Θα σου έλεγα ότι ψεύδεσαι ασύστολα για να τα τσεπώσεις χοντρά, αλλά δεν είμαι ...αμερικάνος οφθαλμίατρος

Όσο για τις αδικοπρακτικές ευθύνες, (Οι ίδιες οι βιβλιογραφικές αναφορές του λένε ότι, συχνότατα, οι ασθενείς ζητάνε γνωματέυσεις σε
ιατρικές αδικοπραξίες οπότε θεωρεί ότι οι μισοί από μας λέμε ψεματα, και είναι
χρέος του (συμφέρον του, προφανώς) να μας ξεσκεπάσει

και οι μισοί να λέμε αλήθεια, λέει, είμαστε ...πολλοί, κατ' αυτόν
(και, ναι το ξέρω, εδώ είχα βάλει τις αναφορές, αλλά δε βαριέστε... μην πολλαπλασιαστούν οι μπελάδες, αρκετούς εχουμε ήδη...

)
Εκτός αμερικάνου, πάντως, και ένας νευρολόγος (ευρωπαίος αυτός) τον οποίο εδώ αναφέρω ως Μουσολίνι, εκτός του ότι "δεν έλαβε τα μέηλ μου" (δεν καταδέχεται ν'ανοίξει τα σπάμ, προφανώς) αρνήθηκε να μου δώσει τη διάγνωση που έπρεπε να έχει κανει αρχικα, γιατί, άν και με πίστευε, είπε, "διότι δεν ήταν γραμμένο πουθενά

" Ρε μ... αφού με έβλεπες με τα μάτια σου όταν έκανα τις σπαστικές παραπαρέσεις, και δεν εδέησες να μου δώσεις ένα μιορέλ...

"
Εμείς φταίμε για το ασφαλιστικό χάος, δεν το ξέρατε; Νροπή σας

Μου το είπε (για την Ελλάδα, βέβαια) και ο Μουσολίνι...
Πως όμως θα βρεθει η αλήθεια όταν οι αφεντιές τους αρνούνται να μας δώσουν χαρτιά, μόνο γιατί δεν είχαν κάνει τον κόπο να κάνουν σωστη διάγνωση από την αρχή; (μάλλον έφταιγε η ιταλόφωνη βοηθός του την εποχή εκείνη, που ...μπερδεψε την παραπάρεση με την παραισθησία

Μωρε νευρολόγος αυτή, μωρέ επιμελητης νευρολογίας και διδάσκων η αφεντιά του! Άμα μιλάμε για Μουσσολίνι

πάνω από μια δεκαετία μετά," Το Μουσολίνι και να πλύνεις..."
Εbg, δε σου θυμίζει τίποτα; Αυτά βρίσκονται παντού...
Η γιαγιά η Κασάνδρα