Ο τροπος που, ο καθε ενας απο μας,πορευεται με τη σκπ ειναι δικο του θεμα και εξαρταται απο χιλιους δυο παραγοντες...απο την κατασταση της υγειας του,τα επαγγελματικα του,τα οικονομικα του,τα οικογενειακα του...Ισως,μερικες φορες, αναπτυσσονται ''μηχανισμοι αμυνας'' για να μη πεσουμε σε καταθλιψη...Προσωπικα,συχνα το ριχνω στην τρελη,για να μη ξεσπασω σε κλαματα ή χτυπησω κανεναν....!!!!!ΚΑΙ...οταν ειμαι ''καλα'',οταν ''περπαταω αξιοπρεπως'' τοτε ειμαι αρκετα καλα ΚΑΙ ψυχολογικα, ανεξαρτητα απο τα παραπλευρα προβληματα που με βασανιζουν...Οσο για το βιντεο που πυροδοτησε αυτη τη συζητηση...ακομα με προβληματιζει...Ετσι κι αλλιως,χρειαζονται κοτσια και μπολικη ψυχραιμια,για να κανει ενας ανθρωπος κατι τετοιο...Φυσικα,δεν ειμαι στη θεση του!!!!Σκεφτομαι ομως...η προβολη του θεματος δεν εγινε μονο, με στοχο το κερδος!!!!Ηταν απλως,η αναγγελια επικειμενου θανατου...Δεν εθιξε ουτε στο παραμικρο το οικονομικο-κοινωνικο συστημα,ουτε το συστημα υγειονομικης περιθαλψης,ουτε το συστημα προνοιακης φροντιδας...Αρα...και ανωδυνη και κερδοφορα η εκπομπη!!!!Εδω στην Ελλαδα ,θα εκαναν κατι παρομοιο με εναν καρκινοπαθη,απ'αυτους που τους κοβουν τα φαρμακα????ΜΠΑΑΑΑΑ!!!!!!Το πολυ-πολυ να τον εβγαζαν,για λιγα λεπτα σε ''παραθυρο''!!!!Ουτε κι αυτο,ισως!!!Μονο αν ηθελε να μιλησει για προσωπικο προβλημα κι οχι κοινωνικο!!!!Για σκεφτειτε...τι ''ειδους'' ασθενεις με σκπ,προτιμουν να παρουσιαζουν τα καναλια στις σχετικες εκπομπες.....??????

Παντως...αν μου ελεγαν οτι αυριο πεθαινω...η μονη μου εννοια θα ηταν πώς θα καταφερουν να επιβιωσουν ο αντρας μου και η κορη μου,μιας και θα κοβοταν το επιδομα μου

(πικρο,τρελο,γελιο)Θα εβγαινα στα καναλια...για να ζητησω να μου εκπληρωσουν την τελευταια μου επιθυμια!!!!!!Να με στειλουν καπου,να δουλεψω,με σταθερο ωραριο και συνεχως στον ιδιο χωρο....εστω,για μια μερα....Αυτος ειναι ο καϋμος μου...απο τα χρονια που ετρεχα στους δρομους,με τα φροντιστηρια!!!!!!ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ???????