• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #69908  από soulla
 Πέμ Απρ 05, 2012 4:00 pm
hans αν ήταν σε εμένα αυτη την φορά που απάντησες...γνώμη μου είναι ότι τελικά δεν είναι το sex το θέμα του ανθρώπου με σκπ αλλά η αγάπη ...και αν υπάρχει η αγάπη είτε από σύντροφο που αν τα καταφέρει να αντέξει και να μείνει εκεί και να ζήσει με όλες τις αλλαγές σωματικές εμφανησιακές και ψυχολογικές...τότε πιστεύω ότι η αγάπη ήταν εκεί όχι η συμπόνια που και αυτή με την σειρά της μπορεί να κρατήσει μια σχέση,αρκεί βέβαια να υπάρχει ανθρωπιά(όπως τον καπετάνιο που πολυ σωστα ανάφερε ο mitsos)
 #69929  από soulla
 Πέμ Απρ 05, 2012 6:54 pm
ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝΝΟΩ,ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ...ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥς...ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ
 #69973  από Nick.
 Παρ Απρ 06, 2012 2:02 pm
Δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλάβει την όλη συζήτηση, αλλά αν το θέμα είναι η σχέση ενός άντρα με μία γυναίκα, εκ των οποίων ένας έχει ΠΣ, τότε νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικές περιπτώσεις.

Μία είναι η περίπτωση ο ασθενής να γνωρίζει για την πάθηση, οπότε και θα πρέπει να το ανακοινώσει στον άλλο σε αρχικό στάδιο της σχέσης.
Μία είναι η περίπτωση που ο ασθενής γνωρίζει για την πάθηση αφού η σχέση έχει γράψει χιλιόμετρα και συνυπάρχει η ερωτική έλξη με την αγάπη.
Και η τρίτη είναι η δική μου περίπτωση όπου ο ασθενής μαθαίνει για την πάθηση ενώ έχει κάνει οικογένεια.

Οι "λεοντόκαρδες" περιπτώσεις, που όταν τους λές πως έχεις ΠΣ δηλώνουν πως αυτό δεν αλλάζει τίποτα για μένα καλό είναι να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό.
Αυτός που το μαθαίνει και διαλύεται ψυχολογικά, αλλά δεν φεύγει, είναι που αν μείνει θα μείνει.

Κατά τα άλλα όσον αφορά τη σεξουαλική πράξη, για να ξεκινήσει η σχέση πάει να πει πως υπάρχει έλξη. Άρα ο ασθενής βρήκε κάποιον που έλκεται σεξουαλικά από αυτόν.
Αν δεν υπάρχει σχέση και είσαι στη γύρα με εμφανή αναπηρία, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να μπορεί να πει ότι έχεις τις ίδιες πιθανότητες με κάποιον που δεν έχει αναπηρία, ή εμφανή αναπηρία (γιατί δεν είναι όλοι καλά εκεί έξω).
Οπωσδήποτε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά καμιά φορά τα εύκολα δεν είναι και τα καλύτερα. Και σίγουρα όλοι έχουμε τις ευκαιρίες μας, αρκεί να μπορούμε με κάποιον τρόπο να ερχόμαστε σε επαφή με τους άλλους και να κάνουμε καινούργιες γνωριμίες.
Πιστεύω πάντως πως όσο προχωράει η αναπηρία, τόσο ο ασθενής ψάχνει πλέον για μια σχέση που να την χαρακτηρίζει η συντροφικότητα και όχι η ερωτική επαφή.
 #69995  από tom80
 Παρ Απρ 06, 2012 8:08 pm
Mitsos83 έγραψε:An exete ligo xrono deite auth thn tainia (http://www.imdb.com/title/tt1675434/). Einai ligo extreme kai isws na mhn exei apoluth sxesh me to thema mas. Sto mualo mou omws sundeete kapws, eidika to telos ths!
Την ειδα ειναι καλή.
Δύο σημεία μου έμειναν:
a) Το βασικοτερο κριτήριο για να επιλέξει τον συνοδό του (τον μαύρο) ήταν ότι δεν το λυπάται. Συμφωνώ. Με τίποτα δεν αντέχω βλέμα με οίκτο.
β) αν έχεις λεφτά κάνεις τα πάντα!!!
 #70022  από maestro
 Σάβ Απρ 07, 2012 12:37 pm
Mitsos83 έγραψε:An exete ligo xrono deite auth thn tainia (http://www.imdb.com/title/tt1675434/). Einai ligo extreme kai isws na mhn exei apoluth sxesh me to thema mas. Sto mualo mou omws sundeete kapws, eidika to telos ths!
ahilleas έγραψε:

Πολύ καλή ταινία!
Κι εγώ την είδα την ταινία αυτή, και οφείλω να ομολογήσω πως αξίζει να τη δει κάποιος.
 #70055  από LL--MM
 Κυρ Απρ 08, 2012 1:51 pm
tom80 έγραψε:
Την ειδα ειναι καλή. Δεν αντιλέγω, ωραιες εικόνες, γενναιόδωρα συμπεράσματα...
Δύο σημεία μου έμειναν:
a) Το βασικοτερο κριτήριο για να επιλέξει τον συνοδό του (τον μαύρο) ήταν ότι δεν το λυπάται. Συμφωνώ. Με τίποτα δεν αντέχω βλέμα με οίκτο.
Φίλε μου, ποιός να μη συμφωνήσει σε αυτό; Όμως πράγματα που δεν αντέχουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να τα υποστούμε, σε όλους τους τομείς, όλο και συχνότερα... Ιδίως στον ιατρικό τομέα, όπου με τα νέα μέτρα, δεν υπάρχει καν χώρος για τον οικτο αυτόν... Είναι χρόνια που ειχα πει σ'έναν απ'αυτούς, μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Μή σας νοιάζει, έμαθα να ζητιανεύω..."
β) αν έχεις λεφτά κάνεις τα πάντα!!!Αυτό ξαναπές το! Διότι, σε τελευταία ανάλυση, ο ανάπηρος λεφτάς είναι που, μέσω του μαύρου του, "σπάει τα μούτρα" του καημενούλη-ξανθούλη που απλά πήγε και πάρκαρε εκεί που πίστευε πως δε θα ήταν κανένας...
βι) αν δεν ήταν ανάπηρος, θα ζητούσε ευγενικά από τον ενδιαφερόμενο να "παρει τον κόπο να πάει παραπέρα μια στιγμή, ώστε να μπορέσει ο ίδιος να φύγει" έτσι ώστε να μήν προσβάλλει και την ευγενή του καταγωγή...
βιι) αν δεν ήταν λεφτάς, θα περίμενε την τροχαία να τον ελευθερώσει, εντάξει, λοιπόν, όλοι κατι περιμένουμε σ'αυτή τη ζωή...
Να θυμίσω τι κάνουν αυτοί που ΔΕΝ έχουν τόσα λεφτά για ιδιωτικά αεροπλάνα; Υπάρχει η ΕΑSYJET, καλέ, για τις πτήσεις χαμηλού κόστους, τι γρινιάζουν οι παλιοανάπηροι; Όπου θένε μπορούν να πανε σήμερα, και πολιτισμένοι είμαστε και προχωρημένοι...
Αποτέλεσμα: Αν δεν έχουν συνοδό, δεν τους αφήνει πια η εταιρία στα αεροπλάνα της, για "λόγους ...ασφαλείας", βέβαια, βέβαια, μην την κατηγορείτε, την έχει ξαναπάθει με δαύτους viewtopic.php?f=10&t=2792

Κατά τ'αλλα, αν και σε γενικές γραμμες τα ανωτέρω είναι αυτονόητα, νομίζω ότι η συζήτηση γίνεται από μια περίεργη οπτική γωνία: Όσο μπορεί ο ασθενής, θέλει, αν δε μπορεί, θέλει-δε θέλει, λόγος δε γινεται. Και δε μιλάμε εδώ μόνο για προσωπικές σχέσεις. To θέμα είναι το τι αποδέχονται οι άλλοι, στο δρόμο, στις συγκοινωνίες, στον επαγγελματικό τομέα, μέχρι και στον προσωπικό:

Και ίσως η σκπ να μην είναι άλοθι για τιποτα, Χανς, (όντως έτσι θα έπρεπε να είναι) αλλά το ότι όλα είναι όπως θα έπρεπε, και ιδίως όσον αφορά τους τρίτους, είναι ένα θέμα που άπτεται κυρίως του δικού σου επαγγέλματος...
Όπως είπε κι ο Ζαν-Πώλ Σαρτρ: "Η κόλαση, είναι οι άλλοι..."

Στην ιστορία του Ναυπλίου, ο τύπος έφευγε να πάει να δει αλλού, και κοιμόταν στους γέρους του, στον όροφο, ενώ η ανάπηρη έμενε με τα παιδιά στο ισόγειο. Η απόφαση αναφέρει όμως, ότι μια Τσικνοπέμπτη, κουβάλησε ο αδερφός της μάρτυρα στο σπίτι η οποία "δεν είχε καταλάβει να τρέχει τίποτα εταξύ των συζύγων, αφού αυτός τη "φρόντιζε" και μάλιστα, την πηγαινε μέχρι και στο γιατρό (ποιός τη χάρη της).

Αυτό δεν τον απέτρεψε να ζητήσει διαζύγιο, το οποίο του αρνηθηκε το δικαστήριο γιά μια-δυό φορές, "διότι έμενε σπίτι και τη φρόντιζε, οποτε γάμος υπήρχε ακόμα".
ΔΗΛΑΔΗ: ΑΝ ΔΕΝ τον "εξανάγκασε" η ανάπηρη να φύγει από το σπίτι του για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του ο άνθρωπος, μετά το διαζύγιο, λογικά, μπορεί να ξεκουμπίστηκε επί τέλους αυτη, βάσει της ίδιας δικαστικής απόφασης... Αν αυτό δεν έγινε, ήταν επειδή αυτός ήταν που τη λυπόταν...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Απρ 15, 2012 12:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #70370  από LL--MM
 Δευ Απρ 16, 2012 11:42 pm
http://www.rts.ch/video/info/journal-19 ... siere.html

Δε θέλω να θυμώσω κανέναν, αλλά για να δείξουμε τη φριχτή αντίθεση, πραγματική αυτήν, δυστυχώς, με τις ευθύνες των ναυτικών και των λιμεναρχείων τους, ας πουμε ότι το ναυάγιο αυτο έγινε αξιοθέατο για κάποιους αναίσθητους τουρίστες που θέλουν να ...φωτογραφίζονται μπροστά του και να κάνουν και πικνικ στην παραλία, ενω υπάρχουν ακόμα σώματα που δεν έχουν ανασυρθεί... συμπεριλαμβανομένου ενος επιβάτη σε αμαξίδιο...

Και αναρωτιέται κανείς: Όταν τα ήθη είναι τέτοια, τί σόι αντιμετώπιση να περιμένουμε απο τους γύρω μας γενικά; Τι σόι σχέσεις; Ακόμα κι εδώ μέσα αρεσκόμαστε να θαυμάζουμε τους φωκομελείς χορευτές, αλλά μέχρι και τους ομοπαθείς, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ακριβώς, τις καθημερινές τους (μας) δυσκολίες...

Εντυπωσιαζόμαστε με.. τι ακριβώς;;; Και ξεχνάμε τα προβλήματα, από τα μικρά μέχρι, όπως εδώ, τις μεγάλες τραγωδίες...

Οι μαγαζάτορες όμως του τουριστικού αυτού μέρους, προς τιμήν τους, αρνήθηκαν να "κάνουν λεφτά" με την τραγωδία αυτήν, όπως, πολύ λογικά, και να συνδέσουν τον τόπο τους με κάτι παρόμοιο... (μέχρι, βέβαια, να βρεθούν τα 200 εκ. ευρώ για να μεταφερθεί το ναυάγιο στη Γένοβα, έχουν μέλλον...)

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #81864  από Ευτυχία
 Κυρ Δεκ 02, 2012 6:51 pm
πάνε 5 μήνες αφότου χώρισα..το πάλεψα..κράτησα τη ψυχολογία μου σε οσο πιο καλά επίπεδα μπορούσα..εχει μπει στο πετσί μου πια για τα καλά η αισθηση του οτι δεν εχω την "πολυτέλεια" να στενοχωριέμαι..τουλάχιστον μέχρι χθες που έσπασα κ ακόμα δε μπορώ να συνέλθω
ο πρωην -δε λεω ..μου στάθηκε , ηταν δίπλα μου σε ολες τις στιγμές πφφ..long story..

για να με κερδίσει πισω το τελευταίο καιρό έκανε κ είπε τα πάντα......δε θα σταθώ σε τίποτα απ'όλ'αυτά μόσο σ'εκείνες τις κουβέντες που ενω τότε περιφρονούσα ..τώρα ..με τρώνε σα σαράκι, μου εχουν γίνει εφιάλτης : "απο τότε που εμαθα το πρόβλημα σου σε αγάπησα πιο πολυ, εγω θα σου σταθώ , εγω σε καταλαβαίνω κανείς άλλος..τι θες να μείνεις με τους γονείς σου για πάντα???ποιός θα φροντίζει ποιόν σε λίγα χρόνια.. τώρα είσαι σχετικά καλά..μπορει ν'αλλάξουν τα δεδομένα ποιός θα σε φροντίσει?βλέπω εμένα που προχθες ηθελα να κουμπώσω το παντελόνι μου κ δε μπορουσα ..θυμωσα πολυ (εχει 80% αναπηρία στο ενα χέρι απο ατύχημα) ξέρεις..είσαι εξαιρετική κοπέλα, αξίζεις πολλά ρε γμτ ομως..κανείς άντρας δε θα κάτσει διπλα σου με τέτοιο πρόβλημα, θα λακίσει αμέσως μόλις το μάθει..μέχρι κ ο φίλος μας ο Ψ. ο γιατρός μου το πε.."τι στενοχωριέσαι που χωρίσατε..γλίτωσες τη ταλαιπωρία..το νοσοκόμο της θα έκανες.."ομως εγω σε θέλωκ ας σου κάνω το νοσοκόμο"

κ φτάνω στο χθες που είπα στο προπονητή μου το πρόβλημα μου ..του το έκρυβα επιμελώς ενα μήνα τώρα - μη με κράξετε οι ασκήσεις που κάνουμε είναι ήπιες για μυική ενδυνάμωση κ λιγη αερόβια για καρδιοαναπνευστικη
του είχε κάνει εντύπωση που δεν εχω καθόλου ισορροπία καθώς οι γυναίκες φημιζόμαστε γι'αυτο..
του το έκρυβα γιατί είναι γνωστός μου απο παλιά κ δεν ένιωθα έτοιμη να το το πω..το το έκρυβα γιατι εντωμεταξύ μιλούσαμε πολυ κ με είχε κερδίσει σαν άνθρωπος κ σαν άντρας..του το έκρυβα γιατί φλερτάραμε ..περνούσαμε ωραία κ φοβήθηκα μη ξενερώσει κ αλλάξει στάση απέναντι μου..του το έκρυβα γιατί φοβόμουν οτι θα "λακίσει".. ήθελα να τον κερδίσω πρωτα κ γω κ θα του το έλεγα μετα.κάποια στιγμή
χθες ομως ενας οξυς πόνος στο συκώτι εφερε το θέμα της υγείας..ξανά..κόμπλαρα ,μασούσα τα λόγια μου, βούρκωσα, ξεροκατάπια,δεν άντεξα.. του το είπα..νομίζω οτι με την ηλίθια συμπεριφορά μου το μεγαλοποίησα απο μόνη μου
τον είδα παγωμένο, δε το περίμενε προφανώς,.. μου ζήτησε συγνώμη που με έφερε σε δύσκολη θέση κ μετα ηρθαν 2 ερωτήσεις 1η . αν ο γιατρός μου συμφωνεί με αυτού του τύπου τη γυμναστική που κάνουμε κ 2η.... :oops: αν είναι κληρονομική..........τη πρωτη ερώτηση τη καταλαβαίνω σαν επαγγελματίας οτι πρέπει να τη κάνει..τη 2η ομως?
οπως κ να'χει απο χθες η ψυχολογία μου ειναι χάλια.. η καλύτερη μου φίλη λεει " μα γιατί του το είπες??!!! κ γαμω τις φίλες δε μπορείτε να πείτε.. ο δε αδερφός μου οτι καλά έκανα κ του το είπα τώρα που είναι αρχή αλλά κ γιατί με προπονεί κ πολυ απλα επιβάλλεται να ξέρει
τελικά τα λόγια του πρωην οσο κ αν νόμιζα οτι τα αγνοούσα..αυτά ειχαν μπει στο υποσυνείδητο μου .διαμόρφωσαν τη συμπεριφορά μου χθές κ ξύπνησαν το φόβο κ την ανασφάλεια μου..την οποία κ παρατήρησε χθες κ μου το είπε..
εχω χάσει τη μπάλα.....................ξέρω οτι πρέπει να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι το ιδιο κ οπως λεει κ ο αδερφός μου με ακομα περισσότερη άνεση ομως εγω φοβάμαι.....
ήθελα απλα να το μοιραστώ μαζί σας καθώς ξέρω οτι μονο εσεις μπορείτε να με καταλάβετε πραγματικά
 #81893  από Hristos!
 Κυρ Δεκ 02, 2012 9:36 pm
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hristos! την Σάβ Δεκ 29, 2012 6:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #81897  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Δεκ 02, 2012 10:10 pm
Ευτυχία έγραψε:πάνε 5 μήνες αφότου χώρισα..το πάλεψα..κράτησα τη ψυχολογία μου σε οσο πιο καλά επίπεδα μπορούσα..εχει μπει στο πετσί μου πια για τα καλά η αισθηση του οτι δεν εχω την "πολυτέλεια" να στενοχωριέμαι..τουλάχιστον μέχρι χθες που έσπασα κ ακόμα δε μπορώ να συνέλθω
ο πρωην -δε λεω ..μου στάθηκε , ηταν δίπλα μου σε ολες τις στιγμές πφφ..long story..

για να με κερδίσει πισω το τελευταίο καιρό έκανε κ είπε τα πάντα......δε θα σταθώ σε τίποτα απ'όλ'αυτά μόσο σ'εκείνες τις κουβέντες που ενω τότε περιφρονούσα ..τώρα ..με τρώνε σα σαράκι, μου εχουν γίνει εφιάλτης : "απο τότε που εμαθα το πρόβλημα σου σε αγάπησα πιο πολυ, εγω θα σου σταθώ , εγω σε καταλαβαίνω κανείς άλλος..τι θες να μείνεις με τους γονείς σου για πάντα???ποιός θα φροντίζει ποιόν σε λίγα χρόνια.. τώρα είσαι σχετικά καλά..μπορει ν'αλλάξουν τα δεδομένα ποιός θα σε φροντίσει?βλέπω εμένα που προχθες ηθελα να κουμπώσω το παντελόνι μου κ δε μπορουσα ..θυμωσα πολυ (εχει 80% αναπηρία στο ενα χέρι απο ατύχημα) ξέρεις..είσαι εξαιρετική κοπέλα, αξίζεις πολλά ρε γμτ ομως..κανείς άντρας δε θα κάτσει διπλα σου με τέτοιο πρόβλημα, θα λακίσει αμέσως μόλις το μάθει..μέχρι κ ο φίλος μας ο Ψ. ο γιατρός μου το πε.."τι στενοχωριέσαι που χωρίσατε..γλίτωσες τη ταλαιπωρία..το νοσοκόμο της θα έκανες.."ομως εγω σε θέλωκ ας σου κάνω το νοσοκόμο"

κ φτάνω στο χθες που είπα στο προπονητή μου το πρόβλημα μου ..του το έκρυβα επιμελώς ενα μήνα τώρα - μη με κράξετε οι ασκήσεις που κάνουμε είναι ήπιες για μυική ενδυνάμωση κ λιγη αερόβια για καρδιοαναπνευστικη
του είχε κάνει εντύπωση που δεν εχω καθόλου ισορροπία καθώς οι γυναίκες φημιζόμαστε γι'αυτο..
του το έκρυβα γιατί είναι γνωστός μου απο παλιά κ δεν ένιωθα έτοιμη να το το πω..το το έκρυβα γιατι εντωμεταξύ μιλούσαμε πολυ κ με είχε κερδίσει σαν άνθρωπος κ σαν άντρας..του το έκρυβα γιατί φλερτάραμε ..περνούσαμε ωραία κ φοβήθηκα μη ξενερώσει κ αλλάξει στάση απέναντι μου..του το έκρυβα γιατί φοβόμουν οτι θα "λακίσει".. ήθελα να τον κερδίσω πρωτα κ γω κ θα του το έλεγα μετα.κάποια στιγμή
χθες ομως ενας οξυς πόνος στο συκώτι εφερε το θέμα της υγείας..ξανά..κόμπλαρα ,μασούσα τα λόγια μου, βούρκωσα, ξεροκατάπια,δεν άντεξα.. του το είπα..νομίζω οτι με την ηλίθια συμπεριφορά μου το μεγαλοποίησα απο μόνη μου
τον είδα παγωμένο, δε το περίμενε προφανώς,.. μου ζήτησε συγνώμη που με έφερε σε δύσκολη θέση κ μετα ηρθαν 2 ερωτήσεις 1η . αν ο γιατρός μου συμφωνεί με αυτού του τύπου τη γυμναστική που κάνουμε κ 2η.... :oops: αν είναι κληρονομική..........τη πρωτη ερώτηση τη καταλαβαίνω σαν επαγγελματίας οτι πρέπει να τη κάνει..τη 2η ομως?
οπως κ να'χει απο χθες η ψυχολογία μου ειναι χάλια.. η καλύτερη μου φίλη λεει " μα γιατί του το είπες??!!! κ γαμω τις φίλες δε μπορείτε να πείτε.. ο δε αδερφός μου οτι καλά έκανα κ του το είπα τώρα που είναι αρχή αλλά κ γιατί με προπονεί κ πολυ απλα επιβάλλεται να ξέρει
τελικά τα λόγια του πρωην οσο κ αν νόμιζα οτι τα αγνοούσα..αυτά ειχαν μπει στο υποσυνείδητο μου .διαμόρφωσαν τη συμπεριφορά μου χθές κ ξύπνησαν το φόβο κ την ανασφάλεια μου..την οποία κ παρατήρησε χθες κ μου το είπε..
εχω χάσει τη μπάλα.....................ξέρω οτι πρέπει να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι το ιδιο κ οπως λεει κ ο αδερφός μου με ακομα περισσότερη άνεση ομως εγω φοβάμαι.....
ήθελα απλα να το μοιραστώ μαζί σας καθώς ξέρω οτι μονο εσεις μπορείτε να με καταλάβετε πραγματικά
Ευτυχία μου διαβάζοντας τη δημοσίευσή σου, έχω κάποιες ερωτήσεις-απορίες.Δεν σε γνωρίζω και συγχώρα με αν δεν έχω στην πρόσφατη μνήμη μου κάποιες δημοσιεύσεις σου :confusion-seeingstars:

Είσαι κινητικά τόσο επιβαρυμένη που να χρειάζεσαι νοσοκόμο;;; :character-oldtimer: :character-oldtimer:
Αν δε συμβαίνει αυτό τότε ο πρώην σου έχω την εντύπωση ότι εξέφραζε τους φόβους του για τη δική του ζωή και σου το έδωσε να το "φορέσεις".Και το φόρεσες Ευτυχία.(Μίλησες για αναπηρία του που τον θυμώνει και πάντα μα πάντα, η άλλη ανάγνωση του θυμού είναι ο ΦΟΒΟΣ).

Είσαι η Ευτυχία με σκπ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.Είσαι όμως και τόσα άλλα πράγματα.Αν κρίνω από τα λίγα που διαβάζω, είσαι ερωτεύσιμη αξιαγάπητη και όχι μόνο, εσύ ξέρεις καλύτερα κι αν δεν ξέρεις φρόντισε να το δεις, να σου τα αναγνωρίσεις και να σε τιμήσεις :happy-cheerleadersmileygirl: Θέλει δουλειά :romance-ballandchain: :chores-chopwood:

Οι σχέσεις χτίζονται πιο γερές όταν υπάρχει ειλικρίνεια :romance-adore:

Καλό βράδυ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 37