• εστίες στον θώρακα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76143  από rodoulaki
 Παρ Αύγ 10, 2012 1:13 pm
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΚΠ ?? ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΥΡΧΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΚΠ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ! ΟΠΩΣ Σ ΕΓΡΑΨΕ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΘ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ! ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΕ6ΜΗΝΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ? ΟΧΙΙΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!
 #76144  από litsa
 Παρ Αύγ 10, 2012 2:36 pm
ακριβώς έτσι είναι! γιατί τρώγεσαι με τα ρούχα σου... όταν είναι σκπ , θα φανεί ....

μέχρι τότε όμως μην χάνεις την ζωή σου...
 #76940  από Maraki28
 Σάβ Σεπ 01, 2012 7:49 pm
Ρε κοπελιά ήμαρτον πια!!!! Άντε βρες κανα γκ@@@@ο και πήγαινε για κανα ποτάκι γιατί δε σε βλέπω να την παλεύεις :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
Σώνει και ντε να είσαι άρρωστη ρε κοριτσάκι μου, ειλικρινά δεν μπορώ να σε καταλάβω όσο κι αν προσπαθώ :think: :think: :think: :think: :think:
Η ΣΚΠ κουκλίτσα μου δεν είναι παιχνιδάκι είναι απο τις πιο σοβαρές παθήσεις της εποχής μας και αντί να χαίρεσαι που οι μαγνητικές σου είναι καθαρές κάθεσαι και κλαίγεσαι. Και το ότι έχεις μουδιάσματα μπορεί να είναι απλή τενοντίτιδα η επικονδυλίτιδα so simple :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox:
Και το άλλο πάλι ότι σου λέει ψέματα ο γιατρός και περιμένεις απο εμάς να σου πούμε τι ακριβώς?????? Το πόσο άρρωστη είσαι και να βγάλουμε το γιατρό σου άχρηστο και ψεύτη????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Μακάρι να σου πάνε όλα καλά αλλά μήπως να έβλεπες κι έναν ψυχοθεραπευτή γιατί δε σε κόβω να την παλεύεις για πολύ ακόμα.............. Κοίτα να ψάξεις να βρεις τι ακριβώς σου φταίει ( ψυχολογικά εννοώ) και τότε ίσως διορθωθούν όλα LIFE IS VERY BEAUTIFUL, GET IT[/b] :angry-steamingears: :angry-steamingears: :violence-instagib: :violence-instagib: :violence-chainsaw: :violence-chainsaw:

Μπορεί να ακούγομαι λίγο σκληρή και κυνική αλλά είμαι απλώς ρεαλίστρια
 #76944  από billios
 Σάβ Σεπ 01, 2012 9:45 pm
Σα να εχει δικιο το μαρακι28,καθαρα,στεγνα και ασαλιωτα.
Γιατι πρεπει σωνει και ντε να εχεις κατι! Τα ψυχοσωματικα δεν παλευονται,περιλαμβανουν δε τεραστια γκαμα συμπτωματων.Ενας πολλυ δικος μου ανθρωπος [πολλυ ομως] ειχε συμπτωματα και συνεπως καθε ειδους φοβιες,κατεληξε τελικα μετα απο πολλες πιεσεις στον καταλληλο ανθρωπο που της εδωσε την καταλληλη αγωγη και ξαναεγινε ανθρωπος μεσα σε 15 μερες αφου προηγουμενος ''τα'ι'σε'' καρδιολογους,νευρολογους,παθολογους και δερματολογους. Σταδιακα και γρηγορα εφυγαν ολα τα ψυχοσωματικα αλλα ενα μικρο τμημα του φοβου παρεμεινε λιγο παραπανω και τελικος εφυγε κι αυτο.
 #76945  από Κώστας
 Κυρ Σεπ 02, 2012 12:56 am
Στύψε τη κάθε μέρα που περνά σα νάταν η τελευταία.
Μην αφήνεις κακές σκέψεις να ξοδεύουν το χρόνο σου.
Κι΄αν τελικά έχεις ΣΚΠ και τα συμπτώματά της προχωρήσουν πολύ,
νάσαι σίγουρη πως ακόμα και τότε,
θα βρεις το τρόπο να συνεχίσεις να «ξεζουμίζεις» τις μέρες σου.
 #76948  από Ιωάννα
 Κυρ Σεπ 02, 2012 9:52 am
Κώστας έγραψε:Στύψε τη κάθε μέρα που περνά σα νάταν η τελευταία.
Μην αφήνεις κακές σκέψεις να ξοδεύουν το χρόνο σου.
Κι΄αν τελικά έχεις ΣΚΠ και τα συμπτώματά της προχωρήσουν πολύ,
νάσαι σίγουρη πως ακόμα και τότε,
θα βρεις το τρόπο να συνεχίσεις να «ξεζουμίζεις» τις μέρες σου.
ΚΩΣΤΑ....
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
YAMD Έχουν δικιο οι παραπάνω κ ελπίζω να το έχεις εμπεδώσει κ να μην αναλώνεσε με ασχημες σκέψεις.!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77016  από Nick.
 Τρί Σεπ 04, 2012 11:47 am
yamd έγραψε:ΕΧΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ 1,5 ΜΗΝΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ 8/7 ΕΝΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΕΞΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 4/7 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ 29/07.ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΑΥΧΕΝΑ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ 29/07.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΠ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝΕ Η ΕΠΕΙΔΙΝΩΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ.ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΤΗΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 29/07 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΗ.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί - και πώς - είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη σε μαγνητικές.
Εύχομαι τα συμπτώματά σου να περάσουν. Αναρωτιέμαι όμως, πήγες και σε άλλες ειδικότητες να ψαχτείς (ορθοπεδικό, καρδιολόγο, παθολόγο), και γιατί σκέφτηκες την ΣΚΠ, από πού την ξέρεις σαν πάθηση και συμπτωματολογία? Σου το είπε ο νευρολόγος, ή έχεις κάποιο συγγενή/φίλο που πάσχει?
Η συμβουλή μου είναι να ψαχτείς το ίδιο φανατικά και με άλλες ειδικότητες. Μάλιστα, εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα και κάποιον φυσικοθεραπευτή, μήπως μπορεί να με καθοδηγήσει/βοηθήσει.
 #77613  από yamd
 Κυρ Σεπ 16, 2012 11:44 am
τα συμπτωματα συνεχιζοντε...εκανα μαγνητικη και στον θωρακα καθαρη και αυτη..τωρα την τριτη θα παω να κανω προκλητα δυναμικα και ηλεκτρομυογραφημα μηπως και δειξεικατι..εσας εδειξε?εγω πιστευω παντως οτι εχω την παθηση απλα ειναι νωρις και δεν φαινετε ακομα στισ μαγνητικες..
 #77615  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 16, 2012 11:49 am
yamd έγραψε:τα συμπτωματα συνεχιζοντε...εκανα μαγνητικη και στον θωρακα καθαρη και αυτη..τωρα την τριτη θα παω να κανω προκλητα δυναμικα και ηλεκτρομυογραφημα μηπως και δειξεικατι..εσας εδειξε?εγω πιστευω παντως οτι εχω την παθηση απλα ειναι νωρις και δεν φαινετε ακομα στισ μαγνητικες..
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: ΒΡΕ ΛΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑ ΚΑΚΙΑ .....!!!!ΘΕΛΕΙΣ , ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΠ.......!!!!!!!?????????????...........
 #77616  από Φαίδρα
 Κυρ Σεπ 16, 2012 11:55 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: ΒΡΕ ΛΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑ ΚΑΚΙΑ .....!!!!ΘΕΛΕΙΣ , ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΠ.......!!!!!!!?????????????...........
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

Σε ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις yamd. Έψαξες και προς άλλη κατεύθυνση αφού δεν σου βρίσκουν τίποτα προς την την ΣΚΠ;
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10