• ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ.!!!!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #57229  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Πέμ Ιούλ 28, 2011 6:51 am
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ.!!!!!!!!

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ.
 #57252  από soulla
 Πέμ Ιούλ 28, 2011 7:35 pm
απιστευτο οντως... το εχω ξαναδει και δεν ειχα δυναμη και κουραγιο ..άξιος αλλα τι να πεις ο θεος ξερει τι κανει?????????
 #57257  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 28, 2011 8:10 pm
Πραγματικη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!!! Δεν θελει να παει προς το θανατο προκαλωντας τον οικτο.....Θελει να κανει τα παιδια του ,να ειναι περηφανα γι αυτον....Θα τους λειπει ,ομως....Ειναι πολυ μικρα...Πραγματικη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #57311  από LL--MM
 Παρ Ιούλ 29, 2011 11:28 pm
:text-imsorry: Χίλιες συγγνώμες, Χρηστάκη και παιδιά, το επόμενο είναι λιγάααακι λιγότερο "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ"!!!!!, μα οι αμερικανιές του στύλ "θέλω και μπορώ γιαυτό και γίνομαι θέαμα", εμένα μου τη σπάν: του στύλ "πρεπει να γίνουμε θέαμα για να μας αποδεχτουν τα γομάρια... " :handgestures-thumbdown: Ε, δεν πρόκειται... και άν κάποιοι βγήκαν στην τιβή γι αυτό και πέτυχαν αποδοχή, σε αυτό αιτία ειναι η ΕΠΙΔΕΙΞΗ και όχι η συνέχιση της ζωής του ατόμου... Και όσοι δε βγαίνουν στην τιβή, δηλαδή, άς ψοφήσουν... Δε φαντάζομαι εδώ κανένας να εννοεί ΑΥΤΟ... :puke-front: Τιβή ορ νοτ τιβή, ζις ιζ ζε κουεσιόν!

Ο γιατρός από δω, αν και πήγε στην Αμερική και δίδαξε και εκεί, και στο χωριό του, και γεμισε, ομολογουμένως, κλιπάκια του είδους στο ιντερνετ, ήταν κάπως πιό "σοφτ", στη δημοσιοποίηση του ΔΙΚΟΥ του καρκίνου, τουλάχιστον...
[youtube]xfddD6keYq0[/youtube]

Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, θα μου πείτε. Κι εδώ, καρκίνος στον εγκέφαλο (μέσα στο γνωστό μας μηχάνημα, ούτε λίγο ούτε πολύ) και έζησε 19 χρόνια μετά τη διάγνωση τρώγοντας υγειινές τροφές, αλλά και έχοντας υποστεί, συνάμα και όοολα τα άλλα τα φριχτά και τ'απίθανα της κλασσικής καρκινοαγωγής.

Στη δεύτερη υποτροπή, ένας μέγας και πολύς καρκινολόγος τον αποπήρε: "Λοιπόν, τα μπρόκολα που νομίζατε ότι θα σας κάνουν καλά είναι μπαρούφες..." Ευτυχώς είχε την οικογένειά του γύρω του, που τον στήριξε μέχρις εσχάτων, πολυμελής γαρ και στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους... Όποιος έχει το κουράγιο ας ρίξει μια ματιά στα κλιπάκια, πιό ηρεμιστικά από του αμερικάνου, αλλά υπάρχουν και σημεία όπου συμφωνούν -οπότε η ταπεινότης μου διαφωνεί και με τους δύο... :ugeek:

Εδώ και 20 χρόνια έγραψε ένα σωρό βιβλία, άλλα με διαιτητικές συμβουλές εναντίον του καρκίνου, άλλα "ηρεμιστικά" κλπ, τα οποία θα βρήτε στο σάιτ αυτό, και τα οποία έγιναν μπεστ σελλερ, όπου εκθειάζει την ανθρώπινη παρουσία δίπλα στον άρρωστο. http://www.psichogios.gr/site/Authors/show?aid=349

Ερώτημα: Σε τι συνίσταται η "ανθρώπινη παρουσία"; :? :? :? (του γιατρού, εννοούμε, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ)
Απάντηση: "Nobody really knows!" και μη σας κακοφαίνεται... :shifty: :snooty: :whistle: (Εδώ γιατρός, εκεί γιατρός, που ο γιατρός;)

Εκει που διαφωνώ κάθετα μαζί του είναι στο ότι αυτό είναι, απλούστατα, ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΔΙΟΤΙ οι περισσότεροι γιατροί είναι
• σαν τον "Δρα. μπρόκολο", ή
• όταν καυχιούνται για "την κακία τους" θεωρώντας την καυχησιά αυτήν "αστειάκι", ή,
• (άλλη αμερικανικη "μόδα") άν τύχει να πας να ζητήσεις κάτι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ, κάνοντας, κατά προτίμηση, κι έναν τεμενά, να σε καθίζουν δίπλα τους ούτε λίγο, ούτε πολύ (Τί τιμή!!! :o ) για να σου εξηγήσουν οτι θα σου δώσουν λίγο από τον "πολυτιμο" χρόνο τους την άλλη ή την παράλλη μερα, αλλά στο τέλος είτε το ξεχνάνε εντελώς, είτε σου λένε "Δηλαδή, υπενίσεσθε ότι έκανα λάθος;" βλ. " Δρ. Μουσολίνι".
• Και που στην οργή μπορεί να είναι η πολυσυητημένη "παρουσία" όταν μαθαίνουμε ότι έχουμε σκπ από ...την οδηγία του Ρεμπίφ;;;
• Η ακόμα, η γνωστή σκηνή στα αμερικάνικα σήριαλ: Το θύμα φτάνει στο νοσοκομείο τρυπημένο από δεκαπέντε σφαίρες, ωρύονται οι "ωραίες του Ιπποκράτη" πάνω από το κεφάλι του: "Do we have a name?"
• Ο ειδικευόμενος στο ΝΙΜΤΣ, σε "συμφοιτητικό" ακροατήριο: "Εμείς, καλούμε την οικογένεια, να το ανακοινώσει αυτή..." Όχι, ψέματα!
• και τόοοσα πολλά άλλα...

Πάντως, αυτός εδώ έγραψε κι ένα τελευταίο βιβλίο: "Μπορείς να πεις αντίο πολλές φορές" (όσο επιζεις, εννοεί...) Πολύ θα ήθελα να τον φαντάζομαι άνθρωπο, ακριβώς διότι το έχω ανάγκη. Την πραγματικότητα δε θα τη μάθουμε ποτέ... Αλλά ίσως και να ήταν...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ, ΤΗΣ OPRA WINFREY ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ;;; Σε αυτούς, τη δίνει να είμαστε καλά, αν τολμήσουμε να τους χαμογελάσουμε ειρωνεύονται: Είτε "γιατί να γελάμε αφού δεν είναι αστείο" είτε "μια χαρά μας βλέπουν"... για να μη μας δώσουν γνωματεύσεις που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ή όποια άλλη ουσιαστικη βοήθεια... Η "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ" είναι μια πολυτέλεια που
ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΛΙΖΟΥΝ, επομένως, ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.

ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ... ΣΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ "ΚΛΑΜΠ" ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ

Όπως είπε και ο συχωρεμένος: ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ

Και μετα, τολμάμε ν'απαιτούμε επαγγελματικές αναγνωρίσεις, επιδόματα, κά. απαράδεκτα για πεθαμένους, αφού ειναι αποκλειστικό προνόμιο των ζωντανών να τους "τ'απλοχερίσουν", όπως θα'λεγε και ο Νίκος Καζαντζάκης...
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕIΧAΝ ΠΟΤΕ ΟΙ "ΖΩΝΤΑΝΟΙ" ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ;;;
 #57368  από Nick.
 Δευ Αύγ 01, 2011 11:16 am
Δεν μπορεί δηλαδή ένας άνθρωπος να βγει στην τηλεόραση -αν θέλει και αν εκεί αισθάνεται άνετα- για να μιλήσει για το πρόβλημά του και να μοιραστεί βιώματα και συναισθήματά του? Αυτό αυτόματα τον χαρακτηρίζει καραγκιόζη?
Ο συγκεκριμένος θέλησε να πει, να μοιραστεί, τον επικείμενο θάνατό του με τους συνανθρώπους του. Ο λόγος που το έκανε αυτό, ή οι λόγοι που το έκανε αυτό, δεν μπορεί παρά να είναι αλτρουιστικοί. Ένας ετοιμοθάνατος δεν σκέφτεται το χρηματικό όφελος, ούτε είχε κάτι να κερδίσει από τους παρειστάμενους καλεσμένους της ophra. Και τέλος πάντων έτσι ξέρει και θέλει να εκφράζεται ο συγκεκριμένος, μέσω της τηλεόρασης. Γούστο του και καπέλο του.
Έζησε κάποια πράγματα, θεώρησε πως έχει κάτι σημαντικό να πει στους άλλους, βγήκε και το είπε. Ο συγκεκριμένος είχε καρκίνο, μπορεί κάποιος άλλος να έχει ΣΚΠ. Δεν έχει σημασία αν είσαι καλά ή άρρωστος, ούτε τί αρρώστια έχεις, σημασία έχει να μπορείς να μοιράζεσαι. Να μπορείς να στρέφεις το πρόσωπό σου προς τους άλλους και όχι να κλείνεσαι στην κατάστασή σου.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για μένα αξιόλογος όχι γιατί τα λέει ωραία, αλλά γιατί δεν μίσησε τη ζωή, παρόλο που έμαθε ότι το μερίδιό του σε αυτήν τελείωσε. Και στην ομιλία του, εγώ, αυτό διέκρινα, σεβασμό και αγάπη γι'όλα όσα του δόθηκαν. Άλλοι γράφουν βιβλίο. Άλλοι βγαίνουν στην τιβι. Άλλοι μοιράζονται τα συναισθήματα τους με τους οικείους τους. Και άλλοι κάθονται και αναθεματίζουν.
 #57370  από LL--MM
 Δευ Αύγ 01, 2011 12:15 pm
Nick. έγραψε:Δεν μπορεί δηλαδή ένας άνθρωπος να βγει στην τηλεόραση -αν θέλει και αν εκεί αισθάνεται άνετα- για να μιλήσει για το πρόβλημά του και να μοιραστεί βιώματα και συναισθήματά του? Αυτό αυτόματα τον χαρακτηρίζει καραγκιόζη?
Όχι, αλλά αυτό για το οποίο είναι θέαμα στην τιβή είναι το καραγκιοζιλίκι, και όχι η βάση της διάλεξης αυτής: ΕΤΣΙ, επιμενουμε να ξεχνάμε το βασικό που είπε: "Τhis stinks!" Το υπολοιπο δεν είναι παρά θέατρο... Και ο γιατρός που έβαλα, είχε και αυτός γλοιοβλάστωμα σε στάδιο 4 και δημοσίευσει χρήσιμα πράγματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι "μοιράζεται" οτιδήποτε άσχετο.
Και σ'αυτού του είδους τις εκπομπές, ΤΙΠΟΤΑ δε μπαίνει τζάμπα...
Δεν αμφισβητώ το ότι ο αμερικάνος μπήκε για να πάρει κάτι που δικαιούνταν (θα έπρεπε να έχει πάρει) απο τη Social Security Agency, αλλά εκεί τελειώνει το "μοίρασμα": Αν έφτανε όοολοι οι καρκινοπαθείς να κανουν τους καραγκιόζηδες στην Όπρα για να περιορίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα, η αμερικάνικη κοινωνική ασφάλιση δε θα ήταν πλέον ελλειματική...

Ο συγκεκριμένος θέλησε να πει, να μοιραστεί, τον επικείμενο θάνατό του με τους συνανθρώπους του. Ο λόγος που το έκανε αυτό, ή οι λόγοι που το έκανε αυτό, δεν μπορεί παρά να είναι αλτρουιστικοί. ΌΧΙ. Αλτρουιστικοί είναι για τα παιδιά του και καλά έκανε άν η εκπομπή της Όπρας απέφερε κάποιο ποσό -και δίκαιο, μέσα σε ένα σύστημα που δεν έχει κοινωνική ασφάλιση.

Ένας ετοιμοθάνατος δεν σκέφτεται το χρηματικό όφελος, ούτε είχε κάτι να κερδίσει από τους παρειστάμενους καλεσμένους της ophra. Σοβαρά; Αν ΔΕΝ σκέφτεται το μέλλον των παιδιών του θα'ναι αναίσθητος, αλλά αυτό το αμφιβάλλω. Eσύ όχι;

Και τέλος πάντων έτσι ξέρει και θέλει να εκφράζεται ο συγκεκριμένος, μέσω της τηλεόρασης. Γούστο του και καπέλο του. Έζησε κάποια πράγματα, θεώρησε πως έχει κάτι σημαντικό να πει στους άλλους, βγήκε και το είπε. Ο συγκεκριμένος είχε καρκίνο, μπορεί κάποιος άλλος να έχει ΣΚΠ. Έτσι θέλει, ε; Πολλοί θέλουνε πολλά πράγματα, αλλά το να σερνονται στις Όπρες (κατα τα δικά μας, στους Αυτιάδες ΚΑΙ αμισθί, εδώ) είναι ένας εξαναγκασμός που δεν έχει κανένα νόημα. Και δεν είναι καν βέβαιο πόσα θα αποφέρει.

Δεν έχει σημασία αν είσαι καλά ή άρρωστος, ούτε τί αρρώστια έχεις, σημασία έχει να μπορείς να μοιράζεσαι. Να μπορείς να στρέφεις το πρόσωπό σου προς τους άλλους και όχι να κλείνεσαι στην κατάστασή σου.
Βέβαια, βέβαια, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, θα το ήξερε αυτό όταν σταμάτησε να μοιράζει τις επιδοτήσεις επιχειρήσεων που απασχολούσαν αναπήρους, εξηγώντας ότι μπορούσαν να είναι ευτυχείς και δίχως χρήματα οι ανάπηροι, αφού... μοιραζονται!

ΚΑΙ ΟΧΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ... :roll: Τι ωραία, τι καλά, είμαι ανάπηρη! :-D Ε, και να σ'άκουγαν τα στελέχη των ταμείων προνοίας... θα μας έκοβαν όλες τις χρηματοδοτήσεις για τα κινητικά βοθήματα και δε θα μας πλήρωναν τα φάρμακα και άλλα αναλλώσιμα που χρησιμοποιούμε... Αφού μπορούμε να... μοιραζόμαστε! Α, και να μην ξεχάσουμε να πούμε στον Κώστα να μη στελνει γραμματα στους υπουργούς, αφού είμαστε όλοι τόσο πανευτυχεις στην κατάστασή μας...
Τελευταία βγηκε κι εγκύκλιος (εδώ στην Ελλάδα) που λέει ότι δε θα καλύπτονται πλέον καποια αντικαρκινικά φάρμακα.
Σημασία έχει να μη χρειάζεσαι να "πουλάς" την ανάγκη σου έτσι. Η τιβή έγινε "λαχείο" για τους έχοντες ανάγκη... Όμως, άμα ΔΕΝ είσαι άρρωστος, απλούστατα, δεν έχεις ανάγκη να "μοιραστείς" τη δουλειά σου, τα λεφτά σου, την πισίνα σου, κλπ, κλπ...

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι για μένα αξιόλογος όχι γιατί τα λέει ωραία, αλλά γιατί δεν μίσησε τη ζωή, παρόλο που έμαθε ότι το μερίδιό του σε αυτήν τελείωσε. Και στην ομιλία του, εγώ, αυτό διέκρινα, σεβασμό και αγάπη γι'όλα όσα του δόθηκαν. Όχι και τόσο. Ο άνθρωπος είπε "Τhis stinks!", τι άλλο να πει δηλαδή; Εγώ διέκρινα την υπερφίαλη Αμερική του "DO MORE"... Νισάφι πια στο "DO MORE", έχουμε δικαίωμα να μας σέβονται για ότι κάνουμε, όχι μόνο για τα καραγκιοζιλικια όπου ωφελείται η Όπρα από τις διαφημίσεις και πετάει κάνα ψιχουλάκι στα ορφανά. Στο κάτω-κάτω της γραφής, να δουλεύουμε όπως όλοι και ακόμα και να πεθαίνουμε με ησυχία...

Άλλοι γράφουν βιβλίο. Ο David Servan-Schreiber έγραψε στο τελευταίο βιβλίο του: "Όσο και άν αντιμετωπίζω την τελευταία υποτροπή σαν μια πρόκληση στην οποία μου είναι αδύνατο ν'αντισταθώ, μή γελιέστε, είμαι τρομοκρατημένος..."
Άλλοι βγαίνουν στην τιβι. Άλλοι μοιράζονται τα συναισθήματα τους με τους οικείους τους. Και άλλοι κάθονται και αναθεματίζουν. Και άλλοι εθελοτυφλούν, αρνούμενοι να κατανοήσουν το νόημα των λόγων (πίσω απ'τους "σεβασμούς" και τις "αγάπες") του αξιόλογου ανθρωπου αυτού: "ΤHIS SΤΙΝKS!!!"... και επιμένουν να νομίζουν ότι βγήκε στην τιβή για την πλάκα του και για να "μοιραστεί" τον "ελέφαντά του" όπως τον ονομάτισε... Αν επρόκειτο για $$$$$$, θα τα "μοιραζόταν" άραγε;;;
 #57445  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Τρί Αύγ 02, 2011 10:18 pm
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΠΑ : ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ? ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ. Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΥΜΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ,,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΗΛΑΔΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΕ ΝΤΑΛΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ 34. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΙΣ? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΕΧΩ ΘΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ-Ψ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΡΟ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ,ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟΓΥΑΛΙ ΝΑ ΣΚΑΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΡΙΠΛΗ ΩΣΗ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ...Η ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΤΣΕΑΣ..... ΔΕΝ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 30 ΛΕΠΤΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ .ΘΑ ΖΩ ,ΘΑ ΕΛΠΙΖΩ ,ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΩ ΑΠ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ...ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΛΑΚΙΟΥΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ.... ΜΑΓΚΕΣ....Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ....... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
 #57447  από Μιμικαμ
 Τρί Αύγ 02, 2011 10:38 pm
Συμφωνώ μαζί σου, μακάρι να μπορούμε να τα βλέπουμε ολα με τόση αισιοδοξία
και γέλιο πάντα....χρειάζεται πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής και κουράγιο, που δυστυχώς
αρκετές φορές οι συγκυρίες δεν μας το επιτρέπουν...εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενος
και δυνατός... :romance-kisscheek:
 #57449  από LL--MM
 Τρί Αύγ 02, 2011 10:45 pm
Κάτι πρέπει να έχασα.... Τον ελέφαντα δεν τον έφερα εγώ, Χρηστάκη, εσύ τον κουβάλησες... που κολλάνε όλα αυτά που λες στον ελέφαντα του Παους;;;

Ας τολμήσουμε να δούμε τις συγκυρίες, τι επιτρέπουν και τι όχι... για να ξεφύγουμε από τα χειρότερα τουλάχιστον...
ΧΡΗΣΤΟΣ 76 έγραψε:ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ....
Σώπα! και καταφέρνεις να σου σηκώνεται κιόλας με δαύτο; :sci-fi-beamup: Μπράβο βρε θηρίο! καμιά φορά οι παραπαρέσεις δε βοηθάνε... Το κορίτσι σου δε διαμαρτύρεται; Πάμε, πάμε όλοι να χορέψουμε και να ξοδέψουμε ...τα ποιά ακριβώς; τα ξέχασα...
ΜΑΓΚΕΣ....Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ....... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Η αγάπη όχι, χρυσέ μου, :romance-lips: :romance-lips: :romance-lips: τα επιδόματα όμως ναι... :twocents-twocents: γι αυτούς που το "δωράκι", όπως το λές, τους βαραίνει κάπως παραπάνω από άλλους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Αύγ 03, 2011 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.