• SOS!! ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #75012  από nick1981
 Παρ Ιούλ 13, 2012 6:22 pm
Παιδια θελω τη βοηθεια σας!!

το χαρτι αναπηριας για τους αναπληρωτες κραταει 2 ή 3 χρονια??

βγηκε η προκυρηξη σημερα κ λεει οτι κραταει 2!!!

πριν λιγο καιρο ρωτησα στη δευτεροβαθμια κ η υπευθυνη μου ειπε με σιγουρια οτι κραταει 3!!

τι ισχυει τελικα??

ξερετε κατι σχετικα?

σας ευχαριστω κ καλο καλοκαιρι σε ολους-ες!!
 #75013  από nick1981
 Παρ Ιούλ 13, 2012 6:56 pm
κ κατι αλλο παιδια

σε περιπτωση που δεν μετραει πια το χαρτι μπορω να δωσω γνωματευση νοσοκομειου με την παθηση κ σε 6 μηνες να τους παω το πιστοποιητικο αναπηριας?

αν θυμαμαι καλα καποιος απο δω μεσα το ειχε κανει αυτο......κ μετα δεν πηγε καν το πιστοποιητικο αναπηριας!!
help me, pleaaaase
 #75045  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 12:16 am
ευχαριστω για την απαντηση ποντικι,

την εχω διαβασει προσεκτικα κ ξερω τι λεει

μου ειπαν απο τη δευτεροβαθμια οτι μπορω να κανω αυτηση με την γνωματευση που εχω κ μια υπευθυνη δηλωση οτι θα φερω το πιστοποιητικο εντος 6μηνου!!

κ αν τους το παω γραψτε με....μου ειπαν οτι τα χαρτια δεν μεταβιβαζονται στο υπουργειο αλλα μενουν στην διευθυνση!!
σιγα μη παει να ψαξει κανεις αν εγω δεν εχω φερει το χαρτι!
 #75052  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 1:12 am
κ ειναι σωστο που μας δινουν 30% ποσοστα στα κεπα πλεον?που δεν νοιαζεται κανενας για μας? μπορει προσωπικα να μην εχω κινητικο προβλημα κ να λες αντε τραβα να δουλεψεις στον ιδιωτ.τομεα,με ρωτας ομως τι παρενεργειες εχω απο το φαρμακο??κ ποσες αντοχες εχω για να βγαλω τη μερα??

εξηγησε μου τους λογους που ειναι λαθος το σκεπτικο μου?!!!

τουλαχιστον εγω ζηταω να δουλεψω, ουτε κλεβω , ουτε φοροδιαφευγω ουτε παιρνω επιδοματα παρανομα οπως κανουν χιλιαδες ατομα κ παιρνει μπαλα κ εμας που εχουμε προβλημα υγειας κ θα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωη. Μας κλεβουν οι παντες!!απο το ψιλικατζιδικο μεχρι τα σουπερ μαρκετ!!
κ μου λες οτι εχω λαθος σκεπτικο??εχεις διαβασει την εγκυκλιο του υπουργειου υγειας για τα ποσοστα που δινουν στις ασθενειες?νεφροπαθεις,μεσογ.αναιμια μεταμοσχευσεις κ αλλα πολλα κ παιρνουν χαμηλα ποσοστα ή εχουν κριτηρια!!

εγω ζητησα απλα σε αυτο το θεμα να μου πειτε αν εχετε γνωση επι του προβληματος μου!
κ εσυ μου επιτιθεσαι,ετσι το πηρα εγω!!αντι να πεις κατι σχτικο απαντας στα λεγομενα μου!!
αν παλι αναφερεσαι στην καταρτιση μου ή το οτι δεν αξιζει να μπω 'ετσι' μπορω επειδη εισαι σχετικα νεο μελος να σου πω τα πτυχια μου με π.μ

γενικα δεν μπαινω συχνα εδω μετα απο καποιες διαφωνιες κ συζητησεις που αποσκοπουν σε αλλα.......
εχει αλλαξει ο ρολος του φορουμ μου φαινεται!!!
σιγα σιγα θα αποχωρησω κ εγω γιατι καποιοι πρεπει να προσεχουν πως μιλανε γιατι ξεφευγουν!!οπως επραξαν κι αλλοι.
με συγχυσες βραδιατικα!μπραβο σου
εξηγησε μου τους λογους που ειναι λαθος το σκεπτικο μου?!!!απαριθμησε τους αν θες
 #75054  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 1:14 am
ισως ομως να μη ξερεις κ την ελληνικη πραγματικοτητα μιας κ οι μισθοιμ οι παροχες προς ΑΜΕΑ κ γενικα η ποιοτητα ζωης ειναι πολυ ανωτερη αποδω.
οποτε οκ καταλαβαινω
 #75055  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 8:18 am
[[/color]
nick1981 έγραψε:κ ειναι σωστο που μας δινουν 30% ποσοστα στα κεπα πλεον?που δεν νοιαζεται κανενας για μας? μπορει προσωπικα να μην εχω κινητικο προβλημα κ να λες αντε τραβα να δουλεψεις στον ιδιωτ.τομεα,με ρωτας ομως τι παρενεργειες εχω απο το φαρμακο??κ ποσες αντοχες εχω για να βγαλω τη μερα??

εξηγησε μου τους λογους που ειναι λαθος το σκεπτικο μου?!!!

τουλαχιστον εγω ζηταω να δουλεψω, ουτε κλεβω , ουτε φοροδιαφευγω ουτε παιρνω επιδοματα παρανομα οπως κανουν χιλιαδες ατομα κ παιρνει μπαλα κ εμας που εχουμε προβλημα υγειας κ θα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωη. Μας κλεβουν οι παντες!!απο το ψιλικατζιδικο μεχρι τα σουπερ μαρκετ!!
κ μου λες οτι εχω λαθος σκεπτικο??εχεις διαβασει την εγκυκλιο του υπουργειου υγειας για τα ποσοστα που δινουν στις ασθενειες?νεφροπαθεις,μεσογ.αναιμια μεταμοσχευσεις κ αλλα πολλα κ παιρνουν χαμηλα ποσοστα ή εχουν κριτηρια!!

εγω ζητησα απλα σε αυτο το θεμα να μου πειτε αν εχετε γνωση επι του προβληματος μου!
κ εσυ μου επιτιθεσαι,ετσι το πηρα εγω!!αντι να πεις κατι σχτικο απαντας στα λεγομενα μου!!
αν παλι αναφερεσαι στην καταρτιση μου ή το οτι δεν αξιζει να μπω 'ετσι' μπορω επειδη εισαι σχετικα νεο μελος να σου πω τα πτυχια μου με π.μ

