• Εξωιδρυματικό επίδομα και ΔΝΤ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #26390  από litsa
 Τετ Απρ 28, 2010 3:40 pm
ποσο δίκιο έχετε....
 #26653  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Σάβ Μάιος 01, 2010 2:44 pm
Οταν ακούσουμε αύριο απο τον ΓΑΠ τα νέα μέτρα -που όπως φαίνεται θα είναι τα τελευταία μας (οχι για την χώρα αλλά για μας!!!!)- τότε πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τι στο διάολο έχουμε κάνει και μας τιμωρεί έτσι ο Θεός.
Όχι για την ασθένεια.........
Αλλά για τα ρεμάλια που έχουμε αποδεχθεί να μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα.
Και να απομυζούν τους κόπους γενιών και γενιών........
Και που συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.........
Και που θα αρχίσουν να μας στερούν......χωρίς τσίπα και ντροπή!!!!
Σαν να φταίμε εμείς.........

Να είστε πάντα...... καλύτερα.
 #26655  από ebg
 Σάβ Μάιος 01, 2010 7:53 pm
Georgina έγραψε:Σιά μου καλημέρα. Πέρασα χθες απόΖΩ την δευτεροβάθμια. Η ταλαιπωρία σε όλο της το μεγαλείο. Από τις 08.30 μέχρι 13.30. Με είδαν δύο γιατροί νευρολόγοι -γυναίκες- και με εξέτασαν κανονικά. Ήταν πολύ πιό ανθρώπινοι από την α'βάθμια δηλ. μου έκαναν ερωτήσεις, μιλήσαμε. Το αποτέλεσμα θα το πάρω σε ένα μήνα με το ταχυδρομείο. Τώρα αυτό γιατί να γίνεται, δεν γνωρίζω.
Δεν ξέρω τι θα κάνω εάν είναι αρνητικό. Κουράστηκα πολύ ψυχολογικά από τη διαδικασία αυτή. Προσπαθώ να γελάω και να είμαι καλά και πάω σε κάποιους ξένους να με κρίνουν και να αποφασίσουν για μένα. Μου τη δίνει. Οπότε δεν ξέρω εάν θέλω τα λεφτά τους. Να είμαι καλά θέλω και όχι να τους αφήνω να με πηγαίνουν πίσω.
Θα σας ενημερώσω πάντως για τις εξελίξεις.
Φιλιά πολλά :P
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ,ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ(ΕΧΟΥΜΕ) ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ...
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ(ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.
 #26689  από georgeand
 Κυρ Μάιος 02, 2010 6:05 pm
ebg έγραψε:
Georgina έγραψε:Σιά μου καλημέρα. Πέρασα χθες απόΖΩ την δευτεροβάθμια. Η ταλαιπωρία σε όλο της το μεγαλείο. Από τις 08.30 μέχρι 13.30. Με είδαν δύο γιατροί νευρολόγοι -γυναίκες- και με εξέτασαν κανονικά. Ήταν πολύ πιό ανθρώπινοι από την α'βάθμια δηλ. μου έκαναν ερωτήσεις, μιλήσαμε. Το αποτέλεσμα θα το πάρω σε ένα μήνα με το ταχυδρομείο. Τώρα αυτό γιατί να γίνεται, δεν γνωρίζω.
Δεν ξέρω τι θα κάνω εάν είναι αρνητικό. Κουράστηκα πολύ ψυχολογικά από τη διαδικασία αυτή. Προσπαθώ να γελάω και να είμαι καλά και πάω σε κάποιους ξένους να με κρίνουν και να αποφασίσουν για μένα. Μου τη δίνει. Οπότε δεν ξέρω εάν θέλω τα λεφτά τους. Να είμαι καλά θέλω και όχι να τους αφήνω να με πηγαίνουν πίσω.
Θα σας ενημερώσω πάντως για τις εξελίξεις.
Φιλιά πολλά :P
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ,ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ,ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ(ΕΧΟΥΜΕ) ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ...
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ(ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΒΑΣΙΛΗΣ Γ.
ημαστε περισοτερο ζωντανοι απο τους ζωντανους γιατι απλα παλευουμε καθημερινα και δεν νομιζω οτι πρεπει να ζητας συγνωμη απο κανενα σκεψου οτι δεν σε σκοτωνη σε κανει ποιο δυνατο και δεν πρεπει ετσι και αλιος να εχουμε κανενα αναγκη περα απο τους δικους μας. :evil:
 #27217  από Θανάσης
 Τρί Μάιος 11, 2010 1:52 pm
Βασίλη μη σε παίρνει απο κάτω.
Όλοι έχουμε καλές και κακές στιγμές,
όμως σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών ας μένουμε δυνατοί!
Άκου αυτό:

Όταν λέει σκληρυνση κατα πλάκας,
σφίγγω το χέρι μου γροθιά
και το σηκώνω ψηλά...
 #27345  από ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
 Πέμ Μάιος 13, 2010 7:32 pm
Φίλοι μου ,έχω διπλό ακρωτηριασμό και παίρνω αυτό το επίδομα αλλά απορώ για την ονομασία του.Στην κοινωνική πρόνοια μου είπαν πως δε μου δινουν το εξωιδρυματικό ή παραπληγικό ,αλλα επίδομα ακρωτηριασμού.
Έχουν δίκιο?
 #27347  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 13, 2010 7:42 pm
Μακάρι να μπορούσαμε να σου πουμε κατι πιο σχετικό, εκτος από συμπαράσταση δε μπορούμε να σου προσφέρουμε πολλά: Ρώτα σε κανενα σύλλογο διαβητικών, ίσως να ξερυν παραπάνω... :oops:
 #27462  από LL--MM
 Παρ Μάιος 14, 2010 7:50 pm
Θα σου έλεγα ότι ψεύδεσαι ασύστολα για να τα τσεπώσεις χοντρά, αλλά δεν είμαι ...αμερικάνος οφθαλμίατρος :twisted: Όσο για τις αδικοπρακτικές ευθύνες, (Οι ίδιες οι βιβλιογραφικές αναφορές του λένε ότι, συχνότατα, οι ασθενείς ζητάνε γνωματέυσεις σε ιατρικές αδικοπραξίες οπότε θεωρεί ότι οι μισοί από μας λέμε ψεματα, και είναι χρέος του (συμφέρον του, προφανώς) να μας ξεσκεπάσει :roll: και οι μισοί να λέμε αλήθεια, λέει, είμαστε ...πολλοί, κατ' αυτόν :mrgreen:

(και, ναι το ξέρω, εδώ είχα βάλει τις αναφορές, αλλά δε βαριέστε... μην πολλαπλασιαστούν οι μπελάδες, αρκετούς εχουμε ήδη... :cry: :cry: :cry: )

Εκτός αμερικάνου, πάντως, και ένας νευρολόγος (ευρωπαίος αυτός) τον οποίο εδώ αναφέρω ως Μουσολίνι, εκτός του ότι "δεν έλαβε τα μέηλ μου" (δεν καταδέχεται ν'ανοίξει τα σπάμ, προφανώς) αρνήθηκε να μου δώσει τη διάγνωση που έπρεπε να έχει κανει αρχικα, γιατί, άν και με πίστευε, είπε, "διότι δεν ήταν γραμμένο πουθενά :mrgreen: " Ρε μ... αφού με έβλεπες με τα μάτια σου όταν έκανα τις σπαστικές παραπαρέσεις, και δεν εδέησες να μου δώσεις ένα μιορέλ... :cry: :cry: :cry: "

Εμείς φταίμε για το ασφαλιστικό χάος, δεν το ξέρατε; Νροπή σας :evil: Μου το είπε (για την Ελλάδα, βέβαια) και ο Μουσολίνι...

Πως όμως θα βρεθει η αλήθεια όταν οι αφεντιές τους αρνούνται να μας δώσουν χαρτιά, μόνο γιατί δεν είχαν κάνει τον κόπο να κάνουν σωστη διάγνωση από την αρχή; (μάλλον έφταιγε η ιταλόφωνη βοηθός του την εποχή εκείνη, που ...μπερδεψε την παραπάρεση με την παραισθησία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Μωρε νευρολόγος αυτή, μωρέ επιμελητης νευρολογίας και διδάσκων η αφεντιά του! Άμα μιλάμε για Μουσσολίνι :cry: πάνω από μια δεκαετία μετά," Το Μουσολίνι και να πλύνεις..."

Εbg, δε σου θυμίζει τίποτα; Αυτά βρίσκονται παντού...

Η γιαγιά η Κασάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Μάιος 18, 2010 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.