• ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΚΗΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #25359  από georgeand
 Κυρ Απρ 18, 2010 10:05 am
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ 1800cc ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΚΟΛ........ :D
 #25450  από maestro
 Δευ Απρ 19, 2010 6:04 pm
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΗΝ α' βάθμια υγειονομική επιτροπή της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!!!
ΠΑΝΕ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙ!!!
 #25664  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Τετ Απρ 21, 2010 5:13 pm
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ:
ΑΝ ΤΟ Ι.Χ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ " ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ " ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΕ.

ΑΥΤΑ...... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! :evil:

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.......ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
 #25672  από georgeand
 Τετ Απρ 21, 2010 9:03 pm
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ:
ΑΝ ΤΟ Ι.Χ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ " ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ " ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΕ.

Kai αυτα που κηκλοφορουν στο δρομο με κατι καρτελακια αναπηρικο ενω οι ιδιοκτιτεσ τα ειχαν απο πριν το προβλημα αναπηριασ τι ειναι.
αυριο περναω απο επιτροπη για φοροαπαλαγεσ και για μειωμενα τελει ετσι τουλαχιστον εγραφε η αιτηση στη νομαρχια ΙΔΟΜΕΝ :?: :?:
 #25769  από Μαριάννα
 Πέμ Απρ 22, 2010 3:52 pm
georgeand έγραψε:

Kai αυτα που κηκλοφορουν στο δρομο με κατι καρτελακια αναπηρικο ενω οι ιδιοκτιτεσ τα ειχαν απο πριν το προβλημα αναπηριασ τι ειναι.
αυριο περναω απο επιτροπη για φοροαπαλαγεσ και για μειωμενα τελει ετσι τουλαχιστον εγραφε η αιτηση στη νομαρχια ΙΔΟΜΕΝ :?: :?:

Το διπλωμα σου είναι αναπηρικο ? Το ειχες απο πριν ή τωρα έβγαλες δίπλωμα
 #25834  από georgeand
 Παρ Απρ 23, 2010 9:35 am
Μαριάννα έγραψε:
georgeand έγραψε:

Το διπλωμα σου είναι αναπηρικο ? Το ειχες απο πριν ή τωρα έβγαλες δίπλωμα
γιατι υπαρχουν και αναπηρικα διπλωματα;;;;δεν ξερω το δικο ειναι κανονικο
Εκανα αιτηση στην νομαρχια για μειομενα τελει και για φοροαπαλαγεσ περασα απο επιτροπη εχθες
και δεν ηξερε ουτε η επιτροπη για το ποσοστο που θελει μονο για μειωμενα τελει και οχι για αγορα αναπηρικου θα σας πω την τριτη που θα παρω την αποφαση.Κατι μου ηπαν για 80% και το 40% στα κατω πραγμα που εγω δεν εχω δεν εχω ευτηχος δηλαδη :?: :?:
 #25852  από κωστας
 Παρ Απρ 23, 2010 11:53 am
ρε παιδια δεν υπαρχει αναπηρικο διπλωμα!τα τελη τα γλυτωνεις μονο σε αναπηρικο αυτ/το και φοροαπαλαγη εχεις με αναπηρια 67% και ανω(2500 ευρω γλυτωνεις φορο)!
 #25906  από Εύη Ξ
 Παρ Απρ 23, 2010 3:04 pm
Εγώ πέρασα απο την επιτροπή της νομαρχίας και μου έβγαλαν 80% αναπηρία. Το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να είναι αναπηρικό για να έχεις απαλλαγή απο τα τέλη κυκλοφορίας εγώ πλήρωσα 3 ευρο Και πέρνω και το επίδομα καυσίμων. Το καρτελάκι που λέτε είναι να το πάρω τώρα για το παρκαρισμα σε αναπηρικές θέσεις. Για όλα αυτά δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο να είναι αναπηρικό.
 #25910  από κωστας
 Παρ Απρ 23, 2010 3:37 pm
και'γω εχω 80% και παιρνω το επιδομα κινησης αλλα ομολογω οτι δεν ηξερα οτι εχεις απαλλαγη σχετικα με τα τελη!να'σαι καλα ΕυηΞ νομισα οτι μονο σε αναπηρικα αυτ/τα ιχυει!
 #25911  από Μαριάννα
 Παρ Απρ 23, 2010 4:12 pm
Λοιπον για να μην μπερδευομαστε επειδη τα περασαμε μολις τωρα Για να παρεις τα μειομενα τελη πρεπει να κανεις αιτηση στην Αβαθμια και περνας απο επιτροπη και να κάνεις και για το κίνησης ετσι λεγεται και οχι καυσιμων και να σε βγαλουν 80% για να τα παρεις
Οποιος έχει κανει μετατροπη σε αυτοκίνητο τοτε πρεπει να αλλάξει και το διπλωμα και για να γινει αυτο πηγαινεις στο συγκοινωνιών και κάνεις αιτηση και περνας απο επιτροπή και σε περναν και το διπλωμα γινεται αναπηρικό και περνεις και την κάρτα στάθμευσης και εισαι καλυμμενος