[/quote]
να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τι δεν πάει καλά με τους εαυτούς μας, είμαστε απλά έρμαια της ΣΚΠ? λυπάμαι αν το θέμα το βρίσκεις σούπα, αλλά δεδομένης της ελευθερίας λόγου, αυτό επέλεξα να με απασχολήσει, όσοι πιστοι προσέλθετε!
LL--MM έγραψε:Αφού "επανήλθαν στη μόδα" οι παραθέσεις, θα τις χρησιμοποιήσω και εγώ...[/color]ΑΝΔΡΙΑΝΑ έγραψε:LL-MM αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως όταν η δυσμένεια του άλλου δε σου προκαλεί πρακτικά προβλήματα (πχ δημ υπηρεσίες) , δεν έχει λόγο να σε τσαντίζει. Αναφερόμουν (κατά 90% σε αυτό, αλλά και σε παρόμοιες συμπεριφορές στον ιδιωτικό τομέα) Νόμιζα ότι εδώ ήμασταν για να συζητήσουμε τα πρακτικά προβλήματα αυτά, όχι να χανόμαστε σε "ψυχιατρίσματα".
δεν ξέρω το λόγο που μπήκες εσύ, εγώ όμως μπήκα για να μιλήσω με ανθρώπους που μπορούν να κατανοήσουν τις ανασφαλειές μου, να βοηθήσω και να βοηθηθ΄ω για να ξεφύγω από αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης που λες, εσύ το λες, γιατί εσύ το βλέπεις έτσι. Δεν είμαι άπειρη στο χώρο... πάσχω από πολύ μικρή κι έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, αν θεωρείς ότι μιλάω ότι δεν ξέρω, σε πληροφορώ ότι ξέρω μια χαρά, όμως δεν πρόκειται να το βάλω κάτω και να μιζεριάζω μια ζωή με το πρόσχημα ότι είμαι βαρίομοιρη. τη Σκπ δεν την επέλεξα, τον τροπο που θα ζήσω και τον τρόπο που θα διαχειριστώ την αναπηρία μου, είναι ευθύνη μου και τα επιλέγω.
Δεν είναι εμένα που χρειάζεται να πείσεις γι αυτό.
κανέναν δε θέλω να πεισω και δε μ ενδιαφέρει, όποιος το αμφισβητεί είναι ανόητος, αν πειστεί θα πειστει γνωρίζοντας με, αλλά δε θα καταβάλλω προσπάθεια.
Σοβαρά μιλάς Ανδριάνα; Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στη υπάλληλο εκείνη (σε αμαξίδιο, και είχε τοποθετηθεί εκεί μέσα με τη διαδικασία της ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ πρόσληψης) που απολύθηκε από την Εθνική Τράπεζα διότι... χρειαζόταν βοήθεια για να πάει στην ...τουαλέτα.
Ανώτατο στέλεχος του ίδιου Ιδρύματος δυσανασχετούσε στο είδος των προσλήψεων αυτών διότι "οι καρκινοπαθείς δικαιούνταν περισσότερες διακοπές"(Θα έφευγαν μάλλον στη ...Χαβαη!)
προφανέστατα και δεν αναφερόμουν σε τεχνικές δυσκολίες!!!!!!!!!!!!!!! Αναφερομουν σε συναισθηματική αρτιότητα και ανεξαρτησία, όλα αυτά είναι γνωστά προβλήματα? και τι θα κάνουμε? θα κυρήξουμε πόλεμο και θα βριζόμαστε? γιατί δε διεκδικούμε?
και αν θες τη γνώμη μου, η βλακεία και η αδιακρισία είναι νοητική και συναισθηματική αναπηρία και προσωπικά τη θεωρώ σοβαρότερη από κάθε άλλη!
Καλά, καλά... αλλα οι επιπτώσεις της αναπηριας αυτής, επιβάλλονται σε μας και όχι στους "νοητικά και συναισθηματικά" ανάπηρους.
το "καλά, καλά..." είναι επιχείρημα? Δε με έπεισε... Είχα συμμαθήτρια με σπαστική διπληγία λόγω εγκεφαλικής παράλυσης, τελείωσε δημοσιογραφία, δουλεύει ήδη και πάει μια χαρά! Τυχαίο? δε νομίζω! Ξέρω πολύ κόσμο που πάει μια χαρά!
Πολύ ευχαρίστως, αλλά πως ακριβώς την εννοείς τη βοήθεια αυτήν;
να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τι δεν πάει καλά με τους εαυτούς μας, είμαστε απλά έρμαια της ΣΚΠ? λυπάμαι αν το θέμα το βρίσκεις σούπα, αλλά δεδομένης της ελευθερίας λόγου, αυτό επέλεξα να με απασχολήσει, όσοι πιστοι προσέλθετε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΙΑΝΑ την Πέμ Δεκ 30, 2010 4:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα αυτιά μας τοίχους...