• ΑΠΟΡΙΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6608  από Giota
 Δευ Ιουν 29, 2009 5:43 pm
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ?
 #6616  από mary_d_ath
 Δευ Ιουν 29, 2009 8:45 pm
Εγώ καπνίζω στριφτά για να καπνίζω πιο λίγο. Αν έκανα τα τυποποιημένα που δεν τα μπορώ καθόλου-μου χαλάνε τη γεύση, παλιά κάπνιζα μέχρι και 3 πακέτα την ημέρα! :shock:
Ενώ με τη μέθοδο του "παρασκευάζω"-"καπνίζω" κάνω το πολύ 40 τσιγάρα τη μέρα. Και τα 40 είναι υπερβολή κάποιων ημερών, συνήθως κυμαίνομαι στα 20-30.
 #6622  από nikolaras
 Δευ Ιουν 29, 2009 9:39 pm
Mia ap ta idia k egw strifta k to apolambanw k olas an k prepei na to kopsoume gw sinexizw na to apolambanw :P
 #6624  από kirk
 Δευ Ιουν 29, 2009 9:52 pm
Καπνίζω από τα 18. Όταν κάπνιζα έτοιμα, ήθελα 2 με 3 πακέτα την ημέρα. Μετά άρχισα τα στριφτά, πάλι ήθελα καμιά 30 την ημέρα. Τώρα καπνίζω πίπα, ο καπνός μου κρατάει 4 με 5 ημέρες. Τουλάχιστον δεν έχει χαρτί!
(Πρέπει να το κόψω....)
 #6628  από nikolaras
 Δευ Ιουν 29, 2009 10:53 pm
Oloi tou kopsimatos eimaste pana8ema mas
 #6629  από mary_d_ath
 Τρί Ιουν 30, 2009 12:17 am
kirk, μια χαρά σε βλέπω...
Εγώ πάλι το ξεκίνησα στα 15 μου; Πάντως 3η γυμνασίου κάπνισα το πρώτο τσιγάρο, το θυμάμαι.
Πακέτο άρχισα να αγοράζω συστηματικά από την Α Λυκείου και μετά, κυρίως σε εκδρομές.
Μετά κατά την Β ή Γ Λυκείου κατέληξα στον καπνό και συνεχίζω...
Πάντως είναι ωραίο το άτιμο, ιδίως το πρωϊ με το καφεδάκι, σκέτη απόλαυση...
 #6632  από kirk
 Τρί Ιουν 30, 2009 1:44 am
Σίγουρα...Το κακό(?)με μένα είναι πως ποτέ δεν το συνέδεσα με καφέ ή γενικά οτιδήποτε! Κάθε ώρα είναι καλή!!
Όταν ξενυχτάω? Όταν οδηγώ? Μετά το φαγητό? Μετά το...? Με καφέ?
Άσε, είμαι εθισμένος στη νικοτίνη...
Και η πλάκα είναι ότι το είχα κόψει για τρία χρόνια....
(Το έκοψα για μια κοπέλα και το ξανάρχισα από μια άλλη....
cherchez la femme, που λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι!!)
 #6633  από kirk
 Τρί Ιουν 30, 2009 2:29 am
Διευκρίνιση:Μέτα το...φαγητό!!!
 #6667  από αλεξανδρος1
 Τρί Ιουν 30, 2009 8:40 pm
Εγώ καπνίζω 1 πακέτο την ημέρα. Δοκίμασα τα στριφτά αλλά μου έσπαγε τα νεύρα που έπρεπε να κουβαλάω καπνό χαρτάκια και φίλτρα και το παράτησα. Το έχω μειώσει αρκετά όμως. Πριν έκανα 3 πακέτα την ημέρα και ευτυχώς που γεννήθηκε η μικρή και δεν καπνίζω στο σπίτι γιατί δεν θα το είχα μειώσει καθόλου.
 #6701  από elina
 Τετ Ιούλ 01, 2009 2:21 pm
Κι εγώ καπνίζω, σχεδόν ένα πακέτο τη μέρα. Η γιατρός μου είπε να το κόψω βέβαια, όπως και το αλκοόλ με μέτρο, γιατί δεν κάνει τοξικά στον οργανισμό μας. Φυσικά ΔΕΝ το έκοψα, γιατί η διάγνωση ήταν σοκ από μόνη της και η γιατρός μου συμφώνησε ότι προς το παρόν λιγότερο κακό θα μου κάνει να συνεχίσω να καπνίζω από το να περάσω και το σοκ της διακοπής του τσιγάρου. Τώρα που έχω ηρεμήσει αρκετά από τον πρώτο πανικό, ισχύει κι από σήμερα η απαγόρευση του καπνίσματος, ελπίζω να μπω και στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί μόλις πατήσω λίγο στα πόδια μου, θεωρώ ότι θα το κόψω.
Αλλά καφές χωρίς τσιγάρο γίνεται;;;;;;;;;;