Άρτεμις να το κοιταξεις λέω κι εγώ.Εννοώ να σε δει ο γιατρός σου.Ενα λάθος που κάνω κι εγώ όταν εμφανίζονται ύποπτα συμπτώματα είναι (επειδή εννοείται τα συνδεω άμεσα με τη σκπ και ενιοτε με παρενέργειες του φαρμάκου) να αγχωνομαι, να αγωνιω, να βάζω με το νου μου τα χειρότερα παντα κλπ κλπ και τελικά, ως γνωστόν ο φόβος, το άγχος κι όλα αυτά τρέφουν την κυρά σκπ!το καλυτερο λοιπον που εχεις να κανεις είναι να μην αναβαλεις την επικοινωνία με γιατρό και να σε δει, ώστε να ξέρεις περί τινος πρόκειται!αν είναι υποτροπή που το απευχομαι όπως κι όλοι μας και για ολους μας, θα την αντιμετωπισεις έγκαιρα αρα θα συνελθεις ταχύτερα! Αν δεν είναι και είναι κάτι λιγοτερο, θα παψεις να δηλητηριαζεις το πνεύμα σου, την ψυχουλα σου και περαιτέρω το σώμα σου με τοξικές αρνητικές σκέψεις και φαντασιώσεις βγαλμενες απο θρίλερ (έτσι κάνω εγώ συχνα, όταν αναβαλω την επικοινωνία με γιατρό ενω έχω ύποπτα συμπτωματα...).Και τα λέω σε σενα να τ ακούω εγώ...

εύχομαι όλα καλά!!!!Α! Και όταν βλέπω τέτοια συμπτώματα, κοιταω να δω τι συμβαίνει στη ζωή μου τον καιρό αυτό, που με κανει να μην περναω καλά, που με αγχωνει ή στενοχωρει και βάζω μπροστά την επιχείρηση στοπ στην κακοπέραση,

ενεργοποίηση της καλοπέρασης με ευχαριστους ανθρώπους!!!