[[/color]
Λοιπον !!!!! Πηγαινε και κανε την αιτηση σου !!! Πες τους οτι ΔΕΝ εχεις προσφατο χαρτι υγειονομικης επιτροπης !!!! Φυσικα, θα καταθεσεις ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ !!!!!!Ετσι εκανα κι εγω, περυσι και προπερσι ! Αν με ...διοριζαν , τοτε θα τους πηγαινα και αποφαση ΥΕ !!!!!!! Κι οταν , με το καλο, περασεις απο ΚΕΠΑ, θα τους πας και το χαρτι της ΥΕ !!! Ποια ειναι η περιπτωση σου ????? Θελεις , απλως, να προταχθεις στους πινακες, λογω σκπ ή εισαι στην κατηγορια του 67% με προϋπηρεσια ????????? Αν εισαι στην πρωτη περιπτωση, τοτε αρκει να αποδεικνυεται η ασθενεια !!!!!!!!!!!!!!!!! Οι υπαλληλοι των διευθυνσεων, συνηθως, δειχνουν κατανοηση !!!! Ποσο μαλλον, τωρα , που ειναι γνωστη σε ολη την Ελλαδα, η αργοπορια των....ΚΕΠΑ !!!!!! Επισης, θυμησου οτι εχεις δικαιωμα , να προηγηθεις και να μη περιμενεις στην ουρα, για την καταθεση της αιτησης σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Και κατι , για οσους δεν....ξερουν !!!!! Οι πασχοντες απο σκληρυνση κατα πλακας, προτασσονται στους πινακες αναπληρωτων -ωρομισθιων, μετα τους.........πολυτεκνους (!!!!!!!!!!!!!!!) και τους πασχοντες απο μεσογειακη αναιμια !!!!!!! Πρωτα οι πολυτεκνοι και μετα οι ασθενεις !!!!!!!!!!!!......Δεν σχολιαζω !!!!!!! Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και....επιτελους, ας παψουμε να θεωρουμε αναπηρια μονο την κινητικη !!!!!!!!!! Απο μονη της η σκπ, ειναι μια κ-λ-αρρωστια, με αμετρητα συμπτωματα !!!!!!! Ολοι εμεις , το ξερουμε καλα !!!!!! Το υπουργειο παιδειας, δεν θετει κανενα τετοιο ορο !!!!! Λεει, απλως,οτι, οι πασχοντες απο σκπ προτασσονται στους πινακες!!!!!Εχουμε αυτο το δικαιωμα, πρεπει να το εξασκησουμε .....χωρις να απολογηθουμε σε κανεναν !!!!!!!!!! Αυτο ισχυει απο το 2003 !!!! Αν το ηξερα,απο τοτε,θα ειχα διοριστει !!!!!!!!!Μολις το εμαθα,πριν 3 χρονια, αρχισα να κανω αιτησεις ....χωρις ελπιδα...αφου θεωρουμαι....ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ !!!!!! Τα χρονια της.....περιπλανησης , δεν υπολογιζονται !!!!!!!!!! Επιμενω , ομως !!!!!! Ετσι...για να υπαρχει ενα , τοσο δα φωτακι στην ακρη του.....βοθρου !!!!!! Και .....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ.........!!!!!!!!!! 
nick1981 έγραψε:κ ειναι σωστο που μας δινουν 30% ποσοστα στα κεπα πλεον?που δεν νοιαζεται κανενας για μας? μπορει προσωπικα να μην εχω κινητικο προβλημα κ να λες αντε τραβα να δουλεψεις στον ιδιωτ.τομεα,με ρωτας ομως τι παρενεργειες εχω απο το φαρμακο??κ ποσες αντοχες εχω για να βγαλω τη μερα??
εξηγησε μου τους λογους που ειναι λαθος το σκεπτικο μου?!!!
τουλαχιστον εγω ζηταω να δουλεψω, ουτε κλεβω , ουτε φοροδιαφευγω ουτε παιρνω επιδοματα παρανομα οπως κανουν χιλιαδες ατομα κ παιρνει μπαλα κ εμας που εχουμε προβλημα υγειας κ θα το κουβαλαμε σε ολη μας τη ζωη. Μας κλεβουν οι παντες!!απο το ψιλικατζιδικο μεχρι τα σουπερ μαρκετ!!
κ μου λες οτι εχω λαθος σκεπτικο??εχεις διαβασει την εγκυκλιο του υπουργειου υγειας για τα ποσοστα που δινουν στις ασθενειες?νεφροπαθεις,μεσογ.αναιμια μεταμοσχευσεις κ αλλα πολλα κ παιρνουν χαμηλα ποσοστα ή εχουν κριτηρια!!
εγω ζητησα απλα σε αυτο το θεμα να μου πειτε αν εχετε γνωση επι του προβληματος μου!
κ εσυ μου επιτιθεσαι,ετσι το πηρα εγω!!αντι να πεις κατι σχτικο απαντας στα λεγομενα μου!!
αν παλι αναφερεσαι στην καταρτιση μου ή το οτι δεν αξιζει να μπω 'ετσι' μπορω επειδη εισαι σχετικα νεο μελος να σου πω τα πτυχια μου με π.μ
γενικα δεν μπαινω συχνα εδω μετα απο καποιες διαφωνιες κ συζητησεις που αποσκοπουν σε αλλα.......
εχει αλλαξει ο ρολος του φορουμ μου φαινεται!!!
σιγα σιγα θα αποχωρησω κ εγω γιατι καποιοι πρεπει να προσεχουν πως μιλανε γιατι ξεφευγουν!!οπως επραξαν κι αλλοι.
με συγχυσες βραδιατικα!μπραβο σου
εξηγησε μου τους λογους που ειναι λαθος το σκεπτικο μου?!!!απαριθμησε τους αν θες
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!