Γεια σας και πάλι....Όταν λέτε 67% αναπηρία τί εννοείτε???Γιατί εγώ μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω κάποιο σύμπτωμα εκτός από το γεγονός ότι οι εστίες μου έχουν αυξηθεί.Και επιπλέον με τον ασεπ τί γίνεται τελικά?????Τέλος πρέπει να δηλώσω κάπου ότι έχω αυτή την ασθένεια για να κυκλοφορώ με κάποιο χαρτί όσον αφορά τη μελλοντική δουλειά μου(είμαι στο τελευταίο έτος της φιλολογίας)?Δικαιούμαι και επίδομα?Με συγχωρείτε για τις τόσεσ ερωτήσεις αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τί μου γίνεται...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
ΜΙΜΗ έγραψε:Γεια σας και πάλι....Όταν λέτε 67% αναπηρία τί εννοείτε???Γιατί εγώ μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω κάποιο σύμπτωμα εκτός από το γεγονός ότι οι εστίες μου έχουν αυξηθεί.Και επιπλέον με τον ασεπ τί γίνεται τελικά?????Τέλος πρέπει να δηλώσω κάπου ότι έχω αυτή την ασθένεια για να κυκλοφορώ με κάποιο χαρτί όσον αφορά τη μελλοντική δουλειά μου(είμαι στο τελευταίο έτος της φιλολογίας)?Δικαιούμαι και επίδομα?Με συγχωρείτε για τις τόσεσ ερωτήσεις αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τί μου γίνεται...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Γεια σου (σχεδον) συναδελφε