• Παραπληγικο επιδομα

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #7559  από anna1290
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 5:09 pm
Γεια σας παιδια.Αν γνωριζει καποιος για το παραπληγικο επιδομα ας μας πει ποσο δυσκολο,ευκολο ειναι να το παρει καποιος με σκπ?Εγω περασα Αβαθμια και Ββαθμια που απερριφθησαν και τωρα περιμενω να περασω την διοικητικη επιτροπη και να συνεχισω δικαστικως πλεον!
 #7562  από Μαριάννα
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 6:21 pm
anna1290 έγραψε:Γεια σας παιδια.Αν γνωριζει καποιος για το παραπληγικο επιδομα ας μας πει ποσο δυσκολο,ευκολο ειναι να το παρει καποιος με σκπ?Εγω περασα Αβαθμια και Ββαθμια που απερριφθησαν και τωρα περιμενω να περασω την διοικητικη επιτροπη και να συνεχισω δικαστικως πλεον!
Γεια σου Άννα Ο άντρας μου περιμένει να περάσει απο επιτροπή για να το πάρει Απο οσο ξερω πρεπει να το παιξεις πολύ ανάπηρος ,αν δεν είσαι, Γιατί σε απεριψαν?
 #7567  από anna1290
 Πέμ Ιούλ 30, 2009 8:11 pm
Mου εδωσαν50% μονο.Τι να σου πω?Ειχα παει και με μπαστουνι!Ισως πρεπει να μην παρπατας και καθολου..τι αλλο να πω..Σκεφτηκα μηπως επειδη ειδαν οτι δεν κανω και θεραπεια ακομη.
 #7576  από manos81
 Παρ Ιούλ 31, 2009 8:00 am
pistevw pos prepei na kanei therapia..prepei na fenete oti paleuei me tin ms kai oti i ms ton exei nikisei somatika en meri...kala ksemperdemata....an kai diskola ta vlepw ta pragmata..otan perasa ego epitropi pantos den piga me mpastouni..eserna ligo to podi mou tous eksigisa idan tis eksetaseis kai apofasisan oti eime anapiros...... :(
 #7577  από LL--MM
 Παρ Ιούλ 31, 2009 9:53 am
Tι έλεγε η γνωμάτευση του νοσοκομείου; Αυτά που λέει ο Μάνος είναι απαραίτητα, εξηγήσεις κλπ. Τη γνωμάτευσή σου πρέπει να διαβάσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ και να ρωτήσεις το γιατρό άν δεν καταλαβαίνεις κάποιον όρο (κι άν δεήσει να σου πεί, δηλαδή). :evil:

Εδώ παρακάτω έχουμε αραδιάσει κάποια πράματα, αλλά ο Βασίλης είναι εκείνος που πέρασε επιτροπή του Δημοσίου. Τώρα στο ΙΚΑ έχουν, απ' ότι ακούω, στριμώξει πολύ τα πραγματα, αλλά φυσικό είναι, με την κρίση... (και δίχως ήταν, αλλά τώρα παράγινε) :evil: :( :cry: Πάντως την αμφοτεροπλευρότητα τη θέλουν ακόμα...
 #7585  από anna1290
 Παρ Ιούλ 31, 2009 1:27 pm
Η γνωματευση ελεγε οτι εχω σκπ με συχνες υποτροπες,οτι κανω κορτιζονες και οτι σε επομενη εμφανιση θα παρω ιντερφερονη.Ειχα κι ενα χαρτι ακομη του γιατρου που ελεγε οτι εχω προβλημα απο την αριστερη πλευρα περισσοτερο που μου δυσκολευει την βαδιση και την διαβιωση.Απο εξετασεις πηγα τις 2 μαγνητικες των 2 ετων που δειχνουν παρομοια πραγματα[εστιες],οχι επιδεινωση.Ακομη το οπτικο πεδιο που εδειχνε οτι δεν εβλεπα απο το ενα ματι μαζι με την γνωματευση του οφθαλμιατρου.Οσον αφορα οταν πηγα επιτροπες εσερνα και γω το ενα ποδι,τους ειπα οτι ειναι πιασμενο,οτι ειχα καποιες πτωσεις και δεν μπορω χωρις το βοηθημα.Οτι θα ξεκινησω θεραπεια,οτι ειχα και προβλημα με το χερι μου πιο παλια,προβληματα στην ουρηση,σας τα λεω γενικα,παντως πραγματικα εκανα ο τι μπορουσα!
 #7595  από KOKOLHS
 Παρ Ιούλ 31, 2009 6:03 pm
anna1290 έγραψε:Γεια σας παιδια.Αν γνωριζει καποιος για το παραπληγικο επιδομα ας μας πει ποσο δυσκολο,ευκολο ειναι να το παρει καποιος με σκπ?Εγω περασα Αβαθμια και Ββαθμια που απερριφθησαν και τωρα περιμενω να περασω την διοικητικη επιτροπη και να συνεχισω δικαστικως πλεον!
εγω το πηρα περυσι με καποιες δυσκολιες βεβαια.Πηγα με μπαστουνι,χωρις πολυ ηθοποια μιας και η πραγματικοτης ειναι αυτη(το παραπεμπτικο του γιατρου εγραφε παραπαρεση με δυσκολια στη βαδησι και ακρατεια πραγμα που δεν συμβαινει ,ειναι ομως και δυσκολο να αμφισβητηθει)ξεχασα να σας πω οτι ειχα περασει απο Αθμια που μου εδωσε 50% αλλα δεν τους εκανε ο γιατρος(απο αλλη Νομαρχια),περασαν 6 μηνες για καλη μου τυχη ηλθε ο γιατρος μου εδω ξαναπερασα και πηρα το 67%.Πρεπει να λαβετε υπ' οψιν σας και τις δυσκολες οικονομικες συγκυριες ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Παρεπειμποντως ΜΑΡΙΑΝΝΑ γεια nikpax απο αλλο φορουμ.Γεια βεβαια και σ'ολους τους αλλους συνοδοιπορους
 #7597  από Μαριάννα
 Παρ Ιούλ 31, 2009 6:49 pm
KOKOLHS έγραψε:
εγω το πηρα περυσι με καποιες δυσκολιες βεβαια.Πηγα με μπαστουνι,χωρις πολυ ηθοποια μιας και η πραγματικοτης ειναι αυτη(το παραπεμπτικο του γιατρου εγραφε παραπαρεση με δυσκολια στη βαδησι και ακρατεια πραγμα που δεν συμβαινει ,ειναι ομως και δυσκολο να αμφισβητηθει)ξεχασα να σας πω οτι ειχα περασει απο Αθμια που μου εδωσε 50% αλλα δεν τους εκανε ο γιατρος(απο αλλη Νομαρχια),περασαν 6 μηνες για καλη μου τυχη ηλθε ο γιατρος μου εδω ξαναπερασα και πηρα το 67%.Πρεπει να λαβετε υπ' οψιν σας και τις δυσκολες οικονομικες συγκυριες ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕς ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Παρεπειμποντως ΜΑΡΙΑΝΝΑ γεια nikpax απο αλλο φορουμ.Γεια βεβαια και σ'ολους τους αλλους συνοδοιπορους
Γεια σου τι κάνεις? Καλά
 #7598  από ddd
 Παρ Ιούλ 31, 2009 8:57 pm
Παιδιά η φίλη μας LL-MM έχει δίκιο.Αυτό που κοιτάνε είναι η βεβαίωση από το Δημόσιο νοσοκομείο
Από κει και πέρα με ότι και να πας μετράει λιγότερο βεβαια με μπαστουνι ακόμα καλύτερα
 #8377  από MARINI
 Παρ Σεπ 04, 2009 3:14 pm
ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΕΣΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΗΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ,ΜΕ ΑΠΛΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΠ.ΠΑΡΟΛΆΥΤΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΗΡΧΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ.ΙΣΩΣ ΚΙΑ ΓΙΆΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10