ioanna_melina έγραψε:Πότε επιτέλους θα πάψουν ασυνείδητοι να κυκλοφορούν στους δρόμους και να σκοτώνουν τα ζωάκια???? Και πότε θα υπάρξει σχετική νομοθεσία που θα τα προστατεύει????δηλαδη αν εχανες ανθρωπο τι θα εκανες?ΕΛΕΟΣ
Σήμερα το απόγευμα ένας γείτονας ,υπό την επήρρεια ναρκωτικών, αύξησε την ταχύτητα του αυτοκινήτου του -ενώ μένει δίπλα,θα έπρεπε να ελαττώσει!!!- και χτύπησε τον Ερρίκο,το σκυλάκι μου! Πέρασε από πάνω του!..Μπροστά στο σπίτι μου!..μετά από λίγα λεπτά ο 6μηνών Ερρίκος πήγε στον ουρανό...δεν είχε τραύματα, από εγκεφαλική αιμοραγία είπε ο κτηνίατρος........
Κανείς φυσικά δεν μπορεί να κατηγορήσει τον οδηγό......Και αν ήταν ο Ερρίκος κάποιο παιδάκι????...
Αντίο Ερρικάκι μου.......................
Μου πήραν τον Ερρίκο όταν περνούσα τη χειρότερη ώση του ιατρικού μου ιστορικού, για να ξεχαστώ,να αισθανθώ καλύτερα,να μου δώσει χαρά μιας και ξέρουν πόσο λατρεύω τα ζώα. Όμως τώρα...Οι 6 μήνες χαράς θα γίνουν μήνες και χρόνος λύπης, Ειλικρινά, δε με νοιάζει για εμένα, θα αντάλλαζα την επιστροφή του και με 100 τέτοιες ώσεις!!!!... Ξέρω, κάποιοι θα απορείτε με αυτά που λέω, θα με βρίσκετε υπερβολική, αλλά ο Ερρίκος με πήρε μακριά από την κατάθλιψη. Τελευταία ήταν ο μόνος μου φίλος...
Ο Ερρίκος ( ή αλλιώς Ζωίφιο-->Ζωιφάκι όπως τον φώναζα γιατί ήταν υπερκινητκός) ήταν ένα χαρούμενο σκυλάκι... Νομίζω οτι είναι ψέμα και αύριο το πρωί μόλις με δει θα πάρει στο στόμα το ψεύτικο κόκκαλο για να παίξουμε..
Ήθελα απλώς να το μοιραστώ παιδιά..
i have a dream