• Επίδομα Παραπληγίας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #33761  από soulla
 Τετ Ιούλ 14, 2010 12:04 am
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙς...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕς ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙς ...ερώτηση¨ΤΙ ΟΜΩς ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ...
απάντηση"παααααααααααααααααααααρα πολλα θα βρίσκαμε εμείς...από που είσαι αν γίνεται.... :greetings-waveyellow: γεια σου κουμπάρε
 #33769  από yiannis62
 Τετ Ιούλ 14, 2010 1:07 am
lipon ,pedia ego den ime kenourios .ime o papous Γιαννης.62 kati egine me to michanima k.exafanistikan ola.k.tora bika kapos diaforetiga.kalispera se olous.giasou pari.lipon,to epidoma tha to paris ,etsi k. alios .to dikeouse,ascheto me to an echis ensima i ochi.to prowlima ine i sidaxi.eki theli prosochi.chriasese 4.500 ensima .( pola gia enan neo anthropo) omos etsi ine.archise lipon na metras.k. ta leme pali :character-oldtimer: na ise pada kala.
 #33782  από Π.Μ79
 Τετ Ιούλ 14, 2010 8:47 am
soulla έγραψε:...από που είσαι αν γίνεται.... :greetings-waveyellow: γεια σου κουμπάρε
Γεια σου κουμπάρα, από Λεμεσό.
yiannis62 έγραψε:lipon ,pedia ego den ime kenourios .ime o papous Γιαννης.62 kati egine me to michanima k.exafanistikan ola.k.tora bika kapos diaforetiga.kalispera se olous.giasou pari.lipon,to epidoma tha to paris ,etsi k. alios .to dikeouse,ascheto me to an echis ensima i ochi.to prowlima ine i sidaxi.eki theli prosochi.chriasese 4.500 ensima .( pola gia enan neo anthropo) omos etsi ine.archise lipon na metras.k. ta leme pali :character-oldtimer: na ise pada kala.
Γεια και σε σας κύριε Γιάννη. Υπάρχει κάποιος νόμος που το λέει ξεκάθαρα ότι το δικαιούμαστε το επίδομα? Δηλαδή πρέπει να μείνουμε σε καρότσι για να πειστούν οι της επιτροπής ότι έχουμε πρόβλημα?
Όταν σηκώνομαι, μπορώ να κάνω με δυσκολία 3-4 βήματα. Αυτό δεν με καθιστά κυριολεκτικά παραπληγικό δηλαδή με πλήρη μόνιμη παράλυση στα πόδια, αλλά κατά κάποιους κυρίους στις επιτροπές, δεν έχω καν πρόβλημα.
Η παραπάρεση κάποια στιγμή γίνεται καλύτερα, αλλά απ'την στιγμή που υπάρχει ζημιά που την προκάλεσε, αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να ξαναγίνει ίσως και σε χειρότερη μορφή.

Ο αδελφός μου μένει μόνιμα στην Αμερική και μου λέει ότι εκεί, μόνο με τη διάγνωση από γιατρό, ο ασθενής παίρνει επίδομα, του βρίσκουν δουλειά και του παρέχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για όλα.

Τα ίδια ισχύουν σε χώρες που ζούνε φίλοι μου όπως Αγγλία, Σουηδία, Φινλανδία, Αυστραλία κλπ.

Εμείς στο Ελλάντα, πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε μέρα και στιγμή ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
 #33837  από geor.gia
 Τετ Ιούλ 14, 2010 7:44 pm
ελπιζω να μη χαλαω το θεμα τωρα (να μη το χαλαω πολυ δηλαδη.... :oops: ) αλλα τελικα μου φαινεται πρεπει ολοι να μετακομιζουμε σε μια χωρα που να μας αντιμετωπιζουν με σεβασμο δυστυχως αλλη λυση δε φαινεται μαλλον.... (τα κρατη που ανεφερες και ιδιως αυστραλια που ειναι και εκτος ευρω /κριση )

και κατι αλλο.... τελεια η Λεμεσος.... ημουν πενταημερη εκει. εχω τις καλυτερες αναμνησεις....

παιδια και παλι συγνωμη για τα ολιγον ασχετα με το θεμα του τοπικ....
 #33840  από Π.Μ79
 Τετ Ιούλ 14, 2010 8:00 pm
Aν συνεχιστεί η οικονομική καταστροφή εδώ, νομίζω θα μετακομίσουν ακόμα και οι υγιείς :D

Επιτέλους μετά από ένα 4ωρο τρεξίματος, καταφέραμε σήμερα να κάνουμε την αίτηση.

Μας είπαν ότι θα μας στείλουν την ημερομηνία με επιστολή.

Ξέρει κανείς πόσο καιρό περίπου κάνουν? Είναι να φύγω λίγες μέρες για διακοπές, μη γίνει καμιά ανάποδη.
 #33842  από geor.gia
 Τετ Ιούλ 14, 2010 8:11 pm
αν προσπαθησεις με τροπο (ξερεις εσυ... μηπως μπορειτε να υπολογισετε περιπου σε ποσο διαστημα γιατι ξερω οτι ειναι και εποχη αδειων και αλλα τετοια.....) να παρεις μια σχετικη απαντηση ετσι για να χεις μια ιδεα???? λεω εγω τωρα.......

το καλυτερο να ερθει και σ αυτο το θεμα
και καλες διακοπες ευχομαι :-D
 #33914  από yiannis62
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 1:09 am
pari ,papse na ta wlepis ola mawra.echis dikio en meri.omos efoson ekanes tin etisi,k. katharises se 4 ores (poli grigora gia to elada) oso k. an chriasti na sou apadisoun ,to epidoma tha to paris apo tin imera pou katetheses ta chartiasou. telia k. pawla. ne iparchi nomos. ola afta ta ezisa me tin korimou.chriasete ipomoni.k. kati alo.me tin diagnosi k. mono echi kanis 67 tis ekato anap. tha sou elega omos na bis sto Disabled.GR Forum eki tha ta dis ola ta dikeomatasou.episis iparchoun atoma pou ipefthina tha sou apadisoun se kathesou aporia k.prowlima.sou protino na ginis melos tou silogou aftou ,k.tha papis amesos oli tin nomothesia sta cheriasou gramena ola apo ipefthinous anthropous,k.boris otan thelis na epikinonisis masitous.afta.elpiso na min se kourasa poli.grafo k.ligo perierga,ala ti na gini? na ise kala :character-oldtimer:
 #33918  από Π.Μ79
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 9:26 am
Καλημέρα σας

geor.gia προσπαθήσαμε αλλά τζίφος. Η απάντηση ήταν: όποτε έρθει η επιστολή σπίτι σας και αν λείπετε, δικό σας πρόβλημα.

Κύριε Γιάννη, δε τα βλέπω όλα μαύρα. Έκανα 4 ώρες εκεί πάνω σε καροτσάκι. Καμία προτεραιότητα, καμία διευκόλυνση. Όλοι τσακωνόντουσαν επειδή δεν σκεφτήκαν να βάλουν μηχάνημα με αριθμούς προτεραιότητας. Όσο υπομονετικός και να'μαι, καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.

Μπήκα στο disabled.gr αλλά έχει άπειρα εκεί μέσα και χάνεσαι. Θα το προσπαθήσω πάλι μετά τη δουλειά.
 #33926  από Nick
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 10:02 am
Εμείς κάναμε αίτηση για σύνταξη το Πάσχα, και ακόμη να μας ειδοποιήσουν για να περάσουμε επιτροπή. Καλά κρασιά.
 #33937  από anni
 Πέμ Ιούλ 15, 2010 11:35 am
καλημερα φιλε Παρη......
μεχρι να παει η αιτηση και να σου στειλουν
ημερομηνια..........ειναι και οι αδειες στη μεση
σιγουρα θα προλαβεις να φυγεις
Αυτα τα πραγματα θελουν το χρονο τους.........!!!!!!!!!!
δουλειες χελωνας......... :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7