Σας ευχαριστω για την φιλοξενία, να είστε σίγουροι πως ό,τι πληροφορίες έδωσα είναι αυθόρμητα, μέσα από την ψυχή μου,
με σκοπό να βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ.
Μπορεί να παρεξηγήθηκε η πρόθεσή μου, αλλά θέλω να με πιστέψετε πως δεν αντιμετώπισα εδώ κι εννέα χρόνια ούτε πρωτογενή ούτε δευτερογενή οικονομική εκμετάλλευση από τον συγκεκριμένο γιατρό, πράγμα σπανιότατο, δε συμφωνείτε;
Και βέβαια θα συμφωνήσω για το (τηλέφωνο) του γιατρού που έγραψα δίχως να ζητήσω προηγούμενα την έγκρισή του (προσωπικό δεδομένο), αλλά επιτρέψτε μου να επιμένω στο ότι έχω κάθε δικαίωμα να παραθέτω οποιοδήποτε στοιχείο αφορά εμένα (επίθετο), γιατί έχω μάθει να μιλάω για τα πάντα με το όνομά τους.
Άλλωστε η κατηγορία του φόρουμ είναι "ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ" και η υποκατηγορία είναι "ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...", οπότε ένιωσα πως θα υπάρχει κάποια σχετική ελευθερία λόγου.
Λυπάμαι αν παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις μου, θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε καλή πορεία στην πάθησή μας, μιας και δεν ανακαλύφθηκε έως τώρα τρόπος ίασης, απλά απαλύνουν τον πόνο μας. Και ο καθένας από εμάς γνωρίζει το δικό του προσωπικό μαρτύριο, κυρίως όταν βρίσκεται σε ώση.