γενικα δεν μπαινω συχνα εδω μετα απο καποιες διαφωνιες κ συζητησεις που αποσκοπουν σε αλλα.......
εχει αλλαξει ο ρολος του φορουμ μου φαινεται!!!
σιγα σιγα θα αποχωρησω κ εγω γιατι καποιοι πρεπει να προσεχουν πως μιλανε γιατι ξεφευγουν!!οπως επραξαν κι αλλοι.
με συγχυσες βραδιατικα!μπραβο σου
εξηγησε μου τους λογους που ειναι λαθος το σκεπτικο μου?!!!απαριθμησε τους αν θες
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Λοιπον !!!!! Πηγαινε και κανε την αιτηση σου !!! Πες τους οτι ΔΕΝ εχεις προσφατο χαρτι υγειονομικης επιτροπης !!!! Φυσικα, θα καταθεσεις ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!!!!Ετσι εκανα κι εγω, περυσι και προπερσι ! Αν με ...διοριζαν , τοτε θα τους πηγαινα και αποφαση ΥΕ !!!!!!! Κι οταν , με το καλο, περασεις απο ΚΕΠΑ, θα τους πας και το χαρτι της ΥΕ !!! Ποια ειναι η περιπτωση σου ????? Θελεις , απλως, να προταχθεις στους πινακες, λογω σκπ ή εισαι στην κατηγορια του 67% με προϋπηρεσια ????????? Αν εισαι στην πρωτη περιπτωση, τοτε αρκει να αποδεικνυεται η ασθενεια !!!!!!!!!!!!!!!!! Οι υπαλληλοι των διευθυνσεων, συνηθως, δειχνουν κατανοηση !!!! Ποσο μαλλον, τωρα , που ειναι γνωστη σε ολη την Ελλαδα, η αργοπορια των....ΚΕΠΑ !!!!!! Επισης, θυμησου οτι εχεις δικαιωμα , να προηγηθεις και να μη περιμενεις στην ουρα, για την καταθεση της αιτησης σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Και κατι , για οσους δεν....ξερουν !!!!! Οι πασχοντες απο σκληρυνση κατα πλακας, προτασσονται στους πινακες αναπληρωτων -ωρομισθιων, μετα τους.........πολυτεκνους (!!!!!!!!!!!!!!!) και τους πασχοντες απο μεσογειακη αναιμια !!!!!!! Πρωτα οι πολυτεκνοι και μετα οι ασθενεις !!!!!!!!!!!!......Δεν σχολιαζω !!!!!!! Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sad-roulette:Και....επιτελους, ας παψουμε να θεωρουμε αναπηρια μονο την κινητικη !!!!!!!!!! Απο μονη της η σκπ, ειναι μια κ-λ-αρρωστια, με αμετρητα συμπτωματα !!!!!!! Ολοι εμεις , το ξερουμε καλα !!!!!! Το υπουργειο παιδειας, δεν θετει κανενα τετοιο ορο !!!!! Λεει, απλως,οτι, οι πασχοντες απο σκπ προτασσονται στους πινακες!!!!!Εχουμε αυτο το δικαιωμα, πρεπει να το εξασκησουμε .....χωρις να απολογηθουμε σε κανεναν !!!!!!!!!! Αυτο ισχυει απο το 2003 !!!! Αν το ηξερα,απο τοτε,θα ειχα διοριστει !!!!!!!!!Μολις το εμαθα,πριν 3 χρονια, αρχισα να κανω αιτησεις ....χωρις ελπιδα...αφου θεωρουμαι....ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ !!!!!! Τα χρονια της.....περιπλανησης , δεν υπολογιζονται !!!!!!!!!! Επιμενω , ομως !!!!!! Ετσι...για να υπαρχει ενα , τοσο δα φωτακι στην ακρη του.....βοθρου !!!!!! Και .....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ.........!!!!!!!!!! :sad-roulette:
 #75094  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 6:50 pm
podiki έγραψε:Άννα , έπρεπε να περάσεις στον ΑΣΕΠ , 'εστω και 1 μόριο να είχες από εκεί θα ήσουν στον πίνακα ανάμεσα στους πρώτους . Επίσης έπρεπε να παρακαλέσεις έστω για ένα δίωρο ΠΔΣ , αν μιλούσες με κάποιον διευθυντή και ανέλυες το θέμα σου πιστεύω ένα 2ωρο θα σου το έδινε .
Πάντως και η αναπλήρωση έχει κι αυτή τις δυσκολίες της αφού πρέπει να πηγαίνεις όπου σε στείλουν έχοντας 3 μέρες να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις από κει που είσαι .
Εγώ έχω πάει Εύβοια , Ηλεία και Ικαρία , φέτος να δω τι θα παίξει .

Nick1981 κανείς δεν θα ασχοληθεί πως περνάς την καθημερινότητά σου , δυστυχώς στην κατάσταση που είμαστε σήμερα όλοι έχουν κι από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα . Εμείς ίσως λίγο παραπάνω . Αν τα φάρμακα σου χαλάνε την ποιότητα ζωής ξέρεις τι πρέπει να τα κάνεις . Μορφωμένος είσαι , κοίτα να βελτιώσεις τη ζωή σου .
Εύχομαι να μας πάρουν σε καλά πόστα .
Αλικακι, στην ηλικια που ειμαι , με την προϋπηρεσια που εχω, στους....δρομους και τη στιγμη που, εχουν ''βγει'' απο τα χερια μου...συναδελφοι , το να παω να δωσω ΑΣΕΠ, το θεωρω σαν την εσχατη εξαθλιωση ..........!!!!! Το μονο που μου εχει απομεινει, ειναι μια στοιχειωδης αξιοπρεπεια ...................Καλη τυχη με την τοποθετηση σου :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #75100  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 7:12 pm
ευχαριστω αννα για την μακροσκελη απαντηση!!

ειχα δωσει ασεπ την προτελευταια φορα (2006-7) κ πλεον εχω ολα κ ολα 4 μορια!!αρκουν ομως για τον πινακα β ασεεπ+προυπηρεσια στον οποιο στην ειδικοτητα μου ειμαι 2ος.ενας πολυτεκνος κ μετα ειμαι εγω!!3 χρονια τωρα εργαζομαι ετσι!!

θα κανω αιτηση,συζητησα με τα παιδια απο το γραφειο μιας κ δουλευα κ εκει αφου για ενα διαστημα δεν υπηρχε θεση σε σχολειο οποτε τους ξερω καλα κ ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα!!

podiki οσο για τα φαρμακα δεν εχω standard προβληματα,ολο κ διαφορετικα με διαφορετικη συχνοτητα κ ενταση!!!
εδω κ καποιους μηνες τα βραδια ξυπναω με πονο στους μυς κ κατι ημικρανιες!!!! :obscene-hanged:
κ ειμαι κ αφυδατωμενος κ με 38 πυρετο το πρωι!!!
αντε να διδαξεις 1η ωρα κ ενω τους λεω να με βαλουν πιο αργα με γραφουν!!!
ε κ εγω καθε χρονο παιρνω τουλαχιστον 30-40 ημερες αδεια!!!!κανονικες,επιστημονικης επιμορφωσης για συνεδρια κ.α κ φοιτητικες λογω του διδακτορικου μου!!!

κ στα κεπα ξερω δυστυχως οτι θα μου δωσουν μειον 67% αλλα θα προσπαθησω!!αφου σκεφτομαι να τους πω οτι δουλευω οικοδομη κ εχω τελειωσει γυμνασιο μιας κ το πανε με βαση τη μορφωση!!!!!
δηλαδη κρινουν την αναπηρια οχι βαση ασθενειας αλλα μοεφωσης!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΑ Κ...ΛΙΑ που εχουν φαληρισει την Ελλαδα κ παντου διατυμπανιζουν οτι φταινε οι αναπηροι κ τα ταμεια που χορηγουν αβερτα παροχες στους ασφαλισμενους!!!!!!!!!!

podiki esy poy μενεις κ εχεις γυρισει ολη την ελλαδα?κ πας μονη σε αυτες τις πολεις για αναπληρωση ?δεν εχεις κανεναν μαζι σου?αν δεν κανω λαθος εισαι δασκαλα σωστα?κ εισαι κ μικρη σε ηλικια.θυμασαι που ειχαμε προστριβες κ στο pde οπου εκει μας θεωρουν παρασιτα και ιους!!!!!ελεγαν οτι ειμασττε ψευτες κ εχουμε πλαστα χαρτια κ.α πολλα!!
 #75102  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 14, 2012 7:43 pm
Ολα καλα Nick !!!!! Ξεχνα αυτα τα ...ουφο του pde !!! Ειχα διαβασει τις προστριβες , πριν γινω μελος τους , κι αυτο το εκανα μονο για ενημερωση !!!!!! Δεν γραφω ποτε .....τιποτα !!!!!!!! :greetings-waveyellow: