• ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #2785  από Giota
 Δευ Απρ 20, 2009 5:40 pm
ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΝ Κ ΚΟΥΤΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ? ΕΙΝΑΙ ΑΝ. ΔΙΕΥΘ. ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ Κ ΠΩΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. (ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ Κ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΗΡΕΜΟΣ Κ ΚΑΛΟΣ. ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΙΠΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
 #2789  από GEORGE
 Τρί Απρ 21, 2009 2:04 pm
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 2310693256.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.ΑΡΓΥΡΩ
 #2792  από Giota
 Τρί Απρ 21, 2009 4:26 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΕΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ
 #2794  από sia_thessal
 Τρί Απρ 21, 2009 10:50 pm
Γιώτα είναι πολύ καλός και πραγματικά ήρεμος γιατρός Το ξέρω γιατί αυτός με παρακολουθεί αυτήν την Δευτέρα έχω ραντεβού για να δεί την νέα μου μαγνητική. Και η βοηθός του για τα ραντεβού πολύ εξυπηρετική σε βοηθάει όσο μπορεί. Το τηλ είναι 2310693256 . Εύχομαι να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς :)
 #2799  από Παναγιώτα
 Τετ Απρ 22, 2009 2:15 pm
kalhspera kai apo mena giwta!
o kurios koutlas einai panw ap'ola an8rwpos kai meta giatros kai einai auto pou psaxnoume pisteuw!!
elpizw kai euxomai na se boh8hsei opws boh8hse kai emena!!!
 #2814  από just67
 Πέμ Απρ 23, 2009 3:49 am
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
παιδια εγω για τον κ.Κουτλα εχω να πω τα καλυτερα.αφου παρακαλαω το θεο να τον εχει καλα για να ειμαι και εγω καλα.ειναι οπως ειπε και η Παναγιωτα ΑΝΘΡΩΠΟΣ!Σας μιλαω εκ πειρας.
ολοι στην αρχη μπορει να εχουμε αμφιβολιες για το γιατρο μας.οταν ομως ο γιατρος δειχνει το ενδιαφερον του πραγματικα....φευγουν.
η αργυρω ειναι ολα τα λεφτα...!λες και δεν εχει ασχημες μερες..!παντα με το χαμογελο!και μια καλη κουβεντα καθε φορα!
δεν πλεκω εγκωμιο(δεν τους γνωριζω προσωπικα τους ανθρωπους) ... αλλα οι θεσσαλονικεις ή βορειοελλαδιτες ενδιαφερομενοι επισκεφτητε τον.δεν εχετε να χασετε τιποτα.
και παλι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
 #2829  από litsa
 Πέμ Απρ 23, 2009 1:31 pm
ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ??
Για μια δευτερη γνώμη...
ευχαριστώ!!!
 #3014  από ΔΙΟΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 Κυρ Απρ 26, 2009 5:05 pm
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΑΤΥΧΙΑ" ΜΟΥ, ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ(ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΧΕΣΗ,ΦΙΛΟΥΣ)
ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ
 #3064  από Giota
 Δευ Απρ 27, 2009 3:34 pm
ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ? ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ?
 #3485  από Giota
 Τρί Μάιος 05, 2009 12:25 pm
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΚΟΥΤΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. 19 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩ. ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