• ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?

• Θέματα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας και τον κόβιντ κορωνοϊό covid εμβόλιο και πολλαπλή σκλήρυνση.
Θέματα που αφορούν την σκλήρυνση κατά πλάκας και τον κόβιντ κορωνοϊό covid εμβόλιο και πολλαπλή σκλήρυνση.
 #12186  από Giota
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 12:03 pm
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?
 #12193  από litsa
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 12:59 pm
telikos οι γνώμες διίστανται!!
τι να πω! ο ένας γιατρός έτσι ο άλλος αλλιώς!!

ρώτησα σήμερα και καποιον άλλο και τι μου ειπε? όχι!!!

ο θεός βοηθός... :D :D
 #12195  από LL--MM
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:09 pm
Eγώ πάντως, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να το κάνω... Αν μου πέσει, όμως, κανένα τουβλο στο κεφάλι και το αποφασίσω, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε... :lol:
 #12199  από tasos37yo
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:25 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΜΕ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ (ΑΠΟ '99!) ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ: ΟΧΙ!! ΣΑΝ ΑΝΟΣΟΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΩΣΕΙΣ! ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!
 #12203  από Thor
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 1:50 pm
Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι η ms μπορει να οφειλεται σε καποιο εμβολιο!!!!!!!!!!!
 #12220  από Fotis
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 5:07 pm
Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο Thor, είναι γνωστή μια ενδεχόμενη συσχέτιση με ένα εμβόλιο της ηπατήτιδας (φυσικά τίποτε δεν είναι σίγουρο) από μια έρευνα στην Γαλλία. Το συγκεκριμένο εμβόλιο κατά σύμπτωση (είναι άραγε σύμπτωση;) το έχω κάνει.
 #12223  από Thor
 Πέμ Νοέμ 26, 2009 6:06 pm
+οτι 1 στους 100000 θα παθει σύνδρομο Guillain - Barré το οποιο είναι
κατι σαν την σκπ και υποχωρει μονο του μετα απο 2 χρονια
 #12238  από litsa
 Παρ Νοέμ 27, 2009 8:51 am
παιδιά, αφού οι του εσωτερικού δεν μπορούν να μας πουν ...
δεν ρωτάμε και την ομάδα του καρούση με ένα μέιλ??
σκληρυντικό κέντρο είναι ...ε΄ δεν θα έχει βγάλει οδηγια??
ποιος μπορεί να το κάνει???
βρήκα τα εξής:
http://anamartitos.ert.gr/archive.asp?i ... 742&mode=1

αλλά δεν βρίσκω άκρη..

:D :D :D
 #12239  από Stevi
 Παρ Νοέμ 27, 2009 9:41 am
Καλημέρα και απο εμένα!

Εχθές πήγαμε τελικά στον ιδιώτη νευρολόγο και όταν ρωτήσαμε αν πρέπει ο φίλος μου να κάνει το εμβόλιο ,μετά από 1 ώρα ανάπτυξης του πως φτιάχνεται το εμβόλιο(ξεκίνησε από τα πρώτα εμβόλια) και ότι υπάρχουν 2 τύποι του εμβολίου για την Η1Ν1 (ένα αμερικάνικο και ένα ευρωπαικο!!! και ότι το αμερικάνικο είναι ναι μεν πιο εξελιγμένο αλλά με περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει αλλεργίες), μας είπε το εξής:

"εγώ σου λέω να μην το κάνεις αλλά η γενική οδηγία είναι να το κάνεις"!!!! :o

Βγάλε το αυγό και κούρευτο που λένε!!! :evil:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7