yamd έγραψε:Και εγω καπως ετσι ειμαι ακομα...τα εχουμε ξαναπει..οι μαγνητικες καθαρες κ τα συμπτωματα επιμένουν. ..και δυστυχώς έχω την ίδια απορία μεσενα...πως ειναι η ωση κ αν αφηνει κατάλοιπα. ..Μάλλον θα το καταλαβουμε οταν ερθει κ μας η ωρα μας..μεχρι τοτε υπομονη...αυτο προσπαθώ να κάνω και εγώ. .
Ως ασθενής με ΣΚΠ η διάγνωση περίπου πριν από 20 χρόνια, έχω κάνει αρκετές μαγνητικές.
Τον προηγούμενο μήνα, μετά από 2μιση χρόνια πήγα να κάνω μαγνητική για λόγους ελέγχου.
Αυτή τη φορά όμως πήγα σε ένα διαγν. κέντρο στο οποίο υπήρχε σχετικά πιο καινούριο μηχάνημα (1,5 Tesla). Το πόρισμα της μαγνητικής, σε σύγκριση με την προηγούμενη είχε διαφορά στην ΑΜΣΣ, σχετικά είναι γεμάτο εστίες, κάτι που δεν είναι εμφανές στην προηγούμενη (1 Τεσλα). Η κατάσταση μου είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια, οπότε με τον ακτινολόγο το αποδώσαμε στη διαφορά "ακρίβειας" του μηχανήματος.
Τέλος, αυτό που θα ήθελα να συμβουλέψω τους πάντες εδώ μέσα, είναι να μην δίνουν τόση σημασία σε υποψίες και να μην προδικάζουν το μέλλον. Πάνω απ' όλα αισιοδοξία και όσο μπορούν
να ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!