Καλησπέρα και από εμένα, ήθελα να μιλήσω μαζί σας γιατί ένα περιστατικό που μου συνέβη σας έφερε στο δρόμο μου και σας παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα. Το Σεπτέμβριο του 2014 ξαφνικά μια μέρα έχασα τη γεύση μου και μούδιασε η μισή μου γλώσσα, όχι σε σημείο να την δαγκώνω αλλά δεν είχα καμία αίσθηση. Μόλις κατάλαβα τι μου συμβαίνει πήγα σε ωρλ και με έβαλε σε σχήμα κορτιζόνης medrol. Η γεύση καθώς και η αίσθηση επανήλθαν σταδιακά μετά από 5 μήνες σχεδόν μετά τη λήψη κορτιζόνης ( η οποία μου δημιούργησε μια απίστευτη παρενέργεια στα μάτια μου η οποία και αυτή κράτησε κανένα δίμηνο)..από τις πιο άθλιες στιγμές της ζωής μου. Αφού έκανα μαγνητική σπλαχνικού κρανίου δεν βρέθηκε τίποτα αλλά όλη αυτή η ιστορία μου έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Η διάγνωση του ωρλ μετά από όλη αυτή την ιστορία ήταν ιογενής νευρίτιδα, μου είπε ότι αυτό είναι κάτι που έτσι έρχεται μόνο του χωρίς αιτία (;) και επειδή είχα ταλαιπωρηθεί πολύ από την κορτιζόνη έκανα τη βλακεία και δεν πήγα και σε ένα νευρολόγο. Εσείς από την πολύτιμη εμπειρία σας θα με συμβουλεύατε κάτι τέτοιο ακόμα κιαν έχει περάσει τόσος καιρός;
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς εκ τω προτέρων
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς εκ τω προτέρων