LL--MM έγραψε:H γιατρός της μητέρας μου της είπε ότι ήθελε να την ξαναδεί, επομενως, να κοιτάξει να μην αρρωστήσει: Βέβαια, αυτή η γυναίκα (καρκινοπαθής η ίδια) φοβίζει κάπως υπερβολικά τον κόσμο, κατά τη γνώμη μου. Απλώς δεν πολυεκθέτω τον εαυτό μου, αυτό έιναι όλοΔεν είσαι σωστή εσύ έχεις την υγεία σου εκείνη όμως όχι δεν μπορείς εσύ να ξέρεις εάν είναι "υπερβολική" ή όχι. Όπως είπες και εσύ η ίδια είναι καρκινοπαθείς δεν νομίζω να θες να κολλήσει κάτι και να φύγει για τον άλλον κόσμο , εφόσον δεν θα ήθελες ποτέ σου κάτι τέτοιο σεβασου και κατανόησε τον πόνο της (που μόνο εκείνη ξέρει) οι μάσκες δεν είναι ντροπή να φοριούνται. Και πολύ καλά κάνουν οι ιατροί εκεί και φοράνε όλοι. Εγώ στο ΑΧΕΠΑ που πηγαίνω και πήγα με μάσκα προστασίας γιατί δεν έχω αντισωματα και μπορεί αν δεν σταθώ "τυχερή" να κολλήσω οποιαδήποτε βλαβερό μικρόβιο για αυτό και βάζω μάσκα όταν βλέπω ότι ο άλλος δεν βάζει χέρι όταν βήχει ή όταν νιώθω τον εαυτό μου να έχει μερικά συμπτώματα ίωσης , οι ιατροί με ρώτησαν "γιατί έβαλες μάσκα?"Στο νοσοκομέιο που πήγα, όσοι υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων γιατρών, ΔΕΝ είχαν εμβολιαστεί, υποχρεούνταν να φοράνε μασκες. Ελάχιστους έβλεπες χωρίς...
Ρωτάνε τέτοια πράγματα???
Θυμάμαι ήταν να μπω για πρώτη φορά σε επιτροπή και είχε πολύ μεγάλη ουρά ήταν γεμάτο απέξω που περίμεναν. Μέχρι που βγήκε ο ιατρος από μεσα και είπε "περάστε πρώτη" εγώ απορρησα και όταν μπήκα με είπε "ναι γιατί εσείς δεν έχετε αντισώματα και απαγορεύεται να περιμένετε σε κόσμο απαγορεύεται να βρίσκεστε μέσα σε πολυκοσμια διότι μπορείτε να κολλήσετε εύκολα λόγο ασθένειας"
Από τότε έμαθα ότι δεν έχω αντισωματα και για αυτό προσέχω για να έχω.
Το ίδιο και η μαμά σου. Πρέπει να προσέχει , η ασθένεια δεν θα περιμένει το πότε εσυ θα καταλάβεις τι περνάει η μαμά σου αλλά θα προχωρήσει.