• Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015.....ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #108338  από krevasils
 Τρί Δεκ 30, 2014 10:08 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
krevasils έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ......ΟΛΕΣ Μ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ...ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝ ΟΧΙ......ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΑ
Βασιλη !!!!!! Σε παρακαλω !!!!!!!! Μη το βαζεις κατω !!!!!! Σε παρακαλω !!!!!!!!!!!Σε θυμαμαι........Εισαι ενα χαρουμενο παιδι !!!! Μη το βαζεις κατω !!! Ακους ????? Αντε ....Να συνελθεις και να σε ξαναδουμε στην επομενη ...φορουμ-συναντηση ....Αντε...Γιατι σου εχουμε βαλει πολλες απουσιες .....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!! ΚΑΛΗ....ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:ΥΓ. Και ...αλλη μια συμβουλη ....! Επειδη εχεις παρει μεγαλη ποσοτητα κορτιζονης , φροντισε να δυναμωσεις τα κοκαλακια σου ! Γαλα...γιαουρτι...σπανακι..μπροκολο...κλπ.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ...ΜΕ ΕΧΕΙ ΘΕΡΙΣΕΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...ΑΠΛΑ ΕΛ-ΙΖΩ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΩΘΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΕΙΧΑ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ
 #108452  από eleni POL
 Δευ Ιαν 05, 2015 12:04 am
Κι εγώ σου εύχομαι να βγεις απο αυτο το λουκι.
Και οι ευχές ολων να γίνουν πραγματικότητα.
Και να ξαναβρείς τα ονειρα σου.
Και να θέσεις νέους στόχους. .
Είσαι αρκετά δυνατός να έχεις εμπιστοσύνη
Στον εαυτό σου.
Τα χειρότερα περασαν
The best is yet to come!
Forum hug :romance-grouphug:
 #108617  από krevasils
 Δευ Ιαν 12, 2015 3:36 pm
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΕΡΠΑΤΗΣΩ.....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ9ΑΤΡΟ Μ ΕΙΠΕ Ν ΠΑΡΩ 3 ΠΡΕΖΟΛΟΝ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....Ο Γ0ΛΓΟΘΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ !!!!!!!!!!!!
 #108618  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 12, 2015 4:58 pm
krevasils έγραψε:ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΕΡΠΑΤΗΣΩ.....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ9ΑΤΡΟ Μ ΕΙΠΕ Ν ΠΑΡΩ 3 ΠΡΕΖΟΛΟΝ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....Ο Γ0ΛΓΟΘΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ !!!!!!!!!!!!
:smile-sadsmile: Βασιλη , τι να πω ? Απ'οσα εχω ακουσει απο συνασθενεις , ετσι ειναι το βρωμο rebound effect .....Δυστυχως ...Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω ...με μια συμβουλη ....Σκεφτομαι , μηπως ηρθε η ωρα να ''τριξεις τα δοντια '' του γιατρου σου ? Να τον πιεσεις ? Να γινεις ...''το προβλημα του '' ? Να νοιαστει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για σενα ? Εξαλλου , εκεινος σου ειχε συνταγογραφησει το tysabry !!!! Ας αναλαβει τις ευθυνες του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #108619  από krevasils
 Δευ Ιαν 12, 2015 5:08 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
krevasils έγραψε:ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ...ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΕΡΠΑΤΗΣΩ.....ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ9ΑΤΡΟ Μ ΕΙΠΕ Ν ΠΑΡΩ 3 ΠΡΕΖΟΛΟΝ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....Ο Γ0ΛΓΟΘΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΣΤΕΝΕΨΑΝ !!!!!!!!!!!!
:smile-sadsmile: Βασιλη , τι να πω ? Απ'οσα εχω ακουσει απο συνασθενεις , ετσι ειναι το βρωμο rebound effect .....Δυστυχως ...Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω ...με μια συμβουλη ....Σκεφτομαι , μηπως ηρθε η ωρα να ''τριξεις τα δοντια '' του γιατρου σου ? Να τον πιεσεις ? Να γινεις ...''το προβλημα του '' ? Να νοιαστει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για σενα ? Εξαλλου , εκεινος σου ειχε συνταγογραφησει το tysabry !!!! Ας αναλαβει τις ευθυνες του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΚΟΜΑ;;;; ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΓΗΚΕ Κ ΤΟ ΚΩΛΟΦΑΡΜΑΚΟ...(ςΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΦΑΡΜΑΚΟ'') ;;; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙ;; ΜΟΝΟ ΜΙΤΑΞΑΝΔΡ ΩΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΔΕΥΩ ΟΛΩΤΑΧΩΣ
 #108620  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 12, 2015 5:21 pm
krevasils έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΚΟΜΑ;;;; ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΒΓΗΚΕ Κ ΤΟ ΚΩΛΟΦΑΡΜΑΚΟ...(ςΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ''ΦΑΡΜΑΚΟ'') ;;; ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΙ;; ΜΟΝΟ ΜΙΤΑΞΑΝΔΡ ΩΝΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΔΕΥΩ ΟΛΩΤΑΧΩΣ
Δυστυχως ετσι ειναι το rebound effect ....Εχω ζησει απο κοντα την περιπτωση φιλης συνασθενους .....Κανε κουραγιο ...Οσο μπορεις ...... :smile-sun:
 #108621  από krevasils
 Δευ Ιαν 12, 2015 5:27 pm
Δυστυχως ετσι ειναι το rebound effect ....Εχω ζησει απο κοντα την περιπτωση φιλης συνασθενους .....Κανε κουραγιο ...Οσο μπορεις ...... :smile-sun:
ΔΕΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤ ΜΟΥ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΖΙΛΕΝΥΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ.....ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....Ε ΠΑΕΙ ΑΙΣΘΑΝ ΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΤΠΤ.....15 ΜΗΝΕΣ ΡΙΜΠΑΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ
 #108622  από LL--MM
 Δευ Ιαν 12, 2015 6:14 pm
Φίλε, εσύ κάνεις ότι μπορείς: αυτά είναι που δεν κάνουν τίποτα... Καλό κουράγιο

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #108623  από Στάθης
 Δευ Ιαν 12, 2015 6:19 pm
Γεια σου Βασίλη.

Δεν ξέρω από να αρχίσω, θέλω έαν μπορέσω να σου δώσω και λίγο σοφία, σοφία που έχω αντλήσει από την εμπειρία μου με την πάθηση.

Από το ιστορικό σου viewtopic.php?p=108299#p108299 συμπεραίνω δύο πράγματα:

1. Ο οργανισμός σου δεν γουστάρει καθόλου τα φάρμακα.
2. Ότι έχεις τον χειρότερο γιατρό ίσως της Ελλάδας.

Το 1, το γνωρίζω γιατί ακριβώς έτσι πήγαινα από το χειρότερο στο χειρότερο ... μέχρι που έφτασα στην επιλογή της Μιτοξανδρόνης και είπα ΤΕΛΟΣΣΣ.....

ΤΟ 2. δεν χρειάζεται να είσαι πυρινός επιστήμονας να καταλάβεις ότι ο γιατρός σου δεν μπορεί να σε διαχειριστεί καθόλου ορθά. Μόνο και μόνο που σε έβαλε δύο φορές στο Tysabri, ενώ την πρώτη είχες αποτύχει εντελώς, τα λέει όλα.

Το σημαντικότερο αυτήν την στιγμή είναι να ορθώσεις λίγο το πνευματικό σου ανάστημα, γιατί χωρίς αυτό σε στέρεα βάση, το σωματικό απλά το ξεχνάμε.

Ιδέες και συμβουλές για το πως μπορείς να το κάνεις μόνο εαν πραγματικά στρέψεις το εαυτό σου λίγο στο πραγματικό σου ΕΑΥΤΟΝ. Αλλιώς είναι δώρον... άδωρον.

Καλή δύναμη και προπάντων πάρε τις αποφάσεις σου ΕΣΥ. Γάμ@ τους κ@!#%γιατρούς....κακή ώρα που έπεσες.....
 #108624  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιαν 12, 2015 6:23 pm
Στάθης έγραψε:Γεια σου Βασίλη.

Δεν ξέρω από να αρχίσω, θέλω έαν μπορέσω να σου δώσω και λίγο σοφία, σοφία που έχω αντλήσει από την εμπειρία μου με την πάθηση.

Από το ιστορικό σου viewtopic.php?p=108299#p108299 συμπεραίνω δύο πράγματα:

1. Ο οργανισμός σου δεν γουστάρει καθόλου τα φάρμακα.
2. Ότι έχεις τον χειρότερο γιατρό ίσως της Ελλάδας.

Το 1, το γνωρίζω γιατί ακριβώς έτσι πήγαινα από το χειρότερο στο χειρότερο ... μέχρι που έφτασα στην επιλογή της Μιτοξανδρόνης και είπα ΤΕΛΟΣΣΣ.....

ΤΟ 2. δεν χρειάζεται να είσαι πυρινός επιστήμονας να καταλάβεις ότι ο γιατρός σου δεν μπορεί να σε διαχειριστεί καθόλου ορθά. Μόνο και μόνο που σε έβαλε δύο φορές στο Tysabri, ενώ την πρώτη είχες αποτύχει εντελώς, τα λέει όλα.

Το σημαντικότερο αυτήν την στιγμή είναι να ορθώσεις λίγο το πνευματικό σου ανάστημα, γιατί χωρίς αυτό σε στέρεα βάση, το σωματικό απλά το ξεχνάμε.

Ιδέες και συμβουλές για το πως μπορείς να το κάνεις μόνο εαν πραγματικά στρέψεις το εαυτό σου λίγο στο πραγματικό σου ΕΑΥΤΟΝ. Αλλιώς είναι δώρον... άδωρον.

Καλή δύναμη και προπάντων πάρε τις αποφάσεις σου ΕΣΥ. Γάμ@ τους κ@!#%γιατρούς....κακή ώρα που έπεσες.....
:smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: