ΑΝΝΑ59 έγραψε:krevasils έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ......ΟΛΕΣ Μ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ...ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝ ΟΧΙ......ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑΒασιλη !!!!!! Σε παρακαλω !!!!!!!! Μη το βαζεις κατω !!!!!! Σε παρακαλω !!!!!!!!!!!Σε θυμαμαι........Εισαι ενα χαρουμενο παιδι !!!! Μη το βαζεις κατω !!! Ακους ????? Αντε ....Να συνελθεις και να σε ξαναδουμε στην επομενη ...φορουμ-συναντηση ....Αντε...Γιατι σου εχουμε βαλει πολλες απουσιες .....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!! ΚΑΛΗ....ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Και ...αλλη μια συμβουλη ....! Επειδη εχεις παρει μεγαλη ποσοτητα κορτιζονης , φροντισε να δυναμωσεις τα κοκαλακια σου ! Γαλα...γιαουρτι...σπανακι..μπροκολο...κλπ.
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...ΑΠΛΑ ΕΛ-ΙΖΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΩΘΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΕΙΧΑ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ
http://kavatzas.blogspot.gr/ ---> Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ....ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΣ ΕΡΘΕΙ