• ΑΠΟΡΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6704  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 01, 2009 2:42 pm
elina έγραψε:Αλλά καφές χωρίς τσιγάρο γίνεται;;;;;;;;;;
Όντως, θα πρέπει να κόψουμε και τον καφέ κι οτιδήποτε έχουμε συνδυάσει με το τσιγάρο! :lol:

Εντάξει, έτσι όπως έχουμε καταντήσει το "φυσικό" μας περιβάλλον, το τσιγάρο αποτελεί μία αιτία από τις εκατομμύριες που θα μπορούσαν να μας στερήσουν τη ζωή. Το φαγητό που τρώμε, το νερό που πίνουμε, το καυσαέριο που εισπνέουμε, το άγχος της σύγχρονης εποχής μας, μα κι αν κόψουμε το τσιγάρο θα σωθούμε απόλυτα;
Απλά απολαμβάνουμε με μέτρο για να μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερο, εγώ κάπως έτσι το βλέπω πάντως...
 #6706  από mary_d_ath
 Τετ Ιούλ 01, 2009 4:24 pm
Τα νέα είναι "κακά", ο νόμος εφαρμόζεται πλήρως... :cry:
Μόλις ενημερώθηκα από συνάδελφο ότι στη δουλειά, στην οποία θα πρέπει να επιστρέψω με τη λήξη της εξεταστικής, απαγορεύτηκε αυστηρά το κάπνισμα!! 10 λεπτά ήταν που ήταν το διάλειμμα, μέχρι να κατέβουμε από τον 3ο στο ισόγειο και έξω στο δρόμο, θα φεύγουν αρκετά δευτερόλεπτα και μέχρι να ξανανέβουμε το ίδιο...
Που να πάνε να χαθούν όλοι τους... Έχω ξενερώσει και νευριάσει απίστευτα τώρα... Χούντα έχουμε γμτ, όλα θα μας τα απαγορέψουν!!! :evil:
 #6813  από jou
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 4:12 pm
Καλησπέρα! Και εγώ έκανα στριφτά νομίζοντας κιόλας πως είναι και "καλύτερα" από τα βιομηχανικά... Όταν με ρώτησε η νευρολόγος μου εάν καπνίζω και της είπα ότι κάνω στριφτά το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι: μακρυά από τα στριφτά είναι ότι χειρότερο και μου είπε να κάνω λίγα ή καλύτερα καθόλου και μάλιστα ελαφριά Πλέον κάνω βιομηχανικά αλλά όχι ελαφριά και καπνό όταν υπάρχει οικονομικό στρίμωγμα.
 #6821  από pinelopi
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 6:56 pm
το ηλεκτρομικο τσιγαρο παιζει? εχει 100ευρω.
 #6826  από giorgos_st
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 10:05 pm
Giota έγραψε:ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ?
Καλησπέρα, σήμερα σας γνώρισα και μ'αρέσει το κλίμα αλλά και η ουσία της κουβέντας σας, είμαι 7 χρόνια στην περιπέτεια μας, παίρνω copaxon τώρα,καπνίζω πολύ (2 πακέτα) αλλά θέλω να το κόψω το ρημάδι, εχω 50 χρόνια στην πλάτη + την MS και αύριο φέυγω για διακοπές στην Κρήτη (20 μέρες) ύστερα θα πούμε περισσότερα. Να είστε χαρουμενοι και ξαναλέω χάρηκα πολύ που σας βρήκα....
 #6827  από pinelopi
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 10:40 pm
ego kapnizo ke i litsa
 #6838  από mary_d_ath
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 3:27 pm
pinelopi έγραψε:το ηλεκτρομικο τσιγαρο παιζει? εχει 100ευρω.
:lol: :lol: :lol:
Τι είναι αυτό, βρε Πηνελόπη; Πρώτη φορά το ακούω!! :lol:
Και γιατί είναι τόσο ακριβό;

Εγώ πάντως από τότε που ανακάλυψα την τέχνη του "στρίβειν" δεν τα μπορώ καθόλου τα τυποποιημένα, μόνο εάν βρεθώ όρθια σε κανένα κέντρο διασκέδασης παίρνω πακέτο και μόνο σε περίπτωση που δεν μπορώ να στρίψω. Αλλά και στο αυτοκίνητο, έχω στο ντουλαπάκι ένα 10ρακι πακέτο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά συνήθως στρίβω 5-6-μέχρι να ζεσταθεί η μηχανή... :lol: :lol: :lol:

Την πρωτοχρονιά για πλάκα πάνω στην τσόχα με τα χαρτιά καπνίζω κι ένα πούρο για το καλό του νέου χρόνου ( :lol: ). Αλλά στριφτό και πάλι στριφτό, δεν υπάρχει πιο ωραίο γιατί:

"-Το στριφτό τσιγάρο είναι σαν τη ζωή ενός ανθρώπου…
-Αρχικά φτιάχνεται με φροντίδα και ανυπομονησία για να γίνει καλό,όπως φροντίζουν και ανυπομονούν οι γονείς να δουν το παιδί τους σωστά μεγαλωμένο…
-Η πρώτη τζούρα είναι τόσο απολαυστική όσο και κάποιες απολαυστικές στιγμές που ζει ο άνθρωπος…
-Στη συνέχεια καίγεται σιγά σιγά όπως σιγά σιγά μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε…
-Κάποιες φορές όμως,αν το αφήσουμε,το τσιγάρο σβήνει και αυτή η κατάσταση αντιπροσωπεύει τις κάποιες δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας…
-Όμως με τη δική μας βοήθεια ανάβει ξανά όπως με τη δική μας θέληση και τη βοήθεια των δικών μας ανθρώπων ξεπερνάμε τις δύσκολες αυτές στιγμές μας…
-Τέλος όταν το τσιγάρο τελειώνει ίσως ταλαιπωρηθούμε λίγο γιατί μπορεί να καούμε κάπως,έτσι φτάνουμε στα γηρατειά και τις πιθανές αρρώστιες που θα αντιμετωπίσουμε λίγο πριν το θάνατο…"
(ένα κειμενάκι που διάβασα πρόσφατα και μου άρεσε!)
 #6844  από pinelopi
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 7:27 pm
Ειναι ηλεκτρονικο τσιγαρο ρουφας κανονικα αλλα ο καπνος που βγαζει δεν εχει πισα και νικοτινη.Και φορτιζει κανονικα σαν το τηλεφωνο ειναι καινουργιο ακομα και το εχουν ακριβο.
 #6845  από mary_d_ath
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 8:08 pm
Δεν μπορώ να καταλάβω αν το λες σοβαρά ή για πλάκα τώρα...
Δεν αμφιβάλλω ότι ο άνθρωπος υλοποιεί ό, τι μλκ του έρθει στο κεφάλι, αλλά μία τέτοια υλοποίηση είναι γελοία!! :lol: :lol: :lol:
Το φαντάζομαι διαφήμιση στην telemarketing και δεν μπορώ!!! Γελάω μόνη μου πάλι!! :lol: :lol: :lol: :lol:
 #6846  από katerina76s
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 8:11 pm
Παιδια και εγω καπνιζω...ο γιατρος ειπε να το κοψω μαχαιρι και τους καφεδες....το ειχα κοψει ενα χρονο και τωρα ξανακυλισα ...