• καλησπέρα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #118546  από mpoutsouklein
 Δευ Ιούλ 04, 2016 1:05 pm
Καλησπέρα και από εμένα, ήθελα να μιλήσω μαζί σας γιατί ένα περιστατικό που μου συνέβη σας έφερε στο δρόμο μου και σας παρακολουθώ 2 χρόνια τώρα. Το Σεπτέμβριο του 2014 ξαφνικά μια μέρα έχασα τη γεύση μου και μούδιασε η μισή μου γλώσσα, όχι σε σημείο να την δαγκώνω αλλά δεν είχα καμία αίσθηση. Μόλις κατάλαβα τι μου συμβαίνει πήγα σε ωρλ και με έβαλε σε σχήμα κορτιζόνης medrol. Η γεύση καθώς και η αίσθηση επανήλθαν σταδιακά μετά από 5 μήνες σχεδόν μετά τη λήψη κορτιζόνης ( η οποία μου δημιούργησε μια απίστευτη παρενέργεια στα μάτια μου η οποία και αυτή κράτησε κανένα δίμηνο)..από τις πιο άθλιες στιγμές της ζωής μου. Αφού έκανα μαγνητική σπλαχνικού κρανίου δεν βρέθηκε τίποτα αλλά όλη αυτή η ιστορία μου έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Η διάγνωση του ωρλ μετά από όλη αυτή την ιστορία ήταν ιογενής νευρίτιδα, μου είπε ότι αυτό είναι κάτι που έτσι έρχεται μόνο του χωρίς αιτία (;) και επειδή είχα ταλαιπωρηθεί πολύ από την κορτιζόνη έκανα τη βλακεία και δεν πήγα και σε ένα νευρολόγο. Εσείς από την πολύτιμη εμπειρία σας θα με συμβουλεύατε κάτι τέτοιο ακόμα κιαν έχει περάσει τόσος καιρός;
Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς εκ τω προτέρων
 #118549  από βικυ
 Δευ Ιούλ 04, 2016 1:34 pm
Γειά σου
Συμβουλές δεν θελω να δινω.....
Ούτε κριτικη μου αρέσει να κανω......
Να μαλωνω όμως είναι το φόρτε μου.....
Παιδάκι μου, δύο χρόνια μας παρακολουθεις, για ενα θεμα που εληξε, δεν σε ξαναενοχλησε και μαλιστα μετα απο ελεγχο; Σου είπε ο γιατρός τι συνεβαινε. Γιατί βασανιζεις το μυαλουδακι σου που η μαγνητική έδειξε πως ειναι υγιέστατο; Ε; Γιατι;
Εδω μαλωνω......

Υγ. Με πολύ καλη διαθεση και χιουμοριστικη σου απαντω, ελπιζω να μην παρεξηγηθω
Βίκυ
 #118550  από mpoutsouklein
 Δευ Ιούλ 04, 2016 1:46 pm
Όχι όχι δεν παρεξηγώ κάθε γνώμη είναι δεκτή με χαρά, και ευχαριστώ πολύ , απλά κακίζω τον εαυτό μου που δεν πήγα σε νευρολόγο για μια δεύτερη γνώμη και μέσα μου τρώγομαι μήπως αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος γι αυτό και ήθελα να μιλήσω μαζί σας.
Ευχαριστώ πολύ πάντως
 #118551  από βικυ
 Δευ Ιούλ 04, 2016 1:55 pm
Μαγνητική ζητούν οι νευρολογοι και σύμφωνα με το αποτέλεσμα συνεχίζουν παρακάτω η σταματουν
Η δική σου ήταν χωρίς ευρήματα, αρα;
 #118561  από MARINA21
 Δευ Ιούλ 04, 2016 4:13 pm
Συμφωνώ με το Βικακι!!!τα λέει ωραια!!! :emojis-1:
 #118571  από Στάθης
 Δευ Ιούλ 04, 2016 9:44 pm
mpoutsouklein έγραψε:τρώγομαι μήπως αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος γι αυτό και ήθελα να μιλήσω μαζί σας...
Σαν αντίλογος θα έλεγα ότι μπορεί να έκανες και το σωστό...

Και επειδή το πιο σημαντικό είναι πως είσαι Τωρα, εάν είσαι καλά τότε ποιός ο λόγος να αγχωνόμαστε για γεγονότα του παρελθόντος. Κάπως έτσι σκέφτομαι εγώ, σωστό λάθος, το Παρόν μετράει :emojis-32:
 #118580  από litsa
 Τρί Ιούλ 05, 2016 12:11 am
ο γιος μου ο ναυτικός, μου λεει όταν του λέω αν και άν....

με το αν και υποθέσεις, η ιστορία δεν γράφεται!!!

οπότε άσε τα αν και πήγαινε στο παρακάτω!!!!
 #118584  από mpoutsouklein
 Τρί Ιούλ 05, 2016 8:22 am
Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ανταπόκριση :emojis-8: