• ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #3486  από Παναγιώτα
 Τρί Μάιος 05, 2009 4:06 pm
pisteuw oti 8a meineis euxaristhmenh mazi tou!
exw allaksei 3 giatrous gia na katalhksw edw kai na mhn exw kanena parapono pragmatika!!
euxomai kala "apotelesmata" me ton kurio koutla!
 #3487  από michaelz21789
 Τρί Μάιος 05, 2009 4:22 pm
Ειμαι και εγω ασθενης του Κουτλα και μονο ενα εχω να πω... RESPECT. Ειναι ολα οσα ειπατε κ αλλα τοσα. Η συμπαθεστατη γραμματεας του, τυχαινει να ναι και κορη του.. Εχει το γονιδιο :D
 #3488  από Παναγιώτα
 Τρί Μάιος 05, 2009 5:04 pm
Respect den les tipota!!!
kala h korh tou ta spaei!!
 #3717  από litsaM
 Σάβ Μάιος 09, 2009 1:30 pm
παιδια σκεφτομαι κι γω να τον επισκεφτω κι ας ειμαι Αθηνα.Πειραζει λετε?Ειναι υποχρεωτικο ο γιατρος να ειναι εδω κοντα?Αφου ετσι κι αλλιως ανα 2-3 μηνες παμε
 #3724  από litsa
 Σάβ Μάιος 09, 2009 3:05 pm
και δεν έρχεσαι και εσύ μαζί μας...
τότε θα έχουμε πιο πολύ ισχύ ως ασθενείς.. θα αρχίσουν οι γιατροί να προσέχουν τι λένε και πως μας το λένε..
χε χε χε !!!!
 #76758  από Μαρία Καραδέδογλου
 Τρί Αύγ 28, 2012 11:47 pm
Με αφορμή τα σχόλιά σας για τον γιατρό μας, τον κ.Βαγγέλη Κούτλα, θέλω να συμπληρώσω τα εξής:
- Γιατρός της πάθησης, μα συνάμα και γητευτής της ψυχής
- Δεν υπάρχει περίπτωση να σε θίξει, να σε προσβάλει, να σε μειώσει και προπαντός να σε εκμεταλευτεί οικονομικά.
- Αισθάνομαι τυχερή που μέσα από μια εφημερία τον γνώρισα, αυτός έκανε τη διάγνωση, αυτός με στήριξε πολύ περισσότερο από την κορτιζόνη, με αποτέλεσμα να αποφοιτήσω από την σχολή Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. μέσα σε 4 χρόνια και με καλό βαθμό πτυχίου, παρά τις συνεχείς υποτροπές μου (εισαγωγή στο Ν.Παπαγεωργίου κάθε 3 μήνες).
- Το τηλέφωνό του (6944434855), όπως μου είπε, είναι ανοιχτό για τους ασθενείς με ΣΚΠ 24 ώρες το 24ωρο . Ποιός άλλος νευρολόγος το εφαρμόζει αυτό και ιδιαίτερα αν δεν έχει δευτερογενές οικονομικό όφελος; Ελάχιστοι εφαρμόζουν το νόμο του Ιπποκράτη και απειροελάχιστοι γιατροί παραμένουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, παρά του ότι έγιναν εξαίρετοι επιστήμονες.
- Κάποιες φορές σκέφτομαι πως η ειδικότητά του είναι Νευρολόγος, ενώ είναι ένας εξαίρετος Ψυχολόγος (με την απλότητά του σε κερδίζει και ανοίγεις την καρδιά σου)
- 'Οσο δε για την κόρη του, την Αργυρώ, έχετε απόλυτο δίκαιο, είναι κι αυτή απόφοιτος Ψυχολογίας και ίσως είναι το κατάλληλο άτομο στην ανάλογη θέση. Ευγένεια, εξυπηρέτηση, απλότητα και πάνω απ΄όλα ενσυναίσθηση προσφέρει απλόχερα σε όλους εμάς τους ασθενείς με ΣΚΠ, παρά τις ιδιοτροπίες, τις παραξενιές και τα πεσιμιστικά κλαψουρίσματα του καθενός από εμάς που θεωρούμε αυτονόητο ότι όλοι οι άλλοι είναι υποχρεωμένοι να μας σέβονται και να μας εξυπηρετούν.
 #76780  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 29, 2012 11:53 am
Παραθέτεις πολλά στοιχεία και προσωπικά σου (επώνυμο) και του γιατρού. Θα σε συμβούλευα (με την καλή έννοια) να είσαι πιο προσεκτική με τη δημοσιοποίησή τους.
Πες μας κάτι παραπάνω για σένα. :greetings-waveyellow:
 #76784  από Π.Μ79
 Τετ Αύγ 29, 2012 1:08 pm
Με λίγα λόγια έχουμε ένα νευρολόγο ευγενέστατο, σε ακούει, σε καθησυχάζει κλπ.

Μια χαρά αυτά αλλά σας έχω νέα:

Έχει πολλούς τέτοιους νευρολόγους. Πάρα πολλούς.

Ξέρετε τι δεν κάνει κανένας από τους παραπάνω?

Δε βελτιώνει την σκπ, δεν την απαλύνει, δεν την γνωρίζει.

Ιντερφερόνες, ψυχοφάρμακα (όχι όλοι) και χαΐδεμα στα αυτάκια.

Τέτοιους νευρολόγους να τους βράσω όσο ευγενικοί και αν είναι και ας μην πιάσουμε συζήτηση για τον όρκο του Ιπποκράτη.
Ο κακομοίρης έχει πάθει αρθρίτιδα απ'το τρίξιμο!!!

Ας πιάσει κανείς συζήτηση μαζί του για το αυτοάνοσο μοντέλο που δεν απεδείχθη ποτέ, για το αντιγόνο της σκπ που δεν βρέθηκε ποτέ, για τις επιθέσεις του ανοσοποιητικού στην υγιή μυελίνη, που δεν απεδείχθη ποτέ και άλλα πολλά.
Έτσι θα καταλάβετε και σαν επιστήμονας πού στέκει όχι μόνο στην ευγένειά του.

Επίσης Μαρία, δευτερογενές όφελος δεν έχει?
Έχει γιατί θα συνεχίσεις να πηγαίνεις να τα σκας πρωτογενώς και μετά δευτερογενώς.
Μη κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλό μας, δε χωράμε κιόλας.
 #76802  από Μαρία Καραδέδογλου
 Τετ Αύγ 29, 2012 5:35 pm
Σας ευχαριστω για την φιλοξενία, να είστε σίγουροι πως ό,τι πληροφορίες έδωσα είναι αυθόρμητα, μέσα από την ψυχή μου, με σκοπό να βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ.
Μπορεί να παρεξηγήθηκε η πρόθεσή μου, αλλά θέλω να με πιστέψετε πως δεν αντιμετώπισα εδώ κι εννέα χρόνια ούτε πρωτογενή ούτε δευτερογενή οικονομική εκμετάλλευση από τον συγκεκριμένο γιατρό, πράγμα σπανιότατο, δε συμφωνείτε;
Και βέβαια θα συμφωνήσω για το (τηλέφωνο) του γιατρού που έγραψα δίχως να ζητήσω προηγούμενα την έγκρισή του (προσωπικό δεδομένο), αλλά επιτρέψτε μου να επιμένω στο ότι έχω κάθε δικαίωμα να παραθέτω οποιοδήποτε στοιχείο αφορά εμένα (επίθετο), γιατί έχω μάθει να μιλάω για τα πάντα με το όνομά τους.
Άλλωστε η κατηγορία του φόρουμ είναι "ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ" και η υποκατηγορία είναι "ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...", οπότε ένιωσα πως θα υπάρχει κάποια σχετική ελευθερία λόγου.
Λυπάμαι αν παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις μου, θέλω να ευχηθώ σε όλους μας να έχουμε καλή πορεία στην πάθησή μας, μιας και δεν ανακαλύφθηκε έως τώρα τρόπος ίασης, απλά απαλύνουν τον πόνο μας. Και ο καθένας από εμάς γνωρίζει το δικό του προσωπικό μαρτύριο, κυρίως όταν βρίσκεται σε ώση. :think:
 #76806  από Π.Μ79
 Τετ Αύγ 29, 2012 7:45 pm
Αγαπητή Μαρία:

Κανείς δεν σε κατηγόρησε ότι κάνεις διαφήμιση, ότι ψάχνεις για κορόιδα κλπ.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν πιαστεί κότσο από τους νευρολόγους πολλές φορές (και γω μέσα σ'αυτούς), οπότε καταλαβαίνεις ότι το κάθε νέο όνομα νευρολόγου κλπ, προκαλεί τουλάχιστον δυσπιστία μην πω κάτι χειρότερο.

Σου απάντησα στο προηγούμενο ποστ με κάποιες ανησυχίες δικές μου αλλά και πολλών συνασθενών και τοποθετήθηκα στο θέμα σκπ, χωρίς όμως δυστυχώς να απαντάς σε κάτι απ'αυτά.
Για να έχουμε διάλογο, πρέπει να μη γράφουμε μονόλογο αλλά να ρωτάμε και να απαντάμε εκατέρωθεν.