• Πόνος στο ματι

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #118636  από Αρτεμις
 Τετ Ιούλ 06, 2016 9:22 am
Καλημέρα σε όλους!! Έχω φοβερό πόνο στο ένα μάτι εσωτερικά. Ξύπνησα από τον πόνο. Πέρασε όμως όταν αποφάσισα να πιω ντεπόν. Και τωρα το πρωί πάει να με ξαναπιάσει. Έχει άλλος τέτοια εμπειρία; Λογικά εξελίσσεται σε οπτική νευρίτιδα;;;
 #118638  από βικυ
 Τετ Ιούλ 06, 2016 9:42 am
Καλημέρα Άρτεμις
Ο πόνος στο μάτι για μένα, συνεπάγεται ημικρανία....
 #118643  από Αρτεμις
 Τετ Ιούλ 06, 2016 10:02 am
Ααααα αυτο εννοείτε όταν λέτε ότι σας πιάνει ημικρανία; Εγώ δεν το είχα ξαναπαθει αυτο. Από χθες το βράδυ με πονάει το μάτι. Άρα σύμπτωμα ειναι Βίκυ με βάση την εμπειρία σου;;;
 #118644  από βικυ
 Τετ Ιούλ 06, 2016 10:12 am
Ο πόνος στο μάτι είναι η αρχή της ημικρανιας, μετα ο πόνος ειναι αβασταχτος, ποναει τοσο πολύ το κεφαλι μου που νομιζω πως θα μου βγει το ματι, τα δοντια, η μυτη, το σαγονι....... ασε, δεν θελω να το σκέφτομαι
Αν είναι σύμπτωμα δεν ξέρω....... ανεφερα τι συμβαίνει σε μενα
 #118652  από Μαρια.Δ.
 Τετ Ιούλ 06, 2016 3:26 pm
Αρτεμις έγραψε:Καλημέρα σε όλους!! Έχω φοβερό πόνο στο ένα μάτι εσωτερικά. Ξύπνησα από τον πόνο. Πέρασε όμως όταν αποφάσισα να πιω ντεπόν. Και τωρα το πρωί πάει να με ξαναπιάσει. Έχει άλλος τέτοια εμπειρία; Λογικά εξελίσσεται σε οπτική νευρίτιδα;;;
αν δείς τον πόνο να επιμένει πήγαινε στον γιατρό σου άλλο είναι να σε πονάει και άλλο να έχεις ημικρανία που συνήθως αρχίζει από πόνο στο κεφάλι και εξαπλώνεται και ίσως καταλήξει και στα μάτια λόγο της πίεσης από την ημικρανία. Σε εμένα προσωπικά όταν μου συνέβη ήταν ελαφρύ χτυπημα της σκπ μακάρι νά μην σεάγχωσα αλλά καλό είναι να το παρακολουθήσεις λίγο και μετά.Μήπως χρειάζεσαι και οφθαλμολογικό έλεγχο? ότι και να είναι περαστικά :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #118653  από sofia13
 Τετ Ιούλ 06, 2016 3:33 pm
Άρτεμις , να το κοιτάξεις , δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σ΄εμένα ο πόνος στο μάτι έφερε τύφλωση στο ένα μάτι , μετά απο έντονες ζαλάδες .
Βέβαια υποχώρησαν όλα , αλλά μετά απο σχήμα κορτιζόνης και μεγάλη ταλαιπωρεία.
 #118656  από MARINA21
 Τετ Ιούλ 06, 2016 4:49 pm
Άρτεμις να το κοιταξεις λέω κι εγώ.Εννοώ να σε δει ο γιατρός σου.Ενα λάθος που κάνω κι εγώ όταν εμφανίζονται ύποπτα συμπτώματα είναι (επειδή εννοείται τα συνδεω άμεσα με τη σκπ και ενιοτε με παρενέργειες του φαρμάκου) να αγχωνομαι, να αγωνιω, να βάζω με το νου μου τα χειρότερα παντα κλπ κλπ και τελικά, ως γνωστόν ο φόβος, το άγχος κι όλα αυτά τρέφουν την κυρά σκπ!το καλυτερο λοιπον που εχεις να κανεις είναι να μην αναβαλεις την επικοινωνία με γιατρό και να σε δει, ώστε να ξέρεις περί τινος πρόκειται!αν είναι υποτροπή που το απευχομαι όπως κι όλοι μας και για ολους μας, θα την αντιμετωπισεις έγκαιρα αρα θα συνελθεις ταχύτερα! Αν δεν είναι και είναι κάτι λιγοτερο, θα παψεις να δηλητηριαζεις το πνεύμα σου, την ψυχουλα σου και περαιτέρω το σώμα σου με τοξικές αρνητικές σκέψεις και φαντασιώσεις βγαλμενες απο θρίλερ (έτσι κάνω εγώ συχνα, όταν αναβαλω την επικοινωνία με γιατρό ενω έχω ύποπτα συμπτωματα...).Και τα λέω σε σενα να τ ακούω εγώ... :emojis-19: εύχομαι όλα καλά!!!!Α! Και όταν βλέπω τέτοια συμπτώματα, κοιταω να δω τι συμβαίνει στη ζωή μου τον καιρό αυτό, που με κανει να μην περναω καλά, που με αγχωνει ή στενοχωρει και βάζω μπροστά την επιχείρηση στοπ στην κακοπέραση, :teasing-blah: ενεργοποίηση της καλοπέρασης με ευχαριστους ανθρώπους!!! :emojis-32:
 #118664  από kath
 Τετ Ιούλ 06, 2016 8:01 pm
Θα συμφωνησω στο να το κοιταξεις. Ειχα εμπειρια οπτικης νευριτιδας που ξεκινησε με ελαφρυ πονο οταν κοιτουσα πανω κ πλαγια κ σιγα σιγα ,σε 3 μερες αν θυμαμαι καλα εγινε πολυ εντονος μεσα στο ματι συνοδευομενος απο σκιες. Αν συνεχιστει για 2-3 μερες μην το αφησεις
 #118682  από Αρτεμις
 Πέμ Ιούλ 07, 2016 1:25 am
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! Δεν με αγχωσατε, απλά μου επιβεβαιωσατε ότι πρέπει να το κοιτάξω. Να είστε καλά!