pinelopi έγραψε:το ηλεκτρομικο τσιγαρο παιζει? εχει 100ευρω.
Τι είναι αυτό, βρε Πηνελόπη; Πρώτη φορά το ακούω!!
Και γιατί είναι τόσο ακριβό;
Εγώ πάντως από τότε που ανακάλυψα την τέχνη του "στρίβειν" δεν τα μπορώ καθόλου τα τυποποιημένα, μόνο εάν βρεθώ όρθια σε κανένα κέντρο διασκέδασης παίρνω πακέτο και μόνο σε περίπτωση που δεν μπορώ να στρίψω. Αλλά και στο αυτοκίνητο, έχω στο ντουλαπάκι ένα 10ρακι πακέτο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά συνήθως στρίβω 5-6-μέχρι να ζεσταθεί η μηχανή...
Την πρωτοχρονιά για πλάκα πάνω στην τσόχα με τα χαρτιά καπνίζω κι ένα πούρο για το καλό του νέου χρόνου (

). Αλλά στριφτό και πάλι στριφτό, δεν υπάρχει πιο ωραίο γιατί:
"-Το στριφτό τσιγάρο είναι σαν τη ζωή ενός ανθρώπου…
-Αρχικά φτιάχνεται με φροντίδα και ανυπομονησία για να γίνει καλό,όπως φροντίζουν και ανυπομονούν οι γονείς να δουν το παιδί τους σωστά μεγαλωμένο…
-Η πρώτη τζούρα είναι τόσο απολαυστική όσο και κάποιες απολαυστικές στιγμές που ζει ο άνθρωπος…
-Στη συνέχεια καίγεται σιγά σιγά όπως σιγά σιγά μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε…
-Κάποιες φορές όμως,αν το αφήσουμε,το τσιγάρο σβήνει και αυτή η κατάσταση αντιπροσωπεύει τις κάποιες δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας…
-Όμως με τη δική μας βοήθεια ανάβει ξανά όπως με τη δική μας θέληση και τη βοήθεια των δικών μας ανθρώπων ξεπερνάμε τις δύσκολες αυτές στιγμές μας…
-Τέλος όταν το τσιγάρο τελειώνει ίσως ταλαιπωρηθούμε λίγο γιατί μπορεί να καούμε κάπως,έτσι φτάνουμε στα γηρατειά και τις πιθανές αρρώστιες που θα αντιμετωπίσουμε λίγο πριν το θάνατο…"
(ένα κειμενάκι που διάβασα πρόσφατα και μου άρεσε!)
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!