Φίλοι και συνασθενείς, καλησπέρα σε όλους και όλες!
Η ερώτηση για το ΤΙ αναμένουμε, σηκώνει πολλή συζήτηση, ομως προσωπικά πιστεύω πως το θέμα ΔΕΝ είναι ΤΙ αναμένουμε ΕΜΕΙΣ....
ΕΜΕΙΣ, αναμένουμε ΜΟΝΙΜΑ κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ εδώ και χρόνια, και είναι ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ, και ΠΟΤΕ θα εμφανιστεί.
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως κατά τη γνώμη μου, αλλά και χιλιάδων άλλων που πάσχουν από διάφορες χρόνιες παθήσεις, οι θεραπείες, εχουν βρεθεί, αλλά θάφτηκαν για ευνόητους λόγους.
Είναι πολλά τα λεφτά, και μηδενική για κάποιους η αξία της ανθρώπινης ζωής για να αφήσουν τον κόσμο να γιατρευτεί.
Απορώ, ΓΙΑΤΙ πάααααρα πολλοί συνασθενείς, με το που θα πετάξει κάποιος κάποια μπούρδα (για να μη το πω αλλιώς) για κάποια "νέα θεραπεία", τρελαίνονται, και σπεύδουν να κοινοποιήσουν συνδέσμους των συγκεκριμένων άρθρων.
Καλό είναι καποιος να ελπίζει, δε λέω, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να βλέπει την πραγματικότητα, την οποία στο κάτω κάτω της γραφής, την ΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΞΕΡΕΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ, πως οι υποτιθέμενες "νέες θεραπείες" δεν είναι άλλο από νέες ΑΓΩΓΕΣ, και οι ανακοινώσεις για την κυκλοφορία τους, είναι σα να μας λένε, ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Θέλω να ελπίζω πως ΚΑΠΟΤΕ, εγώ δε θα υπάρχω, ΙΣΩΣ βρεθεί εκείνος που θα επιτρέψει να κυκλοφορήσουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, και τοτε.......