχουν μουδιάσματα, μυρμηγκιάσματα, καψίματα και ένα σωρό άλλα, τα οποία πάνε κι έρχονται.Δεν πάσχουν όλοι τους από σκπ.Αυτά που περιγράφεις δεν είναι μόνιμα(μη βιαστείς να πεις, μα.....).
Βγάλε το από το μυαλό σου, πάψε να υπερβιταμινώνεσαι, κάνε πολλά μπάνια και τρελλές διακοπές!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor:

Ξέρεις τι άτιμο είναι το μυαλό μας;;Κάνει αυτά που του "φυτεύουμε" με πίστη!!
Ξεκίνα, πάψε να συμπεριφέρεσαι σαν άρρωστος, επειδή δεν είσαι :eusa-naughty:
Σου μιλώ ως μαμά, μη μου θυμώσεις :romance-kisscheek:
 #74081  από Dimitris-56
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:06 pm
Καλησπέρα και σου έχουμε να μην έχεις Σ.Κ.Π. πήγαινε διακοπές να ηρεμήσεις !!!
Και όλα θα τα δείξει η πορεία !!! Βάλαμε γκολ και ευχαριστήθηκα καλώ βράδυ και μαι την νίκη !!!
 #74082  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:08 pm
Γεια σου Λεωνιδα !!!! Καλως ηρθες !!!! :text-welcomewave: Ευχομαι, να μην εχεις σκπ και, οπως εχω ξαναπει, να μπαινεις στο φορουμ σαν φιλος !!! Προς το παρον, φροντισε να ηρεμησεις, να πας διακοπες , να χαρεις το καλοκαιρι !!!! Εισαι μικρο παιδι !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74084  από soulla
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:26 pm
γεια σου τοοοσο απλέ!!!

:romance-kisscheek: οπως στα λεει η kate και οι υπόλοιποι,ηρεμησε και ζήσε την ζωή σου :romance-kisscheek: