• ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?

• Θέματα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας και τον κόβιντ κορωνοϊό covid εμβόλιο και πολλαπλή σκλήρυνση.
Θέματα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας και τον κόβιντ κορωνοϊό covid εμβόλιο και πολλαπλή σκλήρυνση.
 #132290  από Kpoplistener
 Τετ Δεκ 04, 2019 11:52 am
LL--MM έγραψε:H γιατρός της μητέρας μου της είπε ότι ήθελε να την ξαναδεί, επομενως, να κοιτάξει να μην αρρωστήσει: Βέβαια, αυτή η γυναίκα (καρκινοπαθής η ίδια) φοβίζει κάπως υπερβολικά τον κόσμο, κατά τη γνώμη μου. Απλώς δεν πολυεκθέτω τον εαυτό μου, αυτό έιναι όλο :| Στο νοσοκομέιο που πήγα, όσοι υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, ΔΕΝ είχαν εμβολιαστεί, υποχρεούνταν να φοράνε μασκες. Ελάχιστους έβλεπες χωρίς... :roll:
Δεν είσαι σωστή εσύ έχεις την υγεία σου εκείνη όμως όχι δεν μπορείς εσύ να ξέρεις εάν είναι "υπερβολική" ή όχι. Όπως είπες και εσύ η ίδια είναι καρκινοπαθείς δεν νομίζω να θες να κολλήσει κάτι και να φύγει για τον άλλον κόσμο , εφόσον δεν θα ήθελες ποτέ σου κάτι τέτοιο σεβασου και κατανόησε τον πόνο της (που μόνο εκείνη ξέρει) οι μάσκες δεν είναι ντροπή να φοριούνται. Και πολύ καλά κάνουν οι ιατροί εκεί και φοράνε όλοι. Εγώ στο ΑΧΕΠΑ που πηγαίνω και πήγα με μάσκα προστασίας γιατί δεν έχω αντισωματα και μπορεί αν δεν σταθώ "τυχερή" να κολλήσω οποιαδήποτε βλαβερό μικρόβιο για αυτό και βάζω μάσκα όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν βάζει χέρι όταν βήχει ή όταν νιώθω τον εαυτό μου να έχει μερικά συμπτώματα ίωσης , οι ιατροί με ρώτησαν "γιατί έβαλες μάσκα?"

Ρωτάνε τέτοια πράγματα???

Θυμάμαι ήταν να μπω για πρώτη φορά σε επιτροπή και είχε πολύ μεγάλη ουρά ήταν γεμάτο απέξω που περίμεναν. Μέχρι που βγήκε ο ιατρος από μεσα και είπε "περάστε πρώτη" εγώ απορρησα και όταν μπήκα με είπε "ναι γιατί εσείς δεν έχετε αντισώματα και απαγορεύεται να περιμένετε σε κόσμο απαγορεύεται να βρίσκεστε μέσα σε πολυκοσμια διότι μπορείτε να κολλήσετε εύκολα λόγο ασθένειας"

Από τότε έμαθα ότι δεν έχω αντισωματα και για αυτό προσέχω για να έχω.

Το ίδιο και η μαμά σου. Πρέπει να προσέχει , η ασθένεια δεν θα περιμένει το πότε εσυ θα καταλάβεις τι περνάει η μαμά σου αλλά θα προχωρήσει.
 #132291  από Kpoplistener
 Τετ Δεκ 04, 2019 11:58 am
butterfly- έγραψε: Τρί Δεκ 15, 2009 12:16 pm ρε παιδιά γιατί τόσος πανικός;; Εντάξει, μια γρίπη είναι ... θα περάσει. Μην πανικοβάλλεστε.!!Καλό είναι να φυλαγόμαστε και να μην πηγαίνουμε γυρεύοντας, αλλά .... όχι κι έτσι! Εγώ τί θα έπρεπε δηλαδή να κάνω αγαπητή μου LL-MM? Nα διώξω τα παιδιά μου από το σπίτι; ή να μην τα ξαναστείλω ποτέ σχολείο??? Γιατί το εμβόλιο δεν τους το έκανα, ιώσεις περάσανε και περνάνε. Πριν 10 μέρες η μικρή μου κόρη (που είναι 4 χρονών) είχε πυρετό. Ολη τη μέρα αγκαλιά την είχα.
Και η μεγάλη μου κόρη περνά λαρυγγύτιδα αυτές τις μέρες... Οταν έχεις παιδιά που πηγαίνουν σχολείο είναι δύσκολο να αποφύγεις κάποια πράγματα. Τηρούμε όσο μπορούμε τους κανόνες υγιεινής, αποφεύγουμε όσο μπορούμε κλειστούς χώρους με πολύ κόσμο, αλλά πανικός δεν μας έχει πιάσει....
Καλή σας μέρα!!!
Δεν τους κάνατε εμβόλιο???

Και πολύ καλά κάνατε! Τα εμβολια είναι αυτά που μοιράζουν από δω και από κει ασθένειες. Κι εγώ από κει μπορεί να την "έτυχα" την ΣΚΠ

Οφείλω να πω ότι με κάνετε να υποκληθω.

Τα εμβόλια είναι ο χειρότερος εχθρός του οργανισμού
 #132292  από Kpoplistener
 Τετ Δεκ 04, 2019 12:00 pm
MAPA έγραψε: Πέμ Δεκ 10, 2009 11:12 pm oxi egw
katigorimatikos o giatros mou...
kai mono pou epimenoun na to kanoume mou ti spaei...lysa tous exei piasei
Ναι λύσσα για να πλουτίσουν πάνω στο δικό μας κορμάκι.

Λυπάμαι αυτή είναι κοινωνία . Δεν θέλουν να βοηθήσουν θέλουν να πλουτίσουν

Περισσότερο από ΕΣΈΝΑ δεν ενδιαφέρονται για την υγεία ΣΟΥ αυτή είναι μια μεγάλη αλήθεια..
 #132293  από Kpoplistener
 Τετ Δεκ 04, 2019 12:04 pm
michaelz21789 έγραψε: Παρ Δεκ 04, 2009 3:48 pm Λοιπον, παιζονται τεραστια οικονομικα συμφεροντα οκ, ενα εμβολιο οτιδηποτε κ αν ειναι αυτο σιγουρα μονο καλο δεν μπορει να κανει, δεν υπαρχει φαρμακο που κανει μονο καλο. Οτιδηποτε εχει να κανει με χημεια δεν ειναι συμβατο με τον ανθρωπινο οργανισμο. Αλλα σαν δικηγορος του διαβολου ρωταω εγω: παιρνουμε εκατομμυρια φαρμακα στην εποχη μας γιατι?? Για να προστατευτουμε απο αρρωστιες που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ απο αυτα που τρωμε, απο τον τροπο ζωης μας, απο το περιβαλλον κτλ.. Και ολα τα φαρμακα εχουν αρνητικες παρενεργειες αλλα τι θα κανουμε? ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ γιατι δεν υπαρχει επιλογη.. Γιατι το εμβολιο ειναι οτι χειροτερο, αλλα αν αρρωστησουμε? Εχουμε μπει στο τρυπακι της πιθανοτητας θελοντας κ μη, κανοντας εμβολιο η οχι. Ποιες οι πιθανοτητες να αρρωστησουμε απο τη γριπη? Ποιες οι πιθανοτητες να πεθανουμε απο τη γριπη? (το χειροτερο σεναριο) Ποιες οι πιθανοτητες να πεθανουμε απ το εμβολιο? Και ναι αν εχουν κανει 10.000.000 ανθρωποι το εμβολιο θα πεθανουν και 5 και 10 αφου σιγουρα δεν ειναι καλο για τον ανθρωπο. Νομιζω οτι πολλοι περισσοτερο επαθαν χειροτερα απο τη γριπη και οχι τοσο απ το εμβολιο.. Και μπορει το εμβολιο να βγαζει καρκινο σε 5,10,20 χρονια η στα παιδια μας. Μηπως αυτα επρεπε να τα σκεφτουμε πριν καταστρεψουμε το περιβαλλον? πριν αρχισουμε να τρωμε πλαστικο? πριν αρχισουμε να καπνιζουμε οτι χημεια μας πασαρουν? Συγνωμη που μιλαω ασχημα και αν καποιοι παρεξηγηθουν αλλα ειμαι πολυ θυμωμενος με ολα αυτα που συμβαινουν, αλλα ολοι που λετε "δν κανω το εμβολιο, κ αυτα ειναι παιχνιδια, και μας ελεγχουν, και μας αρρωσταινουν" σας απαντω οτι τα ξερουμε αυτα και ετσι ειναι αλλα εδω που φτασαμε ως κοινωνια, ως ανθρωποτητα, αν δεν συμβιβαστεις με ολα αυτα τα ΣΚΑΤΑ δεν θα επιβιωσεις. Δυστυχως υπαρχει μια ανθρωπινα φτιαγμενη επικινδυνη γριπη, υπαρχει το εμβολιο γι αυτην που ξερουμε ποσο ασχημο μπορει να ειναι. Ωραια μην το κανετε. Υπαρχει ο καρκινος που σε σκοτωνει, και υπαρχουν οι χημειοθεραπειες που ειναι ακομα χειροτερες! Μην τις κανετε! Υπαρχει η ΣΚΠ, και τα φαρμακα της κ μπορεις να παθεις PML και καρκινους και δεν ξερω και γω τι. Μην κανετε θεραπεια! Το θεμα δεν ειναι το τι μας πασαρουν γιατι ειναι κατι που δεν μπορουμε να αποφυγουμε(ειτε τροφη λεγεται, ειτε φαρμακα, ειτε γριπες). Το θεμα ειναι οτι σε αυτο το κωλοσημειο που κανεις δεν ηθελε να φτασει πρεπει να κανουμε καποιες επιλογες. Και οι πιθανοτητες ειναι ασχημες με εμβολια η χωρις. Εγω προσωπικα μαλλον θα κανω το κωλοεμβολιο οχι επειδη ειναι καλο και το θελω αλλα επειδη οι πιθανοτητες με οδηγουν εκει. Οποια και αν ειναι η επιλογη σας καντε τον σταυρο σας γιατι ο δρομος παντου σε σκατα οδηγει απλα αλλου ειναι πιο μακρυς. Καλα να ειστε και ας αποδειχτουν οι επιλογες σας οι καλυτερες για εσας. Αυτα!
Μην το κάνεις ...δεν έχει επιστροφή μετά αν πάθεις κάτι. Αν και αργά τα λέω αυτά γιατί σίγουρα το έκανες..
 #133438  από Annita
 Παρ Ιαν 08, 2021 11:28 am
Γειά σας και καλή χρονιά!!
Κι εγώ νομίζω πως το εμβόλιο της ηπατίτιδας μου έκανε κακό...
Είμαι υγειονομικός και δεν θέλω μέχρι στιγμής να κάνω εμβόλιο..
Αν με υποχρεωσουν θα δω ..
Προσπαθώ να ακολουθησω την Best Bet Diet για σωστή διατροφή..
Δείτε το mshope.com και την ταινία living proof στο utube...
Παίρνω tecfidera...
Φιλιά και καλή δύναμη σε όλους
 #133439  από Annita
 Παρ Ιαν 08, 2021 11:40 am
Μάλλον σε λάθος κατηγορία δημοσιευσα ...Εγω αναφέρομαι στο εμβόλιο για τον κορωνοιο.. Της γρίπης το κάνω κ είμαι μια χαρά ( δουλεύω σε νοσοκομείο) ..Όμως γνωστή μου παθολόγος που το έκανε έπαθε quillain barre πέρυσι...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7