• ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ.!!!!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #57450  από kate2002
 Τρί Αύγ 02, 2011 11:18 pm
για να ευθυμησουμε λιγο και οι υπολοιποι: ΧΡΗΣΤΟΣ 76, πες μας τι πίνεις!!!!!!

σοβαρα τωρα, ακομα και η αισιοδοξια θελει μετρο, αν και προσφερει καλη διαθεση.η υπερβολικη ανεμελια, μηπως φερνει αντιθετα αποτελεσματα σε βαθος χρονου, λεω τωρα εγω... η καθε στιγμη, η πριν και η μετα και η τωρινη, πρεπει να αντιλαμβανονται οπως ειναι, ουτε πιο ασπρες ουτε πιο μαυρες ουτε και ολες γκρι. η παλετα διαθετει τα παντα.
 #57451  από Μιμικαμ
 Τρί Αύγ 02, 2011 11:45 pm
Ολα είναι σχετικά....δηλαδή ο καθένας την κάθε στιγμή μπορεί να την αντιληφθεί
διαφορετικά....δεν υπάρχει μέτρο το πως θ'αντιδράσει κανείς σε κάποιο ερέθισμα
ουτε κανόνες....μια μικρή δόση ψευδαίσθησης ποτε δεν έβλαψε κανέναν...
απεναντίας νομίζω οτι βοηθάει να επιβιώνεις και να βλέπεις τα θέματα πιο
φωτεινά....
 #57458  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 03, 2011 7:27 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :greetings-waveyellow: Ολοι εχετε δικιο!!!!Εξαρταται απο ποια πλευρα βλεπεις το θεμα και ΚΥΡΙΩΣ σε τι φαση βρισκεσαι!!!!!Γιατι.....ολοι το ξερετε....ειναι κατι φασεις...''γ-μ-σέ τα ''!!!!! Προσωπικα...προσπαθω,οσο μπορω να ξεχναω το ''δωρακι''....!!!!!Με βαραινουν,ομως,τα ''παραπλευρα'' ΠΟΛΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!.....τα ειπε και η Κασσανδρα....ΦΙΛΑΚΙΑ :romance-kisscheek:
 #57467  από Μιμικαμ
 Τετ Αύγ 03, 2011 9:12 am
Καλημέρα σε ολους...

Αχ αυτές οι φάσεις ζωής, κυριολεκτικά σε αποδυναμώνουν εντελώς, σε κάνουν να
χάνεις τον εαυτό σου δυστυχώς και να παρακαλάς να βρείς το κουράγιο, ωστε να
καταφέρεις ν'ανταπεξέλθεις τις δύσκολες συγκυρίες...

Καλή δύναμη σε όλους... :greetings-waveyellow:
 #57502  από LL--MM
 Τετ Αύγ 03, 2011 6:55 pm
Eιναι και το προβληματάκι ότι τόσο οι συγκυρίες, όσο και οι φάσεις είναι τόσο χρόνιες όσο και οι αρρώστιες... :sad-pacing:

Αυτό που εμένα με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι βλέποντας ανθρώπους που να μας λένε "this stinks" ("αυτό βρωμάει", κατά το ελληνικότερο) δείχνοντας τον ψόφιο τους ελέφα, εμείς προτιμούμε να αγνοήσουμε το ψοφίμι και τους απαντάμε "τι ωραία που δε μίσησες τη ζωή", εστιάζοντας στα καραγκιοζιλίκια. Η κυβέρνηση περιόρισε την κάλυψη ορισμένων φαρμάκων κατά του καρκίνου (τα οποία ΔΕΝ αντικαθίστανται) κι εμεις μιλαμε για ...αξιοπρέπειες.

Καθ. Νταβίντ Σερβάν Σράϊμπερ: "Όσο και άν αντιμετωπίζω την τελευταία υποτροπή μου σαν μια πρόκληση στην οποία είναι αδύνατο ν'αντισταθώ, μή γελιέστε, είμαι τρομοκρατημένος..."

Χειροτεροι κι από το τσίρκο της Ρώμης εχουμε γίνει...

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τις προλαλήσασσες στη σελίδα αυτήν! και καλό κουράγιο σε όλους, ιδίως σε σένα, Χρηστάκη, καλά έκανες και το έβαλες, τουλάχιστον, να ξέρουμε τι μιλάμε...
 #57522  από Nick.
 Πέμ Αύγ 04, 2011 10:39 am
Επειδή τον έχω "ξαναζήσει" αυτόν τον διάλογο, θα ήθελα και θα παρακαλούσα, όσοι και όσες από τους παρειστάμενους αισθάνονται καλά με την ζωή τους και το εκφράζουν, να πάψουν να γίνονται στόχος όσων δεν αισθάνονται καλά με τη ζωή τους.
 #57527  από LL--MM
 Πέμ Αύγ 04, 2011 11:29 am
Nick. έγραψε:Επειδή τον έχω "ξαναζήσει" αυτόν τον διάλογο, θα ήθελα και θα παρακαλούσα, όσοι και όσες από τους παρειστάμενους αισθάνονται καλά με την ζωή τους και το εκφράζουν, να πάψουν να γίνονται στόχος όσων δεν αισθάνονται καλά με τη ζωή τους.
:text-imsorry: Nick., tο να αισθάνεσαι καλά με τη ζωή σου θεωρείται πλέον θέμα ...προσωπικής επιλογής και όχι αποκύημα της σκπ, του καρκίνου ή ότι άλλο;;; Ποιός ΘΕΛΕΙ να ΜΗΝ αισθάνεται καλά; Όταν αναφέρει όμως τις αιτίες, είτε αυτές αγνοούνται, είτε "τον θαυμάζουν για το κουράγιο του". Σγνώμη, αλλά τι αποφέρει στον άνθρωπο αυτον η "στήριξη" του κοινού; Τόσο του στούντιο όσο και των κλιπο-θεατών; Αποτέλεσμα: :shhh: :shhh: :shhh:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Κυρ Αύγ 07, 2011 1:56 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #57532  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 04, 2011 5:36 pm
Ο τροπος που, ο καθε ενας απο μας,πορευεται με τη σκπ ειναι δικο του θεμα και εξαρταται απο χιλιους δυο παραγοντες...απο την κατασταση της υγειας του,τα επαγγελματικα του,τα οικονομικα του,τα οικογενειακα του...Ισως,μερικες φορες, αναπτυσσονται ''μηχανισμοι αμυνας'' για να μη πεσουμε σε καταθλιψη...Προσωπικα,συχνα το ριχνω στην τρελη,για να μη ξεσπασω σε κλαματα ή χτυπησω κανεναν....!!!!!ΚΑΙ...οταν ειμαι ''καλα'',οταν ''περπαταω αξιοπρεπως'' τοτε ειμαι αρκετα καλα ΚΑΙ ψυχολογικα, ανεξαρτητα απο τα παραπλευρα προβληματα που με βασανιζουν...Οσο για το βιντεο που πυροδοτησε αυτη τη συζητηση...ακομα με προβληματιζει...Ετσι κι αλλιως,χρειαζονται κοτσια και μπολικη ψυχραιμια,για να κανει ενας ανθρωπος κατι τετοιο...Φυσικα,δεν ειμαι στη θεση του!!!!Σκεφτομαι ομως...η προβολη του θεματος δεν εγινε μονο, με στοχο το κερδος!!!!Ηταν απλως,η αναγγελια επικειμενου θανατου...Δεν εθιξε ουτε στο παραμικρο το οικονομικο-κοινωνικο συστημα,ουτε το συστημα υγειονομικης περιθαλψης,ουτε το συστημα προνοιακης φροντιδας...Αρα...και ανωδυνη και κερδοφορα η εκπομπη!!!!Εδω στην Ελλαδα ,θα εκαναν κατι παρομοιο με εναν καρκινοπαθη,απ'αυτους που τους κοβουν τα φαρμακα????ΜΠΑΑΑΑΑ!!!!!!Το πολυ-πολυ να τον εβγαζαν,για λιγα λεπτα σε ''παραθυρο''!!!!Ουτε κι αυτο,ισως!!!Μονο αν ηθελε να μιλησει για προσωπικο προβλημα κι οχι κοινωνικο!!!!Για σκεφτειτε...τι ''ειδους'' ασθενεις με σκπ,προτιμουν να παρουσιαζουν τα καναλια στις σχετικες εκπομπες.....?????? :think: Παντως...αν μου ελεγαν οτι αυριο πεθαινω...η μονη μου εννοια θα ηταν πώς θα καταφερουν να επιβιωσουν ο αντρας μου και η κορη μου,μιας και θα κοβοταν το επιδομα μου :laughing-rolling: (πικρο,τρελο,γελιο)Θα εβγαινα στα καναλια...για να ζητησω να μου εκπληρωσουν την τελευταια μου επιθυμια!!!!!!Να με στειλουν καπου,να δουλεψω,με σταθερο ωραριο και συνεχως στον ιδιο χωρο....εστω,για μια μερα....Αυτος ειναι ο καϋμος μου...απο τα χρονια που ετρεχα στους δρομους,με τα φροντιστηρια!!!!!!ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ??????? :think: :think: :think:
 #57535  από kate2002
 Πέμ Αύγ 04, 2011 8:33 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:....ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ??????? :think: :think: :think:
οχι.
 #57538  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 04, 2011 8:57 pm
kate2002 έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:....ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ??????? :think: :think: :think:
οχι.
Ε!!!!!Τοτε ας μη πεθανω :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Θα μεινω ζωντανη....για να τους ταλαιπωρω τους μλκς!!!!! :twisted: