ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ 1800cc ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΚΟΛ........ 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ:Kai αυτα που κηκλοφορουν στο δρομο με κατι καρτελακια αναπηρικο ενω οι ιδιοκτιτεσ τα ειχαν απο πριν το προβλημα αναπηριασ τι ειναι.
ΑΝ ΤΟ Ι.Χ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ " ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ " ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΕ.
ΑΥΤΑ...... ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.......ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
georgeand έγραψε:ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ:Kai αυτα που κηκλοφορουν στο δρομο με κατι καρτελακια αναπηρικο ενω οι ιδιοκτιτεσ τα ειχαν απο πριν το προβλημα αναπηριασ τι ειναι.
ΑΝ ΤΟ Ι.Χ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ " ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ " ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΕ.
αυριο περναω απο επιτροπη για φοροαπαλαγεσ και για μειωμενα τελει ετσι τουλαχιστον εγραφε η αιτηση στη νομαρχια ΙΔΟΜΕΝ![]()
Μαριάννα έγραψε:γιατι υπαρχουν και αναπηρικα διπλωματα;;;;δεν ξερω το δικο ειναι κανονικοgeorgeand έγραψε:ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ:Kai αυτα που κηκλοφορουν στο δρομο με κατι καρτελακια αναπηρικο ενω οι ιδιοκτιτεσ τα ειχαν απο πριν το προβλημα αναπηριασ τι ειναι.
αυριο περναω απο επιτροπη για φοροαπαλαγεσ και για μειωμενα τελει ετσι τουλαχιστον εγραφε η αιτηση στη νομαρχια ΙΔΟΜΕΝ![]()
Το διπλωμα σου είναι αναπηρικο ? Το ειχες απο πριν ή τωρα έβγαλες δίπλωμα