Εγω παλι ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ρε παιδια ΝΑ ΤΡΕΞΩ!!!!!!
Get A LiFe!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:αυτό που σχολιάζω είναι πως σημασία έχει να βρίσκεις την ευτυχία στη ζωή σου με τις δυνατότητες που έχεις.
Genovefa® έγραψε:Εγω παλι ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ρε παιδια ΝΑ ΤΡΕΞΩ!!!!!! Α, ώστε ΔΕ μπορείς, έ; Ούτ'εγώ! Μα τότεεε... Πιές τον ωραίο τον καφέ!![]()
Κι ας απαγορέψουν άλλοι στη Μιμίκα μας να... βγάζει καπνούς απ'τ'αυτιά επειδή δε μπόρεσε να πάει στο Mall σήμερα! πως τολμάει να μην είναι πανευτυχής που δεν πήγε, μια και "δεν έχει τη δυνατότητα"...Όχι πως δε μ'αρέσει η μουσική, άλλά ούτε καν αυτή που προανέφερα δε με "γεμίζει"...![]()
LL--MM έγραψε:Αγαπητη γιαγια Κασσάνδρα,ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:αυτό που σχολιάζω είναι πως σημασία έχει να βρίσκεις την ευτυχία στη ζωή σου με τις δυνατότητες που έχεις.Genovefa® έγραψε:Εγω παλι ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ρε παιδια ΝΑ ΤΡΕΞΩ!!!!!! Α, ώστε ΔΕ μπορείς, έ; Ούτ'εγώ! Μα τότεεε... Πιές τον ωραίο τον καφέ!![]()
Κι ας απαγορέψουν άλλοι στη Μιμίκα μας να... βγάζει καπνούς απ'τ'αυτιά επειδή δε μπόρεσε να πάει στο Mall σήμερα! πως τολμάει να μην είναι πανευτυχής που δεν πήγε, μια και "δεν έχει τη δυνατότητα"...Όχι πως δε μ'αρέσει η μουσική, άλλά ούτε καν αυτή που προανέφερα δε με "γεμίζει"...![]()
Σε νοσοκομείο, νέος και, μέχρι τότε, φαινομενικά εξαιρετικά καλοπροαίρετος επιμελητής: "Στενοχωρήθηκα πολύ που δε μπόρεσα να σας βοηθήσω, ο καθηγητής όμως θα σας το κανει το χαρτί σας, για λόγους ανθρωπιστικούς(!!!)"Δε βλέπω γιατι έδωσα την εντύπωση πως παραιτούμαι, σας είπα, με αρραβώνιασαν με τον πιγκουΐνο του κλίπ πρίν από τα δύο μου χρόνια!... Εξελίχθη, βέβαια, σε Αγαμέμνωνα, τρομάρα του, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...![]()
Είδα το χαρτί, όσο κι εσείς...
Αμα αυτοίτη βλέπουν για ζητιανιά, δεν πα'να ΜΗΝ είναι....
LL--MM έγραψε:Μα, ασφαλώς και είναι: Όμως είναι λιγότερο άνθρωποι όταν ΔΕΝ το προσπερνούν; όταν χρειάζονται να περάσουν ένα δρόμο; ή να κατέβουν σκάλες; ή όταν όλα τα σκεύη πρέπει να είναι σε χαμηλό επίπεδο για να τα φτάσει η κοπέλα να μαγειρέψει; όταν παιδεύεται για να πλύνει κάτι, οτιδήποτε; ή να σιδερώσει; ή ότι άλλο κάνουμε όλοι μας δίχως να το ξανασκεφτούμε, έστω με περισσότερη δυσκολία;μην ζητας συγγνωμη, ολοι εδω ειμαστε θυμωμενοι...με κατι ή καποιους!
Κι άς μην κοροϊδευόμαστε, αν το δεκανίκι δεν είναι εντελώς για την παράσταση, σήμερα υπάρχουν και τέτοια πόδια, και αντικείμενα διαφήμησης και αγοράς, όπως λέει και ο Σού...
Το να ζούν κάθε μέρα είναι το σημαντικό γι αυτούς, όχι το καταραμένο το ξεπέρασμα όπως θα το δούν οι άλλοι...
Πως τολμάμε όλοι μας και ΙΔΙΩΣ ΕΜΕΙΣ, να τους μετράμε για ανθρώπους ΜΟΝΟ βάσει του "ξεπεράσματος" αυτού;;;
http://photos1.blogger.com/blogger/7121 ... 0/cybo.jpg
Φωτογραφία: Το τελευταίο πόδι της ΑΜΑΛΙΑΣ, Θεός σχωρέσει όχι τόσο αυτήν μα όσους την κατάντησαν έτσι...
Σόρυ Πελοπίδα, δεν εννοούσα εσένα προσωπικά...![]()
![]()
maestro έγραψε:παντα υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε κι εμεις, αρκει να το θελουμε και να το ζητησουμε απο αυτον που μπορει(ή καλυτερα θα θελει) να μας βοηθησει.Προσυπογράφω, η βοήθεια (σαν συναισθηματικό αποτέλεσμα) είναι ευεργετική και γι αυτόν που την προσφέρει και γι αυτόν που τη λαμβάνει.
Και, το να ζηταει καποιος βοηθεια δεν ειναι ελεημοσυνη.
LL--MM έγραψε:ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:αυτό που σχολιάζω είναι πως σημασία έχει να βρίσκεις την ευτυχία στη ζωή σου με τις δυνατότητες που έχεις.Genovefa® έγραψε:Εγω παλι ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ρε παιδια ΝΑ ΤΡΕΞΩ!!!!!! Α, ώστε ΔΕ μπορείς, έ; Ούτ'εγώ! Μα τότεεε... Πιές τον ωραίο τον καφέ!![]()
ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:η αναπηρία σου είναι το ότι δεν μπορείς να δεις το ωραίο και να χαρείς τη ζωή σου και είναι μεγαλύτερη από την αναπηρία που προκαλεί η σκλήρυνση. To ωραίο το βλέπω, και, κυρίως, δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ να θεωρήσω τον ανθρώπινο πόνο, οσοδήποτε "νικημένο" ως "ωραίο": Eίναι απάνθρωπο και απολύτως απαράδεκτο. Ο καθημερινός αγώνας των ανθρώπων αυτών δεν περιορίζεται στο ότι θαυμάσει το κοινό επί σκηνής, ή στα κλίπς, και αυτό, δεν είμαι η μόνη που το είδα: ΔΕΝ έχει νικηθεί ο πόνος αυτός, ΥΠΑΡΧΕΙ ανεξάρτητα ή μάλλον μεγενθύνεται δυσανάλογα από τον άθλο αυτόνsou έγραψε:βλέπω ότι εκμεταλλευόμενοι κάποιοι την ιδιαιτερότητά τους, τους μετέτρεψαν σε θέαμα, τσίρκο.
Και όπως και να χει, με το να επικολλείς τα σχολιά μου, δεν μου κανες τη μούρη κρέας!
Μου καταλογίζεις προθέσεις που δεν είχα, αλλά όποιος έχει τη μύγα...
Οι άνθρωποι που χόρευαν ήταν ενήλικες και είναι άδικο να τους υποτιμούμε. Θεωρώ ότι ήταν μία προαπάθεια μέσα από την τέχνη (μιας και αυτός είναι ο σκοπός της) προσπαθεί να διδάξει κάποια δυνατά μηνύματα.
Η στρατευμένη τέχνη έχει δείξει τους περιορισμούς της ανά τους αιώνες... Οι άνθρωποι αυτοί έχουν, όπως όλοι μας, ανάγκες, γενικές και ειδικές, εντός και εκτός της παράστασης, και ζούνε ΚΑΙ εκτός αυτής...
Και αυτό, ακόμα και η Λεώνη, την οποία δε μας τη δείχνουν παρά ώς... "καλιτέχνιδα", και, όπως μας είπε και η Kath, τα παιδιά φοβούνται την αναπηρία της... και δεν κάνει τίποτα ο "θαυμασμός" αυτός για να κατανοήσουν ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, και πρέπει να περιορίζεται απ' όλους μας, στα όρια του εφικτού viewtopic.php?f=29&t=1098&p=47651#p47651
Η έκθεση των μόνων αναγκών αυτών, οσοδήποτε καλλιτεχνικά ντυμένων, ΔΕΝ διδάσκει τέτοια μηνύματα, και τους υποτιμούμε, ακριβώς, αγνοώντας τις.
Η φράση "τα κατάφεραν ΠΑΡΑ την αναπηρία" (το γεγονός συνιστά καθ'αυτό άθλο δυσανάλογα μεγαλύτερο απο τις προσπάθειες οποιουδήποτε ατόμου πόσο μάλλον χορευτή) μας αποδεικνύει τον περιορισμό του θαυμασμού του κοινού για τον άθλο αυτόν. "Εμείς είμαστε οι υγιείς, οι ανάπηροι άς πάνε να κάνουν... άθλους... να χορεύουν και να βάφουν πιάτα".
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕΙ.
Και, κυρίως, η φράση "αυτοί μπορούν και χορεύουν, επομένως, ουσιαστικά, δεν τρέχει και τίποτα, δεν αντιμετωπίζουν καμιά υπερβολική δυσκολία" είναι αυτή που θα έπρεπε κάποιοι να ξανασκεφτούν. Είναι όμοιοί μας, ασχέτως των εκτιθέμενων δυσκολιών τους.
κλπ, κλπ, κλπ....-