yamd έγραψε:ΕΧΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 1,5 ΜΗΝΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ 8/7 ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΕΞΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 4/7 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 29/07.ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΑΥΧΕΝΑ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 29/07.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΠ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝΕ Η ΕΠΕΙΔΙΝΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΤΗΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 29/07 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΗ.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί - και πώς - είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε μαγνητικές.
Εύχομαι τα συμπτώματά σου να περάσουν. Αναρωτιέμαι όμως, πήγες και σε άλλες ειδικότητες να ψαχτείς (ορθοπεδικό, καρδιολόγο, παθολόγο), και γιατί σκέφτηκες την ΣΚΠ, από πού την ξέρεις σαν πάθηση και συμπτωματολογία? Σου το είπε ο νευρολόγος, ή έχεις κάποιο συγγενή/φίλο που πάσχει?
Η συμβουλή μου είναι να ψαχτείς το ίδιο φανατικά και με άλλες ειδικότητες. Μάλιστα, εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα και κάποιον φυσικοθεραπευτή, μήπως μπορεί να με καθοδηγήσει/βοηθήσει.