Ας ξεκινήσουμε με το ποιες είναι στο περίπου οι διαθέσιμες φαρμακευτικές αγωγές του 2015
Ιντερφερόνες
Copaxone
Tysabri
Gilenya
Tecfidera (Φουμαρικό οξύ)
Aubagio (Τεριφλουνομίδη)
Novantrone (Μιτοξαντρόνη)
Rituximab
Lemtrada
Η φιλοσοφία όλων των άνω φαρμακευτικών αγωγών ποια είναι;
Η ανοσοκαταστολή, η ανοσοτροποποίηση, η ανοσομετάλλαξη.
Αφού γίνεται ανοσοκαταστολή, γιατί δεν γιατρεύεται 100% ο ασθενείς, αφού έχει προβληματικό ανοσοποιητικό;
Γιατί απλούστατα, πιστεύω πως η ανοσομετάλλαξη, δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα σε βάθος χρόνου.
Τι σημαίνει αυτό κατά την άποψη μου;
Με τις σημερινές φαρμακευτικές αγωγές, της φιλοσοφίας της ανοσομετάλλαξης, το μόνο ευεργετικό που μας προσφέρουν είναι να
κερδίσουμε χρόνο βραχυπρόθεσμα, ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα την πάθηση, και προπάντων να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, το σώμα μας, το οποίο έχει την σοφία να μας δείξει τον δρόμο της ίασης, βήμα-βήμα, μέρα με την μέρα.
Ποιος είναι δηλαδή ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης της νόσου;
Η αντιοξείδωση. Πνευματική και Σωματική. Η φιλοσοφία της ανοσο-επανεκπαίδευσης και της Πνευματικής ανάτασης είναι πολύ πιο ευεργετική από οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή από τις πάνω κατά την άποψή μου.
Ποιες είναι οι Πνευματικές και Σωματικές επιλογές αντιοξείδωσης και επανεκπαίδευσης του ανοσοποιητικού;;
Για τον κάθε έναν μας, η πάθηση πραγματικά είναι σαν το δακτυλικό αποτύπωμα. Έτσι και οι δρόμοι είναι πολλοί, αναλόγως με το τι επιβαρύνει πνευματικά πρωτίστως, και μετά σωματικά τον κάθε οργανισμό.
Η συζήτηση πάνω στους δρόμους θεωρώ ότι δεν αρμόζει σε αυτή την ενότητα.
Απλά τεκμηριώνω της ερώτηση "
Τελικά,τι αναμένουμε;" με την προσωπική μου απάντηση.
Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.
ΥΓ. Από το 2004 διαγνωσμένος, μετά από 11 χρόνια θεωρώ τίποτα δεν έχει αλλάξει. Παρά μόνο η ένεση έγινε χάπι... για να είμαστε πιο happy

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”