ευχαριστω αννα για την μακροσκελη απαντηση!!
ειχα δωσει ασεπ την προτελευταια φορα (2006-7) κ πλεον εχω ολα κ ολα 4 μορια!!αρκουν ομως για τον πινακα β ασεεπ+προυπηρεσια στον οποιο στην ειδικοτητα μου ειμαι 2ος.ενας πολυτεκνος κ μετα ειμαι εγω!!3 χρονια τωρα εργαζομαι ετσι!!
θα κανω αιτηση,συζητησα με τα παιδια απο το γραφειο μιας κ δουλευα κ εκει αφου για ενα διαστημα δεν υπηρχε θεση σε σχολειο οποτε τους ξερω καλα κ ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα!!
podiki οσο για τα φαρμακα δεν εχω standard προβληματα,ολο κ διαφορετικα με διαφορετικη συχνοτητα κ ενταση!!!
εδω κ καποιους μηνες τα βραδια ξυπναω με πονο στους μυς κ κατι ημικρανιες!!!!
κ ειμαι κ αφυδατωμενος κ με 38 πυρετο το πρωι!!!
αντε να διδαξεις 1η ωρα κ ενω τους λεω να με βαλουν πιο αργα με γραφουν!!!
ε κ εγω καθε χρονο παιρνω τουλαχιστον 30-40 ημερες αδεια!!!!κανονικες,επιστημονικης επιμορφωσης για συνεδρια κ.α κ φοιτητικες λογω του διδακτορικου μου!!!
κ στα κεπα ξερω δυστυχως οτι θα μου δωσουν μειον 67% αλλα θα προσπαθησω!!αφου σκεφτομαι να τους πω οτι δουλευω οικοδομη κ εχω τελειωσει γυμνασιο μιας κ το πανε με βαση τη μορφωση!!!!!
δηλαδη κρινουν την αναπηρια οχι βαση ασθενειας αλλα μοεφωσης!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΑ Κ...ΛΙΑ που εχουν φαληρισει την Ελλαδα κ παντου διατυμπανιζουν οτι φταινε οι αναπηροι κ τα ταμεια που χορηγουν αβερτα παροχες στους ασφαλισμενους!!!!!!!!!!
podiki esy poy μενεις κ εχεις γυρισει ολη την ελλαδα?κ πας μονη σε αυτες τις πολεις για αναπληρωση ?δεν εχεις κανεναν μαζι σου?αν δεν κανω λαθος εισαι δασκαλα σωστα?κ εισαι κ μικρη σε ηλικια.θυμασαι που ειχαμε προστριβες κ στο pde οπου εκει μας θεωρουν παρασιτα και ιους!!!!!ελεγαν οτι ειμασττε ψευτες κ εχουμε πλαστα χαρτια κ.α πολλα!!