• Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015.....ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #108299  από krevasils
 Σάβ Δεκ 27, 2014 9:57 pm
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ 2015 ...ΜΟΝΟ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΥΧΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΥΣΑΜΠΡΙ.....ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΦΑΘΕΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ΄......ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ

Υ.Γ. QUIZ ::::::ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ;;;

3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΣΗ ΤΥΣΑΜΠΡΙ
ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΒΡΙΟΥ ...1 ΥΠΟΤΡΟΠΗ(ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ-ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ-ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΡΗΣΗ)
15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ .... 7 ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΣΤΙΕΣ
20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 7 ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ --- ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗ
ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΥΠΟΤΡΟΠΗ (ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ-ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΔΕΞΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ)
19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 3 ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ
26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 3 ΥΠΟΤΡΟΠΗ (ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ-ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ)
2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΧΗ ΜΕΝΤΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ 5Χ16 ΕΩΣ 2Χ16 ΣΤΙΣ 21/1/2014
22/1/2014 ΑΡΧΗ GILENYA
ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 4 ΥΠΟΤΡΟΠΗ (ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ-ΑΔΥΝΑΜΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ)
29/1/2014 3ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ
15/2/2014 5 ΥΠΟΤΡΟΠΗ (ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ)
20/2/2014 ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕΝΤΡΟΛ 3Χ16 ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ
ΣΤΑ 3 ΧΑΠΙΑ...ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ
ΣΤΑ 2 ΧΑΠΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ
ΣΤΟ 1 ΧΑΠΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ
25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΗ 6 (ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ ΓΟΝΑΤΑ)
29 ΜΑΡΤΙΟΥ 3 ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ GILENYA
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΡΧΗ ΜΕΡΝΤΡΟΛ 2Χ16
6 ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΗ ΤΥΣΑΜΠΡΙ
11 ΜΑΙΟΥ ΤΕΛΟΣ ΜΕΝΤΡΟΛ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 23-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΧΑΠΙΑ ΣΤΟ 1,5
6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΥΣΑΜΠΡΙ 2 ΔΟΣΗ... ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ.......ΔΙΑΚΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
5ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 20 ΚΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ 20 ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΩΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΑ 10 ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ
ΕΩΣ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΠΑΛΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΟΒΩ 1 ΧΑΠΙ ΑΝΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
27/10 ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 7 ΧΑΠΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ
28/10 ΕΙΣΟΔΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ
7/11 ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΡΧΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 7 ΧΑΠΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
2/12 ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 6
9/12 3ΗΜΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 5 ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ 1 ΑΝΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ
19/12 ΑΡΧΗ GILENYA
26/12 ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΤΕΛΟΣ
 #108301  από giannisk
 Σάβ Δεκ 27, 2014 11:51 pm
Τι γολγοθάς είναι αυτός που τραβάς? Μακάρι το 2015 να βγεις από αυτό το λούκι. εσύ και όλοι οι πάσχοντες από την καταραμένη
 #108302  από litsa
 Κυρ Δεκ 28, 2014 1:00 am
Ευχή μου?? η ευχή σου να βγεις από το λούκι!!!

Δύναμη και επιμονή και θα τα καταφέρεις!
 #108304  από billios
 Κυρ Δεκ 28, 2014 11:00 am
Συνονοματε ευχομαι να σταθεροποιηθει η κατασταση σου συντομοτατα ομως.
Σαν παρατηρηση και αν μου επιτρεπεις θελω να πω πως εφαγες ενα μαμηστερο rebount efect,επισης οτι οι υποτροπες που γραφεις θαρρω πως ειναι μια και μαμηστερη γιατι περιγραφεις συνεχως-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ-ΜΟΥΔΙΑΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-,δεν καταλαβενω τον λογο ομως που σε ξανα εβαλε στο tysabri ( τον καταλαβενω τον λογο αλλα μου φενεται εντελως αστοχος )
Τον γιατρο σου τον εμπιστευεσαι?
 #108305  από krevasils
 Κυρ Δεκ 28, 2014 11:58 am
billios έγραψε:Συνονοματε ευχομαι να σταθεροποιηθει η κατασταση σου συντομοτατα ομως.
Σαν παρατηρηση και αν μου επιτρεπεις θελω να πω πως εφαγες ενα μαμηστερο rebount efect,επισης οτι οι υποτροπες που γραφεις θαρρω πως ειναι μια και μαμηστερη γιατι περιγραφεις συνεχως-ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ-ΜΟΥΔΙΑΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-,δεν καταλαβενω τον λογο ομως που σε ξανα εβαλε στο tysabri ( τον καταλαβενω τον λογο αλλα μου φενεται εντελως αστοχος )
Τον γιατρο σου τον εμπιστευεσαι?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ..... ΜΠΙΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΜ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕ3Ι ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΙΑΝΕΙ.....ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΥΕΙ...ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ.... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ...ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΤΖΙΛΕΝΥΑ ΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ...ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9 ΧΑΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ; ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ Κ ΤΩΡΑ΄......ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ
 #108308  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Δεκ 28, 2014 7:43 pm
:smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: Αχ ...Βρε Βασιλη ...Στενοχωρηθηκα πολυ με τα νεα σου !!! Τι να πω ....Απλως.....ευχομαι ο,τι κι εσυ !!!!!! Να βγεις απο αυτο το λουκι !!!!! ΣΥΝΤΟΜΑ !!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!!ΥΓ.Μη ''χανεσαι'' . Ενημερωνε μας για την κατασταση σου !!! :smile-hi: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #108314  από ekastell
 Δευ Δεκ 29, 2014 10:03 am
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ευχομαι τώρα με το Gilenya να σταματήσουν οι υποτροπές και να σταματήσει η ταλαιπωρία σου. Το 2015 να είσαι καλά ή όσο καλύτερα γίνετε και η ευχή σου που είναι και ευχή όλων μας να πραγματοποιηθεί.

ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ
 #108315  από krevasils
 Δευ Δεκ 29, 2014 11:34 am
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ......ΟΛΕΣ Μ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ...ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝ ΟΧΙ......ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ
 #108328  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Δεκ 30, 2014 9:31 am
krevasils έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ......ΟΛΕΣ Μ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ...ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝ ΟΧΙ......ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ
Βασιλη !!!!!! Σε παρακαλω !!!!!!!! Μη το βαζεις κατω !!!!!! Σε παρακαλω !!!!!!!!!!!Σε θυμαμαι........Εισαι ενα χαρουμενο παιδι !!!! Μη το βαζεις κατω !!! Ακους ????? Αντε ....Να συνελθεις και να σε ξαναδουμε στην επομενη ...φορουμ-συναντηση ....Αντε...Γιατι σου εχουμε βαλει πολλες απουσιες .....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!! ΚΑΛΗ....ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:ΥΓ. Και ...αλλη μια συμβουλη ....! Επειδη εχεις παρει μεγαλη ποσοτητα κορτιζονης , φροντισε να δυναμωσεις τα κοκαλακια σου ! Γαλα...γιαουρτι...σπανακι..μπροκολο...κλπ.