• ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ!................

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #35077  από ioanna_melina
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:48 am
Πότε επιτέλους θα πάψουν ασυνείδητοι να κυκλοφορούν στους δρόμους και να σκοτώνουν τα ζωάκια???? Και πότε θα υπάρξει σχετική νομοθεσία που θα τα προστατεύει????

Σήμερα το απόγευμα ένας γείτονας ,υπό την επήρρεια ναρκωτικών, αύξησε την ταχύτητα του αυτοκινήτου του -ενώ μένει δίπλα,θα έπρεπε να ελαττώσει!!!- και χτύπησε τον Ερρίκο,το σκυλάκι μου! Πέρασε από πάνω του!..Μπροστά στο σπίτι μου!..μετά από λίγα λεπτά ο 6μηνών Ερρίκος πήγε στον ουρανό...δεν είχε τραύματα, από εγκεφαλική αιμοραγία είπε ο κτηνίατρος........

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να κατηγορήσει τον οδηγό......Και αν ήταν ο Ερρίκος κάποιο παιδάκι????...

Αντίο Ερρικάκι μου.......................

Μου πήραν τον Ερρίκο όταν περνούσα τη χειρότερη ώση του ιατρικού μου ιστορικού, για να ξεχαστώ,να αισθανθώ καλύτερα,να μου δώσει χαρά μιας και ξέρουν πόσο λατρεύω τα ζώα. Όμως τώρα...Οι 6 μήνες χαράς θα γίνουν μήνες και χρόνος λύπης, Ειλικρινά, δε με νοιάζει για εμένα, θα αντάλλαζα την επιστροφή του και με 100 τέτοιες ώσεις!!!!... Ξέρω, κάποιοι θα απορείτε με αυτά που λέω, θα με βρίσκετε υπερβολική, αλλά ο Ερρίκος με πήρε μακριά από την κατάθλιψη. Τελευταία ήταν ο μόνος μου φίλος...

Ο Ερρίκος ( ή αλλιώς Ζωίφιο-->Ζωιφάκι όπως τον φώναζα γιατί ήταν υπερκινητκός) ήταν ένα χαρούμενο σκυλάκι... Νομίζω οτι είναι ψέμα και αύριο το πρωί μόλις με δει θα πάρει στο στόμα το ψεύτικο κόκκαλο για να παίξουμε..

Ήθελα απλώς να το μοιραστώ παιδιά..
Συνημμένα
060620107183-001.jpg
060620107183-001.jpg (44.13 KiB) Προβλήθηκε 402 φορές
 #35080  από Κατερίνα
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 7:45 am
ioanna_melina μου λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ερρίκο σου! :(
πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτό!Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει
αυτή η αναισθησία...στο εξωτερικό καλύτερα κι απο ανθρώπους
τα έχουν τα ζώα!
Και πάλι λυπάμαι πολύ!
 #35092  από kate2002
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 10:50 am
ioanna_melina λυπαμαι ...
σκεψου ομως οτι στην ελλαδα, γενικα, δεν υπαρχει μεγαλη ευαισθησια σε τιποτα. και βαζουμε γιαυτο, αλλος το λιθαρακι του, αλλος το βραχο του, και παει λεγοντας...
ο γειτονας σου υπο την επήρρεια ναρκωτικών... θεμα συμπτωσης που χτες η προχτες δεν ηταν αυτος εξω απο την πορτα σου, στο δρομο πεθαμενος. εκει ποση ευαισθησια δειχνουμε όλοι;
μη σκεφτεις πως προσπαθω ισως να μειωσω την απωλεια σου. οχι. απλα, σε μια ελλαδα που πεθαινει, αυτο που πρωτο πεθανε εδω και πολλλα χρονια ειναι η ευαισθησια.
 #35109  από Εύη Ξ
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 1:21 pm
Πραγματικά είναι λυπηρό η αναισθησία των ανθρώπον απέναντι στα ζώα και στους ανθρώπους.
 #35121  από chryssa
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 2:18 pm
melina
δεν εχω λογια παρηγοριας.....απλα λυπαμαι

σημερα το πρωι εμαθα πως καποιοι ασυνειδητοι....εγω τους λεω "τερατα" ανοιξαν σελ. στο facebook με οδηγιες εξολοθρευσης των αδεσποτων.......ευτυχως οι διαχειριστες επραξαν οπως επρεπε.......

και παλι λυπαμαι για την απωλεια του φιλου σου
 #35127  από LL--MM
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:52 pm
Λυπάμαι πραγματικά, Ιωάννα-Μελινα... δυστυχώς, και να τον καταγγειλεις στην αστυνομία δε νομίζω ότι θα βγάλεις και μεγάλα πράγματα: Και αυτό, όχι για τον Ερρίκο, αλλά για τη χρήση ναρκωτικών...

Και από ασυνείδητους φίσκα είναι και τα νοσοκομεία με τις άσπρες μπλούζες :liar: :hand: μετά περιμένεις καλύτερα από το χασικλή της γωνίας; :obscene-smokingweed:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιούλ 29, 2010 4:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #35129  από Vasso
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 3:59 pm
Ασυνείδητοι καλά το είπες.
Λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου να να καθήσεις να ηρεμήσεις.
 #35132  από Νικος
 Πέμ Ιούλ 29, 2010 4:34 pm
Ιωάννα πραγματικά κάτι πρέπει να γίνει με όλους αυτούς που βασανίζουν και εξολοθρεύουν αθώα ζώα γιατί πολύ άπλα είναι ανεπαρκείς οι ίδιοι και κάπου αλλου πρέπει να εκτονωθούν
θα αντάλλαζα την επιστροφή του και με 100 τέτοιες ώσεις!!!!
μιλάς σοβαρά???????????????????????????????????????????????????????????