• Χαιρεται (???)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #94119  από ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
 Πέμ Αύγ 29, 2013 11:13 pm
Τότε να τα γράφεις στον τοίχο του σπιτιού σου για να τα βλέπεις μόνο εσύ.
 #94123  από Ιωάννα
 Παρ Αύγ 30, 2013 10:11 am
yamd έγραψε:. Και ακομα και σωστα να το ερμηνευες δεν νομιζω οτι σου πεφτει λογος..
Γλυκιά μου....εδώ κάτι δεν καταλαβαίνω :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ποιος ο λόγος των δημοσιεύσεων;;;;;;
 #94125  από yamd
 Παρ Αύγ 30, 2013 2:13 pm
IKTIST22 έγραψε:
yamd έγραψε:. Και ακομα και σωστα να το ερμηνευες δεν νομιζω οτι σου πεφτει λογος..
Γλυκιά μου....εδώ κάτι δεν καταλαβαίνω :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ποιος ο λόγος των δημοσιεύσεων;;;;;;

Αλλο η δημοσιευση της αποψης μας...και αλλο ο προσωπικος μας χαιρετισμος..ας μην ριξουμε κ αλλο το επιπεδο
 #94130  από eleni POL
 Σάβ Αύγ 31, 2013 11:01 am
καλημέρα σε όλους!
Ηθελα να σας πώ οτι αυτα τα κινητά συμπτώματα τα εχω κι εγώ που έχω διαγνωστεί με σκπ.Τη μια είναι το πόδι (τώρα εχω τον αστράγαλο νομιζω οτι αν πατήσω σταθερά θα σπάσει ,και πονάει οταν περπατάω) .Εχω παρατηρήσει κι εγώ οτι οταν τελειώσει ο πόνος στο ενα σημείο,αρχίζει κάπου αλλού!Είναι τα νεύρα ταλαιπωρημένα φαίνεται.Η θεωρία μου πια είναι οτι Ο πόνος είναι εκει τώρα και θα περάσει ,οπότε περιμένω,εχω μαθει να τον αντιμετωπίζω με καποιο τροπο ξεχωριστα τον καθενα.Νομιζω πια οτι είναι μια διαρκής υπενθύμιση να ειμαι ευγνώμων οταν τιποτα δε ποναει (ή πολυ λιγο)και οτι κάθε στιγμή είναι για να τη ζεις ΤΩΡΑ.Χρειάζεται να περνάτε καλά ,παντα και όλοι,εκεινο που μπορούμε!

Δεν νομίζω όμως οτι λέγονται ώσεις και αν οι γιατροί τις θεωρούν ως ώσεις.Αν θελεις ΝΙΚΗ μας λες να μαθαίνουμε.

Επίσης ο συζυγός μου που υποφέρει απο τη μέση του εχει κι αυτός μερικά απο αυτα τα περίεργα καψίματα μυρμηγκιάσματα φουσκώματα συσπάσεις κτλ(tricky μπέρδεμα ε?).φαίνεται λοιπόν οτι και μια κήλη μπορεί να δημιουργει παρόμοια συμπτώματα.
Ki εγώ προτείνω ,εντάξει, ψάξτε το αλλα ...χαλαρά.Προσέξτε !Η καλή διατροφή ,η γυμναστική και η ευτυχισμένη διαβίωση εξασφαλίζουν υγεία για όλες τις παθήσεις.

Δεν αρχίζετε απο κεί ?Ιt s soo simple!

Οσο για θεραπεία ...δε νομίζω οτι είναι κανένας σίγουρος οτι κάνει περισσότερο καλό απο κακό.

Κι εγώ επίσης πιστεύω οτι ΤHERE IS- NO- DESTINY!
Aν το λέμε πολλές φορές καταλήγεις να το πιστεύεις και σε κυρεύει το άγχος.
Eιναι καλύτερο το I M IN CONTROL !

:romance-caress: :romance-caress:
 #94131  από yamd
 Σάβ Αύγ 31, 2013 2:02 pm
Σευχαριστουμε για την ενημερωση ελενη... :romance-kisscheek:
 #94146  από soo_simple_
 Κυρ Σεπ 01, 2013 5:06 pm
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σας!!
Και δεν χρειαζεται να καυγαδιζουμε!!
Να ειμαστε ολοι καλα και καλο φθινοπωρο!!
 #94260  από Barrett
 Κυρ Σεπ 08, 2013 2:25 pm
soo_simple_ έγραψε:Καλησπέρα σας ,

Ονομάζομαι Λεωνίδας και ειμαι 24 ετών. Δεν ξέρω αν έχω Σ.Κ.Π. αλλα τον τελευταίο καιρό εμφανίζω πολλα απο τα συμπτώματα.

Ολα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, οταν άρχισα να νιώθω ένα αίσθημα σαν μυρμήγκιασμα στο δεξιό μου πέλμα..Το σύμπτωμα κράτησε 3-4 μέρες, αλλα δεν έδωσα σημασία. Το πρόβλημα επανεμφανίστηκε τον περασμένο Μαρτιο , αρχικά δεξια και μετά απο μία μέρα ''μετακόμισε'' αριστερά. Κράτησε περίπου 15 μέρες. Αξιοσημείωτο είναι οτι όταν περπατούσα δεν το ένιωθα..Εξαιτίας της φύσης των σπουδών μου είμαι στο νοσοκομείο καθημερινά και έχω δει αρκετούς ασθενεις με Σ.Κ.Π. Απο το Νοέμβριο ήδη ειχα αρχίσει να σκέφτομαι οτι μπορεί να πάσχω και εγώ απο Σ.Κ.Π, οταν ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Κοντολιγοίς εχω επισκεφθεί 4 γιατρούς (3 καθηγητές πανεπιστημίου και 1 επιμελήτη σε νοσοκομείο).Μαγνητική στον αυχένα και τον εγκέφαλο καθαρή. Συνεχίζω να έχω συμπτώματα, στα οποία έχουν προστεθεί ευαισθησία στον ήλιο (νιώθω σαν να έχω βελόνες στο αριστερό μου πέλμα, οταν εκτεθώ πολλη ώρα), θέματα με την κύστη(αισθημα ατελούς κένωσης),ακούσιες μυικές συσπάσεις, στιγμιαίες βελονιές αριστερα.. Οι γιατροί όλοι λένε πως δεν έχω κάτι και οτι είναι θέμα αγχους και επειδή το σκέφτομαι συνέχεια..
Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω???Πηγα και σε ουρολογο και αφού καναμε καποιες εξετάσεις κατέληξε και αυτός οτι δεν ειναι τπτ και ούτε έχει σχέση με Σ.Κ.Π.
Το θέμα ειναι οτι τα συμπτώματα συνεχίζουν και δεν μπορώ να βρώ αιτια-λύση...
Εκανα και καποιες αιματολογικές όπου βρέθηκε υπερβιταμίνωση Β6 απο κάποιες βιταμίνες που έπαιρνα και όντως αυτο μπορει να κάνει το μυρμήγκιασμα..Αλλα όλα τα αλλα????

Καλη συνέχεια και δύναμη σε ολους!!
Και καλη τύχη στην Εθνική μας , για να μην ξεχνιόμαστε!!:p

γεια χαρα λεωνιδα συμφωνω μετην kate2002 coolaρισε (με καθαρες mri κανεις ετσι).. οποιον και να ρωτησω και του λεω τι επαθα μου λεει" αμαν ααμαν και γω εχω μουδιασματα και τετοια .." ρε μα ολοι σου λεω ηρεμησε προσπαθησε να ξεκολλησεις το μυαλο σου απο κει, οτι ειναι να ρθει θα ρθει, και προσεχε γιατι ολοι οι νευροψυχ ειναι ετοιμοι να δωσουν χαπια...βγες με καλους φιλους επικοινωνησε,ζησε...