soulla έγραψε:...από που είσαι αν γίνεται....
γεια σου κουμπάρε
Γεια σου κουμπάρα, από Λεμεσό.
yiannis62 έγραψε:lipon ,pedia ego den ime kenourios .ime o papous Γιαννης.62 kati egine me to michanima k.exafanistikan ola.k.tora bika kapos diaforetiga.kalispera se olous.giasou pari.lipon,to epidoma tha to paris ,etsi k. alios .to dikeouse,ascheto me to an echis ensima i ochi.to prowlima ine i sidaxi.eki theli prosochi.chriasese 4.500 ensima .( pola gia enan neo anthropo) omos etsi ine.archise lipon na metras.k. ta leme pali
na ise pada kala.
Γεια και σε σας κύριε Γιάννη. Υπάρχει κάποιος νόμος που το λέει ξεκάθαρα ότι το δικαιούμαστε το επίδομα? Δηλαδή πρέπει να μείνουμε σε καρότσι για να πειστούν οι της επιτροπής ότι έχουμε πρόβλημα?
Όταν σηκώνομαι, μπορώ να κάνω με δυσκολία 3-4 βήματα. Αυτό δεν με καθιστά κυριολεκτικά παραπληγικό δηλαδή με πλήρη μόνιμη παράλυση στα πόδια, αλλά κατά κάποιους κυρίους στις επιτροπές, δεν έχω καν πρόβλημα.
Η παραπάρεση κάποια στιγμή γίνεται καλύτερα, αλλά απ'την στιγμή που υπάρχει ζημιά που την προκάλεσε, αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να ξαναγίνει ίσως και σε χειρότερη μορφή.
Ο αδελφός μου μένει μόνιμα στην Αμερική και μου λέει ότι εκεί, μόνο με τη διάγνωση από γιατρό, ο ασθενής παίρνει επίδομα, του βρίσκουν δουλειά και του παρέχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για όλα.
Τα ίδια ισχύουν σε χώρες που ζούνε φίλοι μου όπως Αγγλία, Σουηδία, Φινλανδία, Αυστραλία κλπ.
Εμείς στο Ελλάντα, πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε μέρα και στιγμή ότι δεν είμαστε ελέφαντες.