• Τελικά,τι αναμένουμε;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #111820  από Fantasma
 Πέμ Ιουν 18, 2015 8:35 pm
Μακροσκελής η συζήτηση για την πιθανή θεραπεία.Οι χημικές αγωγές σίγουρα δεν αναγεννούν κύτταρα και ανέφικτο να συμβεί,επίσης πώς θα διακοπεί η λειτουργία της πάθησης; Η πάθηση προέκυψε απο απώλεια γονηδίων,άρα δεν ευθύνεται ο αέρας.Αιτία-αποτέλεσμα.Κύρια αιτία τα εμβόλια.Αποτέλεσμα η πάθηση,κάθε είδους πάθηση.
 #111893  από Fantasma
 Σάβ Ιουν 20, 2015 9:03 pm
Δεν έχεις άδικο,αύριο μπορεί να είναι αργά.Η ολική θεραπεία σίγουρα δεν θα είναι κάποιο χημικό σκέυασμα.Η κοινή ιατρική είναι πολύ μακρυά ακόμα απ' την δημιουργία της ολικής θεραπείας.
 #111921  από billios
 Κυρ Ιουν 21, 2015 7:04 pm
Ακουμπας μια ακομη μεγαλη συνωμοσια εναντιον του ανθρωπινου ειδους,τα εμβολια..ενταξει ,απλα διαφωνω,δεν υπαρχουν αποδηξεις σε αυτο που λες.
 #111941  από Fantasma
 Δευ Ιουν 22, 2015 5:09 pm
Και δεν θα υπάρξουν λόγω του ό,τι δεν συμφέρει.Ό,τι θέλεις αποδέχεσαι.Και το ό,τι είναι κληρονομική πάθηση δεν έχει αποδειχτεί αλλά είναι.
 #111946  από billios
 Δευ Ιουν 22, 2015 9:15 pm
Βαση κοινης λογικης το λαθος που δημιουργηθηκε στο dna μου και που μπορει να προηλθε απο μια σειρα αιτιων και προδιαθεσης,ειναι σιγουρο οτι θα περασει τουλαχιστον σαν αποτυπωμα στους απογονους μου,το αν θα πυροδοτηθει σε αυτους προφανως θα οφειλεται στο μεγεθος του λαθους στο dna μου και στην αδυναμια του δικου τους.
Αν μπορουσα να ψαχτω παραπανω θα ειχα βρει το γαμο λαθος στο dna μου και θα εψαχνα τροπο να επισκευασω τον ή τους κρικους που ειναι ελλατωματικη,προς το παρων προσπαθω να συντηρησω οσο μπορω την αλυσιδα με οποιον τροπο ειναι γνωστος προς τους κοινους θνητους.
 #111951  από VASILIS
 Τρί Ιουν 23, 2015 1:01 pm
Φίλοι και συνασθενείς, καλησπέρα σε όλους και όλες!
Η ερώτηση για το ΤΙ αναμένουμε, σηκώνει πολλή συζήτηση, ομως προσωπικά πιστεύω πως το θέμα ΔΕΝ είναι ΤΙ αναμένουμε ΕΜΕΙΣ....
ΕΜΕΙΣ, αναμένουμε ΜΟΝΙΜΑ κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ εδώ και χρόνια, και είναι ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ, και ΠΟΤΕ θα εμφανιστεί.
Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως κατά τη γνώμη μου, αλλά και χιλιάδων άλλων που πάσχουν από διάφορες χρόνιες παθήσεις, οι θεραπείες, εχουν βρεθεί, αλλά θάφτηκαν για ευνόητους λόγους.
Είναι πολλά τα λεφτά, και μηδενική για κάποιους η αξία της ανθρώπινης ζωής για να αφήσουν τον κόσμο να γιατρευτεί.
Απορώ, ΓΙΑΤΙ πάααααρα πολλοί συνασθενείς, με το που θα πετάξει κάποιος κάποια μπούρδα (για να μη το πω αλλιώς) για κάποια "νέα θεραπεία", τρελαίνονται, και σπεύδουν να κοινοποιήσουν συνδέσμους των συγκεκριμένων άρθρων.
Καλό είναι καποιος να ελπίζει, δε λέω, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να βλέπει την πραγματικότητα, την οποία στο κάτω κάτω της γραφής, την ΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΞΕΡΕΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ, πως οι υποτιθέμενες "νέες θεραπείες" δεν είναι άλλο από νέες ΑΓΩΓΕΣ, και οι ανακοινώσεις για την κυκλοφορία τους, είναι σα να μας λένε, ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Θέλω να ελπίζω πως ΚΑΠΟΤΕ, εγώ δε θα υπάρχω, ΙΣΩΣ βρεθεί εκείνος που θα επιτρέψει να κυκλοφορήσουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, και τοτε.......
 #111953  από Fantasma
 Τρί Ιουν 23, 2015 6:30 pm
Όσο θα επικρατεί ζήτηση στην αγορά για τις αγωγές οπου είναι διαθέσιμες,μην αναμένετε κάτι.