Μαρία έγραψε:Άννα εγώ που το έψαξα λίγο πέρσι να κινηθώ δικαστικά σου λέω ότι τα πράγματα είναι λίγο σκούρα πρώτον γιατί ενώ μίλησα με περισσότερους από 10 δικηγόρους μου έλεγα ότι είναι ειδική περίπτωση και δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με κάτι τέτοιο και δεύτερον όλοι μου είπαν ότι είναι μια υπόθεση που μπορεί να τραβήξει και 5 χρόνια.
Εγώ αποφάσισα μετά από αυτά να ξανά περάσω επιτροπή και τώρα είμαι πάλι στην φάση της ένστασης στην Α τοπική διοικητική επιτροπή περιμένω βέβαια από τον Απρίλιο να με καλέσουν…..
Mαρια γεια σου.Εχεις δικιο για τους δικηγορους οτι δεν γνωριζουν πολλα,απλα να εχεις γραψει και ενα υπομνημα που να αναφερεις τα προβληματα της υγειας σου,δηλ τους λογους που ζητας ενσταση αν δεν το εκανες ηδη οταν κατεθεσες την αιτηση της ενστανσης να το δωσεις στην διοικητικη.Περα απο κει το δικαστηριο κανει για αυτη την περιπτωση μονο 2 μηνες,μου το ειπανε απο τη νικηφορου αλλα και δικηγορος.Ακομη μου ειπαν οτι μπορεις να κανεις το δικαστηριο και συγχρονως να εχεις παρει ημερομηνια να ξαναπερασεις επιτροπη.Νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο κι αυτο θα κανω εγω,αλλα δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο να εχω δικηγορο στο δικαστηριο.